eee bnm kaçıncı günüm o zaman
17mys transfer :26:
Canımcığım transfer gününü sayma senin bugün 6. günün 8. günden önce idrar yapma çıkmaz zaten biliyorum beklemek zor ne çektin beeeeeeeee ama napacan dayanacan
Test günüm 27 mayıs canım ama ben 26 sı yapacağım
Çooook heyecanlı ve sabırsızım
Canım test öncesi belirtilerin nelerdi biraz bahsede bilir misin?
cnm benım de hayalım aynııııı...simsiyahh iri gözluuu böyleee masummmm...İnşaallah Rabbim hepimize nasip etsin canım benımmm..cnm ben tedavıye gırcem hayırlısıyla 10 gune kadar da korku bastıı...ilkinde hiç bişe bilmıodumm..şimdi yumurta sayısı döllenme blast gebelik aşısı histeroskopı genetık hepsı beynımde dort donuyorrr ..korkuyorum galıba yıne olmazsa dıyee
cnm bılıosun 10 gun önce histeroskopı oldum..ondan bi hafta once de test vermıstım hala cıkmadı sonucu...bı de on gune regl olucam(umarım olmam da) tedavı baslıycakkk...doktorum testın sonucuna göre tedavı baslıycak dedı...sonucu bılmıom bu pazar dört hafta olacak bıyopsı verelı..sınır oldum yaaa ...sankı genetık testııı cıkmadı arkadas yaa..10 gune cıkar demıslerdı...artık bu saatten sonra testın guvenırlıgı de kalmadı benım gozumde vallaa ...sen napıon kuzumm bebişler nasıl anneyı uzmuolar demııı
Tamam tamam
Belki faydası olur ben yazayım, Kasımda ilk Ocakta ikinci denememi yapmıştım
benim en belirgin belirtim vücut sıcaklığımın artması, Ocak ortasında kaloriferleri kapatmam ve sürekli içimin yanmasıydı
menopozlu annem gibi sürekli su içmek istiyordum bir türlü kanamıyordum
adet ağrısı gibi ağrım da vardı ama onu ayırt etmesi zor, bu iç yanmasını ilk kez yaşadığım için anlamıştım bir değişiklik olduğunu
inşallah hayırlısı olur sizin için
canmm keskeee hersey ıstedımız gıbı olsa benm hamılelım cok rısklı gecıyo bana da kalsa dıyorm benı 8 ay uyutsunlar yaa ben kalkm karın kocaman bebıs buyumuss benm hıc bırseyden haberım yokkne guzel doguma sayılı gunler kalmıss ahhh keske ama neyapalmm kader ortagm
nedenini bilemiyorum canım istersen dotkorunla görüş aklında kalmasın imkanın varsa tabii..
embriyo konar konmaz düşermi gibi bir soru sormuştum wc ye kalktığımızda doktor olmaz öyle şey demişti..
rahime bırakıyoruz ne oluyorsa orda oluyor tutunma olmazsa test günü veya sonrasında adetle birlikte atılır demişti..
embriyoyu ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum..
Kız vasfiye teyzeden alıntı yaptım heeeeeee aman sakın yanlış anlama senin hormonlar şimdi tavan yaptı ya ben hatırlatayım neme lazım anacım
Gerçekten beklemekten başka hiç bir çaremiz yok, kendimizi burada oyalayalım bari. Sen kanı verince hemen sonuç çıkıyor mu hastanede?
canım benım dogum günün kutlu olsunnnnn..nice nice yıllara...bu bebeksız gecen son dogum gunun olsunnn ..cnm benım yaa öyle de insan arada üzülüyor halıne...ne olacak nasıl olacak ya olmazsa yıne gibi sürekli sorular sorular...
dogum gunun kutlu olsun canmm bılımıyorum sende benm gıbımısn ben özel gunlerde bebgm olmadıgı ıcın cokk uzuluyorum o yuzden bu yasın sana ne ıstıyorsan onu getırsın inşallahh hayırlı bır yas dılıyorum sana allah gönlune göre versınn
Bir uğrayayım dedim doğum gününmüş
iyi ki doğdun inşallah tüm dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur
kuzucumm cok saol güzel dileklerin için.
orası oyle tabı bende kafama takıyorum ama elden ne gelır kı bitanem allahın taktiri..
saol canımm teşekkürler..
evet bende senın gıbı düşünüyorum yazmıştım zaten umarım seneye bu gunu hamış kutlarım die.
üzülüyoruz ama elden ne gelir ki rabbim büyük..
merhaba hanımlar...sizleri sürekli takip ediyorum. Sonunda bende kayıt olayım dedim.. Bende tüp bebek yaptırıyorum. İlk denemem. İğneler bitti.. yarın yumurtalar toplancak çok korkuyorum dua edın..:18:toplama sonrası nasıl ağrı oluyormu...
yokk ya ögleden sonra cıkıyorr senn cıkıyomuu
Yok yaa, burada da öğleden sonra çıkıyor. Protokol numarasını alıyorum hastanenin sitesinden sonucunu göre biliyorum. Yani kanı verince, internetten takip edeceğim.
merhaba hanımlar...sizleri sürekli takip ediyorum. Sonunda bende kayıt olayım dedim.. Bende tüp bebek yaptırıyorum. İlk denemem. İğneler bitti.. yarın yumurtalar toplancak çok korkuyorum dua edın..:18:toplama sonrası nasıl ağrı oluyormu...
Yok yaa, burada da öğleden sonra çıkıyor. Protokol numarasını alıyorum hastanenin sitesinden sonucunu göre biliyorum. Yani kanı verince, internetten takip edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?