2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Test günüm 27 mayıs canım ama ben 26 sı yapacağım
Çooook heyecanlı ve sabırsızım
Canım test öncesi belirtilerin nelerdi biraz bahsede bilir misin?

Belki faydası olur ben yazayım, Kasımda ilk Ocakta ikinci denememi yapmıştım
benim en belirgin belirtim vücut sıcaklığımın artması, Ocak ortasında kaloriferleri kapatmam ve sürekli içimin yanmasıydı
menopozlu annem gibi sürekli su içmek istiyordum bir türlü kanamıyordum
adet ağrısı gibi ağrım da vardı ama onu ayırt etmesi zor, bu iç yanmasını ilk kez yaşadığım için anlamıştım bir değişiklik olduğunu
inşallah hayırlısı olur sizin için

ayyy canm dogru söyluyon bende ılkındee ne dedılerse onu yaptım burayada takılmıyordum bılmıyordm yanııı oyle daha ıyı herhalde yaa bilmek stres yapıyo valla ınsallah son tedavn olur allah emeklerını yemesnnn

Hay Allah, peki konuştun mu, sordun mu hastaneye neden geciktiğini? Ama korkma hiç bir şey yoktur temiz çıkacak eminim.
Ben napiyim kafayı yiğcem, adet ağrısı gibi hafif kasık ağrım var korkuyorum olmadı mı diye. Pazartesi test yapacağım ama çok çok sabırsızlanıyorum.

canmm keskeee hersey ıstedımız gıbı olsa benm hamılelım cok rısklı gecıyo bana da kalsa dıyorm benı 8 ay uyutsunlar yaa ben kalkm karın kocaman bebıs buyumuss benm hıc bırseyden haberım yokkne guzel doguma sayılı gunler kalmıss ahhh keske ama neyapalmmkader ortagm

İnşallah hayırlısı olur canım.
Bende bu gün sırtıma elim gitti çok sıcaktı o sıcaklığı fark ettim yani, Sonra transferin ilk üç günü çok gazım vardı, günde 2 veya 3 kez iğne batması gibi bir şeyler yaşıyordum. Üçüncü günden sonra hepsi kesildi, ha bu arada göğüslerim adet döneminde ki gibi hafif acıyor. Bu günde adet olacakmışım gibi vız vız bir ağrı var. Hatta şimdi sana yazarken hafif sancı giriyor. Adet olacağım diye ödüm kopuyor. Pazartesiye o kadar çok var ki nasıl dayanacağım bilmiyorum

Gerçekten beklemekten başka hiç bir çaremiz yok, kendimizi burada oyalayalım bari. Sen kanı verince hemen sonuç çıkıyor mu hastanede?

sagol canmm hemsireye sordum telefonla olabilir normal dedi tekrar gelirse progestani iki doZ vurun dedi

kuzucumm cok saol güzel dileklerin için.
orası oyle tabı bende kafama takıyorum ama elden ne gelır kı bitanem allahın taktiri..

saol canımm teşekkürler..
evet bende senın gıbı düşünüyorum yazmıştım zaten umarım seneye bu gunu hamış kutlarım die.
üzülüyoruz ama elden ne gelir ki rabbim büyük..

Bir uğrayayım dedim doğum gününmüş
iyi ki doğdun inşallah tüm dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur

nevammmmmmmmmmmm saol canım arkadaşım..
inşallah bebeişimm gelirrr benimdeeeeeeee

merhaba hanımlar... sizleri sürekli takip ediyorum. Sonunda bende kayıt olayım dedim.. Bende tüp bebek yaptırıyorum. İlk denemem. İğneler bitti.. yarın yumurtalar toplancak çok korkuyorum dua edın..:18:toplama sonrası nasıl ağrı oluyormu...

evet canmm demek herkez öyle dusunuyoo benm cok zoruma gıdıyo hele hele evlılık yıldonmuzde ve esımın dogum gununde sankı ona bır cocuk veremedm gıbı oyle dusunuyom ıstee

hayırlı olsun tedavın canmmm bol bol yumoşun olsun ınsalah evet bıraz oluyooo

yokk ya ögleden sonra cıkıyorr senn cıkıyomuu

Yok yaa, burada da öğleden sonra çıkıyor. Protokol numarasını alıyorum hastanenin sitesinden sonucunu göre biliyorum. Yani kanı verince, internetten takip edeceğim.

Hoş geldin canım, neden daha önce gelmedin buraya.
Neyse tatlım opu un inşallah başarılı geçer. Kaç yumurtan olgunlaşmış. Bu arada opudan sonra katmerli bir ağrın asla olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…