2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım nice mutlu yılların olsun, eşinle ve inşallah yakın zamanda gelecek bebişinle uzun ömürlerin olsun.

kızlarrr ıyı dıleklerınız ıcın cok teşekkür ederımm benı cok sevındırdınız..
egunal ozellıkle senınnn eklentılerıne bayıldımm bitanem çok saol..

maşalah canım ya ne güzel biri kız biri erkek rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..

Haha ha kuzum yine mi karıştırdın mybayb kulaklarin cinlasin

Kız doğum yaklaştı ne testti

Inşallah bitanem ilk görüşmeyi heyecanla bekliyorum:18::18:

herşey güzell olucak allahın ıznı ıle canım benım

kızlarrr nasılsınız napıosunuzzz....benım canım cok sıkkın off arada darlık gelıyor ya düşündükçeee

kuzucum yaaaa hepimizin derdi sıkıntısı var ama napalımm kafamıza pek takmamaya çalışıyoruz sende düşünüp düşüp kendini sıkma

canım benım dogum günün kutlu olsunnnnn..nice nice yıllara...bu bebeksız gecen son dogum gunun olsunnn..cnm benım yaa öyle de insan arada üzülüyor halıne...ne olacak nasıl olacak ya olmazsa yıne gibi sürekli sorular sorular...

dogum gunun kutlu olsun canmm bılımıyorum sende benm gıbımısn ben özel gunlerde bebgm olmadıgı ıcın cokk uzuluyorum o yuzden bu yasın sana ne ıstıyorsan onu getırsın inşallahh hayırlı bır yas dılıyorum sana allah gönlune göre versınn

Transfer gününü sayarsak bu gün benim 7. günüm

Canımcığım transfer gününü sayma senin bugün 6. günün 8. günden önce idrar yapma çıkmaz zaten biliyorum beklemek zor ne çektin beeeeeeeee ama napacan dayanacan

Kız vasfiye teyzeden alıntı yaptım heeeeeee aman sakın yanlış anlama senin hormonlar şimdi tavan yaptı ya ben hatırlatayım neme lazım anacım

Neden hayatım öylesin?

cnm bılıosun 10 gun önce histeroskopı oldum..ondan bi hafta once de test vermıstım hala cıkmadı sonucu...bı de on gune regl olucam(umarım olmam da) tedavı baslıycakkk...doktorum testın sonucuna göre tedavı baslıycak dedı...sonucu bılmıom bu pazar dört hafta olacak bıyopsı verelı..sınır oldum yaaa...sankı genetık testııı cıkmadı arkadas yaa..10 gune cıkar demıslerdı...artık bu saatten sonra testın guvenırlıgı de kalmadı benım gozumde vallaa...sen napıon kuzumm bebişler nasıl anneyı uzmuolar demııı

nedennbalımmmmm bu arada avatarındakı bebıs tam hayalımdekı kız cocuguu bende oylee ırı gözlu bır yavrum olsun ıstıyormm ınsallah

cnm benım de hayalım aynııııı...simsiyahh iri gözluuu böyleee masummmm...İnşaallah Rabbim hepimize nasip etsin canım benımmm..cnm ben tedavıye gırcem hayırlısıyla 10 gune kadar da korku bastıı...ilkinde hiç bişe bilmıodumm..şimdi yumurta sayısı döllenme blast gebelik aşısı histeroskopı genetık hepsı beynımde dort donuyorrr..korkuyorum galıba yıne olmazsa dıyee

Bir uğrayayım dedim doğum gününmüş
iyi ki doğdun inşallah tüm dileklerinin gerçekleştiği bir yıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…