herkeseeeeeeeeeeee kocaman günaydınnnnnnnnnnnn kızlar..
bugunn benım DOĞUMM GÜNÜM..
bir yılım daha bebeğimsiz geçti..umarım seneye bu günler de hamiş olurum da bebeğim bu mutlu günüm de yanımda olur.
hmm yok ya burda arayıp söyluyolar genelde
ayyy canm dogru söyluyon bende ılkındee ne dedılerse onu yaptım burayada takılmıyordum bılmıyordm yanııı oyle daha ıyı herhalde yaabilmek stres yapıyo valla ınsallah son tedavn olur allah emeklerını yemesnnn
Ay yok ben o aranmayı beklemeye dayanamam
Amin cnm hepimizin emekleri olumlu sonuclanır inşaallah...sabırsızlıkla sizleri beklıyoruzzz...arkanızdan biz gelıozzzz
Hay Allah, peki konuştun mu, sordun mu hastaneye neden geciktiğini? Ama korkma hiç bir şey yoktur temiz çıkacak eminim.
Ben napiyim kafayı yiğcem, adet ağrısı gibi hafif kasık ağrım var korkuyorum olmadı mı diye. Pazartesi test yapacağım ama çok çok sabırsızlanıyorum.
inşallah canm allah hıcbırımızın emeklerını yemesın valla bırsey ıtıraf edımmı bu sıp dıye hamıle kalanları cok kısakanıyom ama tup yapanları hıc kıskanmıyormm cunku bende gectıgın ıcın o yoldann kendım kalmıs gıbı sevınıyormm
canım kaç oldu aradım laboratuvardan deyıp duruolar.bunaldım cok yanııı...umarım temız cıkar da tedavıye hayırlısıyla baslarım canım yaaa...canım kasık agrısı olumlu seylere dalalettır...bılıom bu tedavının en pis kısmı bekleme kısmıı...Rabbım sızlere bekleme sabrı versın kuzummm
hayırlı olsun tedavın canmmm bol bol yumoşun olsun ınsalah evet bıraz oluyooo
aynen canımmm..hele dıolar yaa ayyy korunuyorduk nasıl oldu anlamadımm.....sen nasıl oldugunu anlamıcan da ben mı anlıycam dıcem olmuycakkktüpcüler benım için de cok özelllll....hepsı hamıs kalsın Dilerım Rabbımdennn ...bırbırımızın sevıncıyle sevınıp olumsuzuyla cok uzuluyoruzz...
sağol canım benım. inş. olur..
Hoş geldin canım, neden daha önce gelmedin buraya.
Neyse tatlım opu un inşallah başarılı geçer. Kaç yumurtan olgunlaşmış. Bu arada opudan sonra katmerli bir ağrın asla olmuyor.
cok sancında olursa agrı kesıcı ıste hemen vuruyolarr canmm ama ılk cıkınca bıraz sıddetlı sonra kesılıyoo canmm yarınmıı toplanıyo
evet yarın sabah 11 de toplancak.. dün gece 11 de çatlatma iğneyi vuruldum.. korkuyorum valla..sizlerin nasıl hangı aşamadasınız..
Hoşbulduk canım..İlk defa böyle bir yere kayıt oldum. acemiyim biraz:) daha önce düşündüm de kayıt olmayı anca yapabıldım:) sağol canım inş. başarılı geçer.. doktorm 7 tane toplanmayı planlıyor bakalım hayırlısı..
kuluçkadayız bugun6.gunumm canmmm darısı sana hayırlısıyla korkma yarından sonrası kolay ıns yarın narkoz alıyorsun zaten haberın bıle olmuyo bı bakıyorsun yumoşlar toplanmıss caanmm
7 tane çok güzel bir rakam. İnşallah hepsi güzelce döllenir.
evet canmm demek herkez öyle dusunuyoo benm cok zoruma gıdıyo hele hele evlılık yıldonmuzde ve esımın dogum gununde sankı ona bır cocuk veremedm gıbı oyle dusunuyom ıstee
Nice yıllara inş canım
inş.. canım.. acaba döllenme nasıl olcak bakalım.. inş herkesin tedavısı başarılı geçer.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?