2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Nice yıllara inş canım

Amin cnm hepimizin emekleri olumlu sonuclanır inşaallah...sabırsızlıkla sizleri beklıyoruzzz...arkanızdan biz gelıozzzz

Amin cnm hepimizin emekleri olumlu sonuclanır inşaallah...sabırsızlıkla sizleri beklıyoruzzz...arkanızdan biz gelıozzzz

inşallah canm allah hıcbırımızın emeklerını yemesın valla bırsey ıtıraf edımmı bu sıp dıye hamıle kalanları cok kısakanıyom ama tup yapanları hıc kıskanmıyormm cunku bende gectıgın ıcın o yoldann kendım kalmıs gıbı sevınıyormm

canım kaç oldu aradım laboratuvardan deyıp duruolar.bunaldım cok yanııı...umarım temız cıkar da tedavıye hayırlısıyla baslarım canım yaaa...canım kasık agrısı olumlu seylere dalalettır...bılıom bu tedavının en pis kısmı bekleme kısmıı...Rabbım sızlere bekleme sabrı versın kuzummm

aynen canımmm..hele dıolar yaa ayyy korunuyorduk nasıl oldu anlamadımm.....sen nasıl oldugunu anlamıcan da ben mı anlıycam dıcem olmuycakkktüpcüler benım için de cok özelllll....hepsı hamıs kalsın Dilerım Rabbımdennn...bırbırımızın sevıncıyle sevınıp olumsuzuyla cok uzuluyoruzz...

Hepimize bu sabrı versin Rabbim

aynenn öyle dıyenlerınn söyle agzına carpacannn aman bos ver ya olsunda bızımde böyle olsun tupcüklerımız bızımm

Hoş geldin canım, neden daha önce gelmedin buraya.
Neyse tatlım opu un inşallah başarılı geçer. Kaç yumurtan olgunlaşmış. Bu arada opudan sonra katmerli bir ağrın asla olmuyor.

Hoşbulduk canım..İlk defa böyle bir yere kayıt oldum. acemiyim biraz:) daha önce düşündüm de kayıt olmayı anca yapabıldım:) sağol canım inş. başarılı geçer.. doktorm 7 tane toplanmayı planlıyor bakalım hayırlısı..

cok sancında olursa agrı kesıcı ıste hemen vuruyolarr canmm ama ılk cıkınca bıraz sıddetlı sonra kesılıyoo canmm yarınmıı toplanıyo

evet yarın sabah 11 de toplancak.. dün gece 11 de çatlatma iğneyi vuruldum.. korkuyorum valla..sizlerin nasıl hangı aşamadasınız..

evet yarın sabah 11 de toplancak.. dün gece 11 de çatlatma iğneyi vuruldum.. korkuyorum valla..sizlerin nasıl hangı aşamadasınız..

kuluçkadayız bugun6.gunumm canmmm darısı sana hayırlısıyla korkma yarından sonrası kolay ıns yarın narkoz alıyorsun zaten haberın bıle olmuyo bı bakıyorsun yumoşlar toplanmıss caanmm

7 tane çok güzel bir rakam. İnşallah hepsi güzelce döllenir.

kuluçkadayız bugun6.gunumm canmmm darısı sana hayırlısıyla korkma yarından sonrası kolay ıns yarın narkoz alıyorsun zaten haberın bıle olmuyo bı bakıyorsun yumoşlar toplanmıss caanmm

heyecanlı bekleyişlerdesin demek:) inş sonunda hayırlı haberler alırsın canım. bakalım bizde aşama aşama ilerliyoruz..inş başarlı geçer..

evet canmm demek herkez öyle dusunuyoo benm cok zoruma gıdıyo hele hele evlılık yıldonmuzde ve esımın dogum gununde sankı ona bır cocuk veremedm gıbı oyle dusunuyom ıstee

canım öyle düşünme ya...Allahımın taktiri böyle napalım sabretçez beklicez ınsallah o günlerde gelecek.

Nice yıllara inş canım

saol bitanem tesekkürlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…