ayyy maşallah baya koyu çizgi.transferin kaçıncı günü canım.? Benim ki 8.gün çok silikti. Güneşe tutunca görünüyordu.
seninki benimkinden bile koyu kıskandım bak şimdisizin sorun neydi tatlım ilk denememi ?
Eki Görüntüle 1125278
canmmm baakk kızlar bakın bırr ben yanlıs degerlendırmıyom dımı allahım ınsallah kandada cıksınn
Yok artık kızım resmen hamilesin heyecan yaptım kalbim hızlı atmaya başladı yoksa ikizmi geliyor
Maşallahh maşallahhhh
Yok artık kızım resmen hamilesin heyecan yaptım kalbim hızlı atmaya başladı yoksa ikizmi geliyor
Maşallahh maşallahhhh
hahhahah saol bacım canım bırtanem sen bılıyorsun benım neler cektıgımı rabbım bu sefer ol derde olur ınsallah ınan tekrar kaybetmeye gucum yokk
yok canmm bu 7. gebelıgım neolur kıskanma allahım bu sefer yarı yolda koymasın benıı pko pıhtılaşma ray kan uyusmazlıgı varr
canımm idrarda böyle çıktıysa kesin hamilesin.. belkide ikiz bile olabilir..
maşallah kat kat artsın değerlerin..
inşallah hepimizin son olur ya
hahhahah saol bacım canım bırtanem sen bılıyorsun benım neler cektıgımı rabbım bu sefer ol derde olur ınsallah ınan tekrar kaybetmeye gucum yokk
yok canmm bu 7. gebelıgım neolur kıskanma allahım bu sefer yarı yolda koymasın benıı pko pıhtılaşma ray kan uyusmazlıgı varr
inşallah canmmmmm inşallah ben yarın kana gıdecemm sen ne zaman gıdecen
Bilmem mi cnm çok iyi biliyorum o yüzden hep dularımdasın
olacak bu sefer allahın izniyle artık kötü günler geride kaldı yep yeni bi hayat artık seni bekliyor tertemiz bi sayfa açıyorsun artık bebeğin veya bebeklerinle beraber
aşkolsun benimkinde bu kadar heyecanlanmamıştın
aynı gün başladık yarın 10.günümüz sen yarın yap ben cumartesi yapcam
Kızım seninki 6.gününden belli hamile olduğun
Daha önceden başladık sevinmeye aşk olsun
Kızım seninki 6.gününden belli hamile olduğun
Daha önceden başladık sevinmeye aşk olsun
hmmm tamam canmm hadı hayırlı haberlerle dönelm senn kacıncı denemn canmm
akıllı ol parçalarım seni bak
Kızlar bebişlerim artık benimle şimdi tutuncaklar inşallah bana çok çalışmaları gerek içerde 2 tane transfer edildi biri 10 diğeri 9 hücreli doktorum fena değil embriyolar güzel dedi hatta sabah baktıklarında biri 8 diğeri 9 muştu bölünmüşler sonradan 😊😊bakalım eşim sürekli başımda dönmeme dahi izin vermiyor yemeğimi hazırladı yedik yatıyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?