2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayyy maşallah baya koyu çizgi.transferin kaçıncı günü canım.? Benim ki 8.gün çok silikti. Güneşe tutunca görünüyordu.

benimkide arkadaş gibi ama o kadar koyu değil kaç çıkmıştı senin kanda :44:

Yok artık kızım resmen hamilesin heyecan yaptım kalbim hızlı atmaya başladı yoksa ikizmi geliyor
Maşallahh maşallahhhh

hahhahah saol bacım canım bırtanem sen bılıyorsun benım neler cektıgımı rabbım bu sefer ol derde olur ınsallah ınan tekrar kaybetmeye gucum yokk

hahhahah saol bacım canım bırtanem sen bılıyorsun benım neler cektıgımı rabbım bu sefer ol derde olur ınsallah ınan tekrar kaybetmeye gucum yokk

canımm idrarda böyle çıktıysa kesin hamilesin.. belkide ikiz bile olabilir..
maşallah kat kat artsın değerlerin..

canımm idrarda böyle çıktıysa kesin hamilesin.. belkide ikiz bile olabilir..
maşallah kat kat artsın değerlerin..

inşallah canmm allahım hepınızın gönlüne göre versın allah razı olsunn
inşallah hepimizin son olur ya

inşallah canmmmmm inşallah ben yarın kana gıdecemm sen ne zaman gıdecen

Bilmem mi cnm çok iyi biliyorum o yüzden hep dularımdasın
olacak bu sefer allahın izniyle artık kötü günler geride kaldı yep yeni bi hayat artık seni bekliyor tertemiz bi sayfa açıyorsun artık bebeğin veya bebeklerinle beraber

inşallah bacm allah razı olsun allah sennde bebişini sana bagışlasınn

Kızlar bebişlerim artık benimle şimdi tutuncaklar inşallah bana çok çalışmaları gerek içerde 2 tane transfer edildi biri 10 diğeri 9 hücreli doktorum fena değil embriyolar güzel dedi hatta sabah baktıklarında biri 8 diğeri 9 muştu bölünmüşler sonradan 😊😊bakalım eşim sürekli başımda dönmeme dahi izin vermiyor yemeğimi hazırladı yedik yatıyorum kendinize iyi bakın

hayırlı ugurlu olsun sımsıkı tutunsun annesıne ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…