2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım o kasık ağrıların adet olmadan ki olan kasık ağrıları gibi miydi?

inşallah canmm kız senı benı nıye tebrık etmıyonnküsrm bakkk

Canım o kasık ağrıların adet olmadan ki olan kasık ağrıları gibi miydi?

bende zaten kist olduğu için adetten 10 gün önce başlardı sancılarım bu seferde öyle oldu aynı adet öncesi sancılar ama ilk zamanlar yatağı yırtacaktım o derece uyutmuyordu beni ya hatırlamak bile istemiyorum ağlıyordum resmen şimdilerde adet günüm geldiği için normal adet sancılarım var ama inşallah olmam

inşallah birtanemm inşallahh

Dışarı çıkmıştım şimdi geldim annemdeyim ama
Evet varmı yeni taze idrar testi görüntüsü
Kızlar testleri erken yapıyorsunuz ve çıkanda olabilir çıkmayanda bu demek değil ki gebelik yok idrar testi işin merak kısmına hizmet ediyor çıkarsa ne ala seviniriz ama çıkmazsa bişey üzülmek yok test günü verilen kan asıl sonuçtur.Kaç kez tekrarladım test günü idrarda negatifi görüp ağlaya ağlaya kan vermeye giden arkadaşları biliyorum bunların bazıları ikizlere hamileydi ama idrarda çıkmadı..bünyeye göre değişiyor herkes hemen idrara yansıtmayabilir bhcg yi..kimisinin çabuk karışıyor kimisinin geç aynı zamanda yapılan testlerin bhcg hassasiyeti farklı..ben kendimden örnek vereyim dış gebelik yaşadığımda bir sürü çeşit marka test vardı elimde değerim 1300 lerdeydi ve birinde kopkoyu iken diğerinde çooook silik çıktığını bilirim düşünün değerim 1300 ve çok silik ikinci çizgim vardı değer 100 lerde olsa kesinlikle çıkmayacaktı...Lütfen peşin hüküm verip tutunmaya çalışan bebeğinizi bırakmayın..

maşallah kuzularına aledacım zaman nasılda geçiyor dimi Rabbim bahtlarınıda hep açık etsin bu güzelliklerden bizede nasip etsin

Amin canım kocaman oldu kuzularımız..
salı günü 5 tüp bebeğimiz bendeydi tüp günü yaptık nasıl ballar kaymaklar anlatamam..
en büyüğü 21 aylık oldu en küçüğü 3 aylık

bende varrr:26::26::26: sılık cıktı 7.gnm bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…