2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

yok canım daha neler olmazsın, bende dün akşam ağrı ile uyandım sol tarafım sanki bir şey sökülüyor gibi ağrıyordu sağıma filan döndüm yavaş yavaş geçti

canım hiç yapmasaydın yaa keşke... daha çok erken 7. gün test mi yapılır ah bu şu sabırsız yanımız varya... ben 10. gün idrarda negatif alıp 12. gün kanda pozitif alan gördüm sen ne yaptın be kuzum :26::26::26::26::26:

evet teyzesi kocaman olduk inşallah bu kez sende hamiş kalacaksın heyecanla bekliyorum sürecini ara sıra gel özletme kendini

kız hiç sorma korkak olduk resmen inşallah yarın sabah kopkoyuuuuuuuuuuuuuuu görürürz hepimiz

Ahhh canım hemen öyle kopkoyu olmyo ki ben günde 5 kez yapıyordum kanda 102 çıkmıştı ama yinede kopkoyu değildi ben çok üzülüyordum artış az mı oluyor diye ama artış miktarı gayet güzeldi sakın endişe etme olur mu? ama ikiz ise belki koyulaşabilir

Ne bileyim bacım aksam adamla kavga ettim istedim biraz moralim yerine gelsin bı umut iste. Şimdi daha kotu oldu. 5. Gun embriyosu iki tane ona guvendiydim

5.gün embriyosu 2 tane transfrer ettiler dedin.. şansın Allahın izni ile yüksek cnm.. o izin verirse olur.. sabırlı ol hangi hastanede olmuştun sen?

Ben daha yapmadım

yok canım daha neler olmazsın, bende dün akşam ağrı ile uyandım sol tarafım sanki bir şey sökülüyor gibi ağrıyordu sağıma filan döndüm yavaş yavaş geçti
inşallahhhh bebişin yerleşiyor annesi rahat ol sen

canım sağol cevabın için önemli olan kanda düzenli bi artış görmek zaten.rabbim hayırlara vesile etsin inşallah :)))

bende sizlerin bebişlerinizi yicem hatta poposunda poposunada vurucam nerde kaldınız diye

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1125278
canmmm baakk kızlar bakın bırr ben yanlıs degerlendırmıyom dımı allahım ınsallah kandada cıksınn

Çıkar çıkar benim kanda çıktığında bile bu kadar belirgin değildi hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canmm allah razı olsun allah tum bekleyenlere nasıp etsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…