2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hati ve seher idrar testleriniz harika gorunuyo masaallah diyeyimde nazar degmesin.
Benimde şükür kan testim çok yüksek olmasada 2 ye katlamis.
11.gün kan degerim 95
13.gün 186
Sizce nasil kizlar? Doktor gayet iyi dedi

kızım 2 ye katlamış işte :)))) darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende 5 senedir bebiş istiyorum ben hariç herkez çok seviniyor düşün keseyi gördüğüm halde korkularım devam ediyor herhalde benim psikoloğa gitmem lazım kendimi pek iyi görmüyorum

Bende 5 senedir bebiş istiyorum ben hariç herkez çok seviniyor düşün keseyi gördüğüm halde korkularım devam ediyor herhalde benim psikoloğa gitmem lazım kendimi pek iyi görmüyorum

Aslinda soktayiz halada o yüzden inanamiyoruz.benim tüp doktorum taaa tedaviden önce psikologa gitmemi soylemisti ama ben gitmedim.
Senin kan değer artisin kaç kati cikiyodu canim?

Aslinda soktayiz halada o yüzden inanamiyoruz.benim tüp doktorum taaa tedaviden önce psikologa gitmemi soylemisti ama ben gitmedim.
Senin kan değer artisin kaç kati cikiyodu canim?

Canım hemen hemen aynı benimde ilk kan sonucum 116 çıkmıştı ondan sonra ikiye katlanmıştı
allah kısmet ederse kese için ne zamam çağırdı doktor seni
ben kan sonucumu öğrendikten 10 gün sonra görmüştüm :26:

bizde senı sevıyoz canmm allah hepımızın yuzunu guldursunn

şekerim tarafsız degılsın hatıyı tutuyonnn o bana aynen boyle yaptıı bebişiyle vurduuuu

aaa kesinlikle tarafsızım hepiniz için geçerli her mesajın sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem simgesi var işte o kötü içerik bildirimi..
şikayet etmek istediğiniz bir mesaj ve yorum varsa yönetime ve editöre bildiriyorsunuz o mesaj inceleniyor ve gerekli görülürse hakaret aşağılama vs..varsa siteden bir kaç gün uzaklaştırılıyorsunuz üyeliğiniz pasif oluyor..aktif olunca tekrar giriş yapabiliyorsunuz..bu arada kötü içerik bildirimi yaparken dikkat edin bana mail olarak geliyor beni bildirmeyin sakın

sabahtan aksama o hale geldı bekledıkce degere göre ıkız oldugu anlaşılmazmıı

değer 200 civarı ve üzeri ise ikiz gebelik olabilir diyoruz..

yok canım olurmu öyle şey gözlemlerim ve yaşanmış tecrübelerim var tabii ama doktor gibi olmaz
olması gerektiği kadar artmış canım az değil..
%60 artması yeter der doktorların çoğu ama en sağlıklısı 2 ye katlanmadırı..
sende de öyle olmuş maşallah

Canim sanirim ben bi kaç kez daha tekrarlayacam kani. Iyikide öyle istedi doktor yoksa keseyi görene kadar kafayi yerdim heralde. Sende insaallah hayirlisiyla kalp atisini duyarsin canim.

Kan tahlillerini tekrarlayacaz.kaç defa tekrarlatir bilmiyorum canim. Hayirlisyla en kisa zamanda sende anne ol insaallah.

3 kez kan vermen yetiyor canım doktora bağlı aslında bir kez daha kan verirsin 2 ye katlanmışsa bir daha istemez..
bu kez progesteron hormonunada bakar bakılmadıysa tabii..

senimiiii:44: senı sana şikayet edelım bızım hatıyle sorunumuz yokk
11.gunmu ben yarın yapacamm yarın 8.gunum

Sagolasin bilgi kupum benim.senin yorumlarin benim içimi çok rahatlatiyor.ikiz istiyodum ama tek sanirsam.olsun Rabbim saglik sihhat versinde tek ikiz farketmez.Rabbim tum isteyen kullarina hayirlisiyla bu duyguyu en kisa zamanda yasatsin insaallah.

Amin nm hepimiz guzel haberler verelim anladim bundan sonrasi iyi olsun ...
Eki Görüntüle 1125278
canmmm baakk kızlar bakın bırr ben yanlıs degerlendırmıyom dımı allahım ınsallah kandada cıksınn
Kizz gozunaydin hamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…