Hati ve seher idrar testleriniz harika gorunuyo masaallah diyeyimde nazar degmesin.
Benimde şükür kan testim çok yüksek olmasada 2 ye katlamis.
11.gün kan degerim 95
13.gün 186
Sizce nasil kizlar? Doktor gayet iyi dedi
Bence sen doktordan daha tecrübelisin:))
Sana bu konularda çok guveniyorum.
Ama ne bileyim iste azmi artmis acaba dedim. Hep bi korku var içimde. 7 yildan beri ilk defa hamile kaldim belkide ondan. Banada yaranilmaz dimi ? Çevremdeki herkess benden daha çok seviniyo.
kızım 2 ye katlamış işte :)))) darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızım 2 ye katlamış işte :)))) darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zaten sizin hamileliginiz kesin kizim.
Kandada güzel değerle karsilasirsin insaallah
Bende 5 senedir bebiş istiyorum ben hariç herkez çok seviniyor düşün keseyi gördüğüm halde korkularım devam ediyor herhalde benim psikoloğa gitmem lazım kendimi pek iyi görmüyorum
zaten günlerde bitti kız seher yarın öğrencek ertesi günde ben öğrencem inşallah hayırlısı olur
Aslinda soktayiz halada o yüzden inanamiyoruz.benim tüp doktorum taaa tedaviden önce psikologa gitmemi soylemisti ama ben gitmedim.
Senin kan değer artisin kaç kati cikiyodu canim?
doktor gayet iyi demiş inanmadın bizemi soruyorsun
şaka ettim..
tam kıvamında canım..
bi daha kan istedimi yoksa kese için randevumu verdi..
bizde senı sevıyoz canmm allah hepımızın yuzunu guldursunn
şekerim tarafsız degılsın hatıyı tutuyonnn o bana aynen boyle yaptııbebişiyle vurduuuu
sabahtan aksama o hale geldı bekledıkce degere göre ıkız oldugu anlaşılmazmıı
Bence sen doktordan daha tecrübelisin:))
Sana bu konularda çok guveniyorum.
Ama ne bileyim iste azmi artmis acaba dedim. Hep bi korku var içimde. 7 yildan beri ilk defa hamile kaldim belkide ondan. Banada yaranilmaz dimi ? Çevremdeki herkess benden daha çok seviniyo.
Canım hemen hemen aynı benimde ilk kan sonucum 116 çıkmıştı ondan sonra ikiye katlanmıştı
allah kısmet ederse kese için ne zamam çağırdı doktor seni
ben kan sonucumu öğrendikten 10 gün sonra görmüştüm :26:
Kan tahlillerini tekrarlayacaz.kaç defa tekrarlatir bilmiyorum canim. Hayirlisyla en kisa zamanda sende anne ol insaallah.
aaa kesinlikle tarafsızım hepiniz için geçerli her mesajın sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem simgesi var işte o kötü içerik bildirimi..
şikayet etmek istediğiniz bir mesaj ve yorum varsa yönetime ve editöre bildiriyorsunuz o mesaj inceleniyor ve gerekli görülürse hakaret aşağılama vs..varsa siteden bir kaç gün uzaklaştırılıyorsunuz üyeliğiniz pasif oluyor..aktif olunca tekrar giriş yapabiliyorsunuz..bu arada kötü içerik bildirimi yaparken dikkat edin bana mail olarak geliyor beni bildirmeyin sakın
değer 200 civarı ve üzeri ise ikiz gebelik olabilir diyoruz..
yok canım olurmu öyle şey gözlemlerim ve yaşanmış tecrübelerim var tabii ama doktor gibi olmaz
olması gerektiği kadar artmış canım az değil..
%60 artması yeter der doktorların çoğu ama en sağlıklısı 2 ye katlanmadırı..
sende de öyle olmuş maşallah
Canim sanirim ben bi kaç kez daha tekrarlayacam kani. Iyikide öyle istedi doktor yoksa keseyi görene kadar kafayi yerdim heralde. Sende insaallah hayirlisiyla kalp atisini duyarsin canim.
aaa kesinlikle tarafsızım hepiniz için geçerli her mesajın sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem simgesi var işte o kötü içerik bildirimi..
şikayet etmek istediğiniz bir mesaj ve yorum varsa yönetime ve editöre bildiriyorsunuz o mesaj inceleniyor ve gerekli görülürse hakaret aşağılama vs..varsa siteden bir kaç gün uzaklaştırılıyorsunuz üyeliğiniz pasif oluyor..aktif olunca tekrar giriş yapabiliyorsunuz..bu arada kötü içerik bildirimi yaparken dikkat edin bana mail olarak geliyor beni bildirmeyin sakın
değer 200 civarı ve üzeri ise ikiz gebelik olabilir diyoruz..
yok canım olurmu öyle şey gözlemlerim ve yaşanmış tecrübelerim var tabii ama doktor gibi olmaz
olması gerektiği kadar artmış canım az değil..
%60 artması yeter der doktorların çoğu ama en sağlıklısı 2 ye katlanmadırı..
sende de öyle olmuş maşallah
3 kez kan vermen yetiyor canım doktora bağlı aslında bir kez daha kan verirsin 2 ye katlanmışsa bir daha istemez..
bu kez progesteron hormonunada bakar bakılmadıysa tabii..
Canım artacak allahın izniyle sonucun gayet güzel
Amin nm hepimiz guzel haberler verelim anladim bundan sonrasi iyi olsun ...inşallah canım benim güzell haberlerin gelir hep.. zaman zaman bu oranlarda değişimler olabiliyor.. iyiye doğruda çok düzelmeler olabiliyor.. sperm çok değişken birşey bir ay çok kötüyken bir ay çok iyi olabiliyor..
cnm ben sadece balık yağı kapsülü kullandırdım yıllarca çünkü benim eşiminki ilaçlar düzelebilecek bir durumda değilmiş..
ne çok kötü nede çok iyi diyorlar.. zaten ilaç kullansada aynı seviyede kalır dahada düzelmez o aşamada diyorlar..
Kizz gozunaydin hamissinEki Görüntüle 1125278
canmmm baakk kızlar bakın bırr ben yanlıs degerlendırmıyom dımı allahım ınsallah kandada cıksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?