2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim insallah test sonucu yanlıştır ki zaten çok erken yapmissin,yoksa drlar merakiniza engel olamiyorsaniz 5 gün sonra belli olur demezmi? Ki kanda bile 12 gün sonra bakılıyor.sıkma canını uzme kendini boşu boşuna belki suan bebeğin tutunmaya çalışıyordur.

senimiiii:44: senı sana şikayet edelım bızım hatıyle sorunumuz yokk
11.gunmu ben yarın yapacamm yarın 8.gunum

her türlü şikayeti görüyorum kim şikayet etmiş kimi şikayet etmiş ona göre
şaka bi yana burda öyle şeyler olmaz sizler pamuk gibi şeker gibi hatunlarsınız..
8.günde kan verme bence en erken 10.günde ver 5.gün embriyosu sanırım test günün 10.gün oluyor..
fazladan test yapma derim...

Amin
canım benim gördüğüm en düşük ikiz değeri 11.gün 150 idi daha düşük değerlerde vardır illaki ama ben dek gelmedim..

Sanirim 5 defa vercem galiba? Peki keseyi hangi degerlerde gorebiliriz acaba.

5 kez mi hıımmm fazla istemiş
o zaman 2 si gitti kaldı 3 test...
kese değerin 1500 ü bulunca görülür canım..

çıkmazmı kıı azda olsaaa

Inşallah en kisa zamanda başlarız ve beraber gün sayariz canım

Kuzum bu ağrılar bence bebis ler yer acıyor 9 ay kalacak yerlerini hazırlıyor lar

Editim 4 kalp olmuşum yavaş yavaş sana yaklasiyorumbu dediğime ben bile inanmadim

çıkmazmı kıı azda olsaaa

çıkmaz olurmu gayet iyi bir değer çıkar ama zaten kan vereceksin sonra 2 ye katlanmışmı bi daha bakılacak 2 gün sonra fazladan test yapacaksın diye dedim..gebelik olduğu belli zaten kanda da göreyim dersen yaptır tabii..

e göreyimm ozaman ya zaten ilaç yazdırmam lazımm benm onun ıcın gıdecem kanda verm bıde benden doktor e2 progestereon hıc ıstemedı ben onlarıda yaptırsammı kı dıye dusunuyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…