Canim sende arada gaz sancisi şişkinlik,kasik üstünde agri ve karin agrisi oluyormu?
Amin nm hepimiz guzel haberler verelim anladim bundan sonrasi iyi olsun ...
Kizz gozunaydin hamissin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa oley beeeeeeeeeeeeee inşallah koyulaşarak artar
Eki Görüntüle 1125278
canmmm baakk kızlar bakın bırr ben yanlıs degerlendırmıyom dımı allahım ınsallah kandada cıksınn
Canim bence sende yarın kan testi yp kesin güzel bi değer çıkacak.allah kucağına almayı nasip etsin
Güzelim tebrik ederim,çok güzel sonuçlar ya herkes sıra sıra hamile kalacak darisida bizlerin yani olmayanların basina
7.gunum. Herkesi uyarırken ben hata yaptım. İdrar testi negatif. Güya uzulmicektim ama yıkıldım. 5. Gun embriyosundan iki tane transfer edilmişti. Sabahtan beridir ağlıyorum. İnsan istese de engel olamıyor duygularına. Sakın erken test yapmayın
ben yaparımda eşime sözüm var dayancam.zaten bugün bitti yarın son gün
O zaman cumartesi evde kutlama olacak ha)))
senimiiii:44:senı sana şikayet edelım bızım hatıyle sorunumuz yokk
11.gunmu ben yarın yapacamm yarın 8.gunum
Sagolasin bilgi kupum benim.senin yorumlarin benim içimi çok rahatlatiyor.ikiz istiyodum ama tek sanirsam.olsun Rabbim saglik sihhat versinde tek ikiz farketmez.Rabbim tum isteyen kullarina hayirlisiyla bu duyguyu en kisa zamanda yasatsin insaallah.
Sanirim 5 defa vercem galiba? Peki keseyi hangi degerlerde gorebiliriz acaba.
Eki Görüntüle 1125278
canmmm baakk kızlar bakın bırr ben yanlıs degerlendırmıyom dımı allahım ınsallah kandada cıksınn
her türlü şikayeti görüyorum kim şikayet etmiş kimi şikayet etmiş ona göre
şaka bi yana burda öyle şeyler olmaz sizler pamuk gibi şeker gibi hatunlarsınız..
8.günde kan verme bence en erken 10.günde ver 5.gün embriyosu sanırım test günün 10.gün oluyor..
fazladan test yapma derim..
canım gozunaydin kanda güzel değer gelir
cnm maşallah değerlerin ne güzel hep böyle gitsin
elam cnm doğum günün kutlu olsun geç oldu ama nete giremedimde bu yaşın sağlıkl huzurla evladınıda getirsin sana
anladım umarım iyi bi merkez olur başlaman için ahh o morfoloji yokmubizimkininde o sorunu çıktı şimdi inllh düzelir cnm ya
bende bi an önce başlamak istiyorum ama kısmetten ötesi olmuyor zamanı ne zaman acaba bizimde başlamaya tedaviye...
Kuzum bu ağrılar bence bebis ler yer acıyor 9 ay kalacak yerlerini hazırlıyor larGünaydın canım
Bu akşam sol kasık ağrımla uyandım inan, yön değiştirince biraz iyi geldi ama çok korktum sanki adetim sökülecek gibi ağrıdı. Şimdi ise hafif hafif giriyor ama akşam ki gibi şiddetli ağrı değil tatlı bir ağrı. Valla neler oluyor bilmiyorum
her türlü şikayeti görüyorum kim şikayet etmiş kimi şikayet etmiş ona göre
şaka bi yana burda öyle şeyler olmaz sizler pamuk gibi şeker gibi hatunlarsınız..
8.günde kan verme bence en erken 10.günde ver 5.gün embriyosu sanırım test günün 10.gün oluyor..
fazladan test yapma derim...
Amin
canım benim gördüğüm en düşük ikiz değeri 11.gün 150 idi daha düşük değerlerde vardır illaki ama ben dek gelmedim..
5 kez mi hıımmm fazla istemiş
o zaman 2 si gitti kaldı 3 test...
kese değerin 1500 ü bulunca görülür canım..
Kuzum bence bu sefer oldu bu iş kanda da güzel değer geldimi Ohhhbu sabah yapmadım valla dün akşam yaptım bakinşallah cumartesi patlatırım bombayı
Eki Görüntüle 1124661
çıkmazmı kıı azda olsaaa
Editim 4 kalp olmuşum yavaş yavaş sana yaklasiyorumbu dediğime ben bile inanmadim
çıkmaz olurmu gayet iyi bir değer çıkar ama zaten kan vereceksin sonra 2 ye katlanmışmı bi daha bakılacak 2 gün sonra fazladan test yapacaksın diye dedim..gebelik olduğu belli zaten kanda da göreyim dersen yaptır tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?