saol canmm amın sen naslsın canmm
şükür iyiyim canim. Bende kan verip duruyorum. Bugün 15.gün kan degerim şukur 543 geldi 3 e katlamis.pazartesi tekrar kan vercem insaallah o zamanda hayirlisiyla saglikli ve sorunsuz şekilde artar ve sira keseyi görmeye gelir
korkuyorm öglen jel öyle geldı sımdıde akıntııı kahve wcye gıttıkcee
Kizlar çok az akıntimla kan geldi yaaaa
Bugun igne vardı unuttum puroloton depot biraz once vuruldum.
Allahim insallah bisiy olmaz..
kızz allah senı ne yapmaya bır an dusundm ben yanlıs brınemı yazdım kı dıyeeeeeeeesen benden 2 gun sonra deglmısn kızzz
Tatlım hemen başla adetini bekleme ben 3 aydır kullanıyorum inşallah faydasını görürümKızlar geçen ay kist için cyclo progynova kullandım şimdi ilaç bitti bikacgune adet olmayı bekliyorum.bu ay uzun protokolle tupe başlıcası.rezervlerim az sınırda olduğu için dr um biosteron verdi.ilacı aldım.biosterona şimdi başlayın mi yoksa adet olmayı mi bekleyelim sizce? ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar çok az akıntimla kan geldi yaaaa
bugun igne vardı unuttum puroloton depot biraz once vuruldum.
Allahim insallah bisiy olmaz..
Canım sen beni karistirdin galiba ben transfer oldum da benim mi haberim yok Daha tedaviye başlamadım bile
Tatlım hemen başla adetini bekleme ben 3 aydır kullanıyorum inşallah faydasını görürüm
Olmaz insaallah canim stres yapma.Rabbim melegini korusunn.
nasilsin cnm senin geçtimi akıntin
birsey olmaz ınsallah korkma kırmızımı
Mrb canim. Bizdede erkek infertilitesiydi durumumuz çok iç acici degildi ama azosperm değil çok sukur.
bizde daha yeni ankara baskent hulusi beyde yaptirdik ve 5.denememizin sonunda tuttu çok sukur 7 yillik hasretim önce Allahin izniyle sonrada hulusi hoca vesilesiyle oldu.daha keseyi görmedim ama sukur kan degerlerim iyi gidiyor.imsi tekniği neden yok diye sordum Hulusi hocaya oda gerek olmadigini söyledi.embriyolarimin 5.güne gitmesini çok istedim hulusi hoca kendisine guvenmemi istedi ve ben zaten ona bastan beri guvenmistim.rahimime tutunmasi icin bir suru islem iyguladi.bi kaç arkadas duydum erkek infertilitesi onlarinda tuttu.tabiki önce Rabbimin ol demesi sonrada nasip işi.
evet coz az akintinin icinde dusun.hembu gunler adet oldugum gunler ondan olurmu
evet suan gectı cok sukur bu prulotonu nezamandır ne sıklıkla kullanıyorsun canm kaçlık
transfer zamanindan beri besgunde bir kaclik bilmiyorum cnm yarin bakar yazarim sana
olabılır ama artarsa mutlaka doktora haber ver bazı kadınlar her adet gunnde lekelenırmıs canmm
acil benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır çocuk olması için 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah :) cuma gününe kadar baya bi sayıya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?