böyle hıssedıyorsan hamılesnnınsallah bende ıdrr testınden önce böyleydm daraldım agladmmm
Tüp bebek merkezlerinden ısrarla microenjeksiyon isteyin normalde bu yöntem kullanılmalı ama hala bazı merkezlerde eski üsul tüp bebek yapılıyor.İlk görüşmede mutlaka sorulmalı hangi yöntem kullanıldığı ve transferden sonra hangi işlemin yapıldığına dair belge alınmalı..
kızlar ben nedense hiç umutlu değilim, hamile olsaydım mutlaka hissederdim
Doğru diyorsun cnm gidicem :26:
egunal canım sana sormak istediğim birkaç soru var cevaplarsan çok sevinirim.birinci denememi adana başkentte 2. Yi bahçeci umuttta yaptırdım ben gaziantep te yaşıyorum ama ailem ankarada yaşıyor.diğer iki denememde çok zorlandım özellikle de ailemden kimsenin olmamaması beni psikolojikmen çok üzdü o yüzden şimdi ankarada yaptırayım diyorum.1) sen başkentten çok memnunsun kendini hiç devlet hastanesinde gibi hissetttin mi ? 2) adana başkent bana mikro değil normal ivf uyguladı ankara da aynısını yapar mı ? 3) hulusi hoca bir ay önce ön muayeneye çağırıyor mu , histereskopi ile ilgili ne düşünüyor ? 4) hulusi hoca bana bahçeci deki doktorun keşke 5. Güne bekletmeseydi embriyolar daha az yorulur tutunma şansı daha yüksek olurdu dedi sen daha önce böyle bir yorum duydun mu? 5)eşimin probleminden dolayı ımsı yapan biryer olsa daha mi yiy olurdu diyorum ama ankara daki merkezlerden hiç haberim yok kaç merkez var adları neler ımsı hangilerinde var yardımcı olursan çok sevinirim 6) benide listeye ekleyebilirsin yaş:34 5. Deneme erkek infertiletsi (ama azospermi değil) amma çok soru sormuşum bu soruları bilen diğer arkadaşlar da cevaplarsa çok mutlu olurum egunali çok yormamış oluruz.
kendisi biraz doçentte belki o yüzdendir
yaaaaaa tızım bi bırak şu bebişi yaaaaO büyümeye çalışıyor şimdi Ne hisedebilirisn ki balım o daha çok küçük Bir şey hisetiremez sana Hadi git yatda bebik biraz rahat etsin
Evet doğru söylüyorsun gidip yatayım bari bu gün bitsin
canım adanana başkentte mikroenjeksiyon yapılıyor normal tüp bebek yapılmıyor diye biliyorum sen ne zaman yaptırdın ki adanada
Kendisi biraz doçentte belki o yüzdendir
Düşüneyim ne zamandı iki yıl önce filandı telefondaki embriyolog bana yumurtanız normal yolla döllendi mikroya gerk kalmadı dedi sonraki gittiğim doktor normal yolla döllenmesini bekleyerek zaman kaybetmişler ve embriyoyu yıpratmışlar ondan tutunamamış olabilirler dedi.Biliyorsun bize ne derlerse on inanıyoruz
tızım doçentmi uzmanmı bilemem ama doğruları söylediği kasinn
tızım doçentmi uzmanmı bilemem ama doğruları söylediği kasinn
Yok kızım ne doçenti ne uzmanı sadece erkek, erkeklerde böyle rahat biz hop oturalım hop kalkalım akıllılıktan değil yani
Kuzu rüyasınada gormussun daha ne pimpiriklik yapiyon kızacak bak aaaaaaa:O:O:O
canım ben başkentte (adanada 9 4 defa tüp bebk denedim dr çok iyi tanırımm 2010 yılında biz normal tüp bebeği bıraktık her hastaya (UYGUNLUĞUNA BAKMAKSIZIN )mikro uyguluyoruz normal tüp bebek tercihimiz değil dediler ve bizede mikro uygulandı hep ayrıca adanda başkentte ımsı vs bir sürü yeni yönte geldi şu anda çok çok iyi bir balratuvarları var
ben bilmem damat ne diyorsa ooo yok öle kacayın lafının üsütüne laf koymak bekle idardan bakma diyorsa öle yapacaksın
canım ben başkentte (adanada ) 4 defa tüp bebk denedim dr çok iyi tanırımm 2010 yılında biz normal tüp bebeği bıraktık her hastaya (UYGUNLUĞUNA BAKMAKSIZIN )mikro uyguluyoruz normal tüp bebek tercihimiz değil dediler ve bizede mikro uygulandı hep ayrıca adanda başkentte ımsı vs bir sürü yeni yönte geldi şu anda çok çok iyi bir balratuvarları var
Zaten bi sizin bide onun dediği oluyor, dinliyorum yani sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?