2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım hakılısın emin olmak en doğal hakkımız ki biz oraya kucak dolusu para döküyoruz iğne ilaç ve tabiki yol masraf maddi ve manevi yıkım elbetteki her şey iyi olsun isteriz onlarda en iyisini bize sunmak zorundalar kendilerini geliştirmek iyileştirmek zorundalar ama son 1 yılda çok fazla ilerleme gösterdi başkent ama şunada inanıyorum kii gerçekten zamanı gelmemişse ne yaparsak yapalım boş BENİM BİR ARKADAŞIM VARDI BİR MERKEZDE DENEDİ SANIRIM 18 GİBİ EMBİRYOSU OLDU SONRAKİ AY YAPILDI TRANSFER ANCAK 1 TANE KALİTELİ EMBİRYO KALDIM NEGATİF ALDI SONRA BİR DAHA DENEDİ AYNI YERDE AYNI DOZ AYNI İLAÇALRA(farklı hiç bir şey yapılmadan ) ŞİMDİ İKİZE HAMİLE YANİ KISMET

Sebebe göre değişiyor mu canım bu? Benim çikolata kisti var eşimde de morfoloji %5 dosyamda IVF yazıyor. Pazartesi toplama var orda söylesem mi geç kaldım mı?

sebeple ilgili değil canım artık bu yöntem kullanılıyor ve daha fazla embriyo elde ediliyor..
yumurtanın içine seçilmiş iyi görüntüde sperm enjekte ediyorlar iğne ile ve döllenme gerçekleşiyor IVF ise bir kabın içine sperm ve yumurtaları koyuyorlar kendi hallerine bırakıyorlar kaçı döllenir bilinmez bu şekilde daha az embriyo elde ediliyor...
toplama olmamış görüş doktorunla ben microenjeksiyon istiyorum de..

Zaten bizim yaptığımız tedbir almak takdir Rabbimindir bazen diyorum nette bu kadar vakit ayıracağına otur ibadetlerini arttır tevekkül et git bir merkeze ama nedense hala kalkıp namazımı bile kılamadın ne komik dimi?

Vay anasını. Hayati bilgi resmen. Teşekkürler canım. Bahçeci fulya'da toplama var o zaman söyleyeyim.

madde madde cevaplamaya başlayım bende
1-Kalabalık oluşu ve muayene sırasının bir türlü gelmeyişi sebebiyle devlet hastanesi gibi hissettirdiği oluyor ama doktorun ve hemşirelerin isminle hitap etmesi sıcak tavırları bana kendimi özel hissettiriyor..

2-2 tüp bebek yaptım ikisinde de embriyo görüntüsü verildi transferden sonra yani fotoları verildi ve microenjeksiyon uygulandığı söylendi aynı zamanda kağıttada o şekilde yazıyordu..bu konu beni rahatsız ediyor emin olamıyorsun micro dediler ama ya ıvf yapıyorlarsa diye çok tereddütte kaldım..adanada micro değil IVF yapıldığını hep duyuyordum çünkü.

3-tedavi öncesi mutlaka muayene ediyor ve tedavi planını yapıyor eğer tekrarlayan başarısız tüp denemelerin varsa ve ultrasonda da şüpheli bir durum görürse histeroskopi yapıyor.

4-aynı yorumu banada yaptı bir kaç arkadaşımızada söylemiş.en doğal ortamı anne rahmidir 5.gün yerine 3.gün transfer etmeyi doğal ortamına bırakmayı tercih ediyoruz demişti..

5-erkek infertilitesi olanlar için başkenti tavsiye etmem kadın infertilitesinde başarılılar...IMSI yapan yerleri biliyorum dersem yalan olur devlet hastaneleri dışında özel kliniklerde yapıldığını duymuştum..erkek infertilitesinde Kaan Aydos hocaya gidiyorlar genelde..netten araştır istersen..

6-listeye tabiki eklerim canım ama yarın şimdi yatcamda çok yorgunum

Deprem çok kötüydü biz en yakından yaşadık Çanakkale boğazı yerler ayağınıza kaydı.benim işyerinde yıkılan dökülen çok. Kardeşimin işyerinin olduğu apartman tahliye edildi.köyde damla yıkılmış.gökçeada bize çok yakın.eve yeni girmişler ailem ben korka korka çalıştım işte.hepimize geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Biz burda çok korktuk yakınlar kimbilir nasıldı 10 dakika titremem geçmedi benim. Allah korusun.

Bi de deprem olmuş korkudan titriyorum belki ölücem birazdan diyorum ama kapıdan çıkarken acaba çatlatma iğnelerimi alsam mı diye düşündüm. Psikolojim nasıl yerle birse artık...

Geçmiş olsun. Biz burda çok korktuk yakınlar kimbilir nasıldı 10 dakika titremem geçmedi benim. Allah korusun.

Sorma arkadaşım biz kahvaltıda deniz kenarındaki annemler ve komşuları bayan bayana eşler istedi. Ama yer nasıl gitti alımında filmlerde ki gibi nasıl bağırdım korkudan eşimle zor ulaştım hatlar gitti.yalvardım eve gitme girme sakın ben işteyken diye annemlerle dışardaymı. Bende tüp bebek tutmayı kesin bugün düşünürdüm diye aklıma geldi Ayy.

İnşallah bi daha yaşamayız canım. İşte her şeyin anlamsızlaşması gereken zamanda bebek olayı aklımızda ve anlamsız gelmedi demek ki gerçekten istiyoruz :)

amin kımseye göstermesn sen ne yapıyon nasılsın canm sen yapmıcanmı test pazartesı bı denesenden de gelsın guzel haberr
daha yumurtlama gunumdeyim şimdi test yapmaya hiç gerek yok çift çizgi çıkar filan çocuk içi daha hazır değilizbu kadarda atilmaz
Ben Gaziantep teyim ama ailem ankara da yaşıyor onlar da koca ankarayı kuruttun mu diyorlar ama benim de vaktim yok ki araştırma yapayım.
Canım malesef ankaradan hiç bilgim yok erkekte sorum olunca IMS iyi diyorlar bende oyüzden burSaya gidicem
Canim cok geçmiş olsun izmirde fena sallandı Rabbim bidaha yasatmasin

kızz allah senı ne yapmaya bır an dusundm ben yanlıs brınemı yazdım kı dıyeeeeeeeesen benden 2 gun sonra deglmısn kızzz

Kızlar geçen ay kist için cyclo progynova kullandım şimdi ilaç bitti bikacgune adet olmayı bekliyorum.bu ay uzun protokolle tupe başlıcası.rezervlerim az sınırda olduğu için dr um biosteron verdi.ilacı aldım.biosterona şimdi başlayın mi yoksa adet olmayı mi bekleyelim sizce? ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb canim. Bizdede erkek infertilitesiydi durumumuz çok iç acici degildi ama azosperm değil çok sukur.
bizde daha yeni ankara baskent hulusi beyde yaptirdik ve 5.denememizin sonunda tuttu çok sukur 7 yillik hasretim önce Allahin izniyle sonrada hulusi hoca vesilesiyle oldu.daha keseyi görmedim ama sukur kan degerlerim iyi gidiyor.imsi tekniği neden yok diye sordum Hulusi hocaya oda gerek olmadigini söyledi.embriyolarimin 5.güne gitmesini çok istedim hulusi hoca kendisine guvenmemi istedi ve ben zaten ona bastan beri guvenmistim.rahimime tutunmasi icin bir suru islem iyguladi.bi kaç arkadas duydum erkek infertilitesi onlarinda tuttu.tabiki önce Rabbimin ol demesi sonrada nasip işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…