Bebeğim nerde bugunki idrar testisayfayi açar açmaz gözlerim aradı
Bu mukaddes miraç gecesinde bizleri de bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir âlemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her hâlimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bugüne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz.HAYIRLI KANDİLER
Canim günaydın nasill oldun merak ettim.bebegimde sende allaha emanet olun.insallah bisey olmayacak zaten ama sen kendine dikkat et ilaçlarını aksatma
Çok güzel dile getirmişsin cnm, hepimize hayırlı kandillerBu mukaddes miraç gecesinde bizleri de bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir âlemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her hâlimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bugüne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz.HAYIRLI KANDİLER
madde madde cevaplamaya başlayım bende
1-Kalabalık oluşu ve muayene sırasının bir türlü gelmeyişi sebebiyle devlet hastanesi gibi hissettirdiği oluyor ama doktorun ve hemşirelerin isminle hitap etmesi sıcak tavırları bana kendimi özel hissettiriyor..
2-2 tüp bebek yaptım ikisinde de embriyo görüntüsü verildi transferden sonra yani fotoları verildi ve microenjeksiyon uygulandığı söylendi aynı zamanda kağıttada o şekilde yazıyordu..bu konu beni rahatsız ediyor emin olamıyorsun micro dediler ama ya ıvf yapıyorlarsa diye çok tereddütte kaldım..adanada micro değil IVF yapıldığını hep duyuyordum çünkü.
3-tedavi öncesi mutlaka muayene ediyor ve tedavi planını yapıyor eğer tekrarlayan başarısız tüp denemelerin varsa ve ultrasonda da şüpheli bir durum görürse histeroskopi yapıyor.
4-aynı yorumu banada yaptı bir kaç arkadaşımızada söylemiş.en doğal ortamı anne rahmidir 5.gün yerine 3.gün transfer etmeyi doğal ortamına bırakmayı tercih ediyoruz demişti..
5-erkek infertilitesi olanlar için başkenti tavsiye etmem kadın infertilitesinde başarılılar...IMSI yapan yerleri biliyorum dersem yalan olur devlet hastaneleri dışında özel kliniklerde yapıldığını duymuştum..erkek infertilitesinde Kaan Aydos hocaya gidiyorlar genelde..netten araştır istersen..
6-listeye tabiki eklerim canım ama yarın şimdi yatcamda çok yorgunum
canım arkadaşlarım sizinde kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul
orada ımsı var mı acaba laboratuvarlar nasıldır direkt sorsak söylerler mi?
çok güzel dua etmişsin amin amin amin
çok güzel dile getirmişsin cnm, hepimize hayırlı kandiller
Ben okudum canım senin için. Umarım Allah'ın salih kullarının okuduğu dualar gibi kabul edilir, hayırlı evlatlar sahibi olur, hayırlı bir ebeveyn olursunuz. Allah yardımcınız olsun..ACİL benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır ÇOCUK OLMASI İÇİN 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah :) CUMA GÜNÜNE KADAR BAYA Bİ SAYIYA İHTİYACIM VAR
hayırlı kandiller cnm arkadaşlarîm benimm.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallah.[/quot
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Neupogen diye bi igne gobekten vuruyorum bugün son..
ACİL benim için dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır ÇOCUK OLMASI İÇİN 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah :) CUMA GÜNÜNE KADAR BAYA Bİ SAYIYA İHTİYACIM VAR
oneykı onuda ılkkez duydum:44: dusuk önleyıcımı
Tutunmayi kolaylastiriyormus
kızlar ankara da olup yakın bir zamanda tüp bebek yaptıran var mı? varsa nereyi önerirsiniz? ben daha önce 3 kez denedim birini anatolia birini ankalife en son da zübeyde hanım doğum hastanesinde...
Canım ya Allah razı olsun uzun uzun cevaplamışsın.Ama ben simdi ne yapacağımı bilemiyorum Ankarada merkez kıtlığı mı var nedir erkek faktöründe iyi olan yer bulamadım gitti çok şaşkınım adetime de çok az kaldı herzamanki gibi beylerde bütün mesuliyeti üzerimize atıp kaçıyor :18::18::18:
cnm bizde de sorun erkek inferlitesı bugün transferin 3.günü ve doktorumdan çok memnun kaldım medıcana hastanesinde tolga Ecemiş bnm doktorum bakalım sonuç bekliyorum hayırlısı inşallah pozitif sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?