2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Çok güzel dua etmişsin AMİN AMİN AMİN

Canim günaydın nasill oldun merak ettim.bebegimde sende allaha emanet olun.insallah bisey olmayacak zaten ama sen kendine dikkat et ilaçlarını aksatma

Gunaydın cnm çok sagol.simdilik bisiy yok insallah olmazda.doktor istirahat et dedi.oyle yapıyorum.rabbim yardimcimiz olsun.
Hayirli kandiller cnm bu arada.

Çok güzel dile getirmişsin cnm, hepimize hayırlı kandiller

Hayırlı kandiller cnm arkadaşlarîm benimm.
Rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallah.

Canım ya Allah razı olsun uzun uzun cevaplamışsın.Ama ben simdi ne yapacağımı bilemiyorum Ankarada merkez kıtlığı mı var nedir erkek faktöründe iyi olan yer bulamadım gitti çok şaşkınım adetime de çok az kaldı herzamanki gibi beylerde bütün mesuliyeti üzerimize atıp kaçıyor :18::18::18:

Ben okudum canım senin için. Umarım Allah'ın salih kullarının okuduğu dualar gibi kabul edilir, hayırlı evlatlar sahibi olur, hayırlı bir ebeveyn olursunuz. Allah yardımcınız olsun..

cnm öncelikle hayırlı kandiller diliyorumm...Kandilimiz mubarek olsunnn..Rabbim bu güzel gün yüzü hürmetine hepimizin kalbinden geçen hayırlı sağlıklı evlatları bize nasip etsin...ben okudum canım yasinini..okuduktan sonra da; kendını tanımasamda allahım Hicran adlı arkadasımın dualarını kabul et ona hayırlı saglık evlat ver...onun için okuduğum bu yasin-i şerifi dualarına kat ya Rabbım dıye de dua ettım cnmm..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn...

kızlar ankara da olup yakın bir zamanda tüp bebek yaptıran var mı? varsa nereyi önerirsiniz? ben daha önce 3 kez denedim birini anatolia birini ankalife en son da zübeyde hanım doğum hastanesinde...

cnm bnm bugün transferin 3.günü Ankaradayım medıcana hastanesinde tolga Ecemiş e gıttim ve sonuç bekliyorum doktorumdan çok memnun kaldım olmazsa zamanı gelmedi demek ki dıycem çunki doktorum gerçekten ilgili davrandı beni dınledi çok ferah Bi ortam inşallah olumlu sonuç alırım ama olmazsa yine aynı doktora giderim ama sanıyorum pozitif alacak gibi hissediyorum bakalım

cnm bizde de sorun erkek inferlitesı bugün transferin 3.günü ve doktorumdan çok memnun kaldım medıcana hastanesinde tolga Ecemiş bnm doktorum bakalım sonuç bekliyorum hayırlısı inşallah pozitif sonuç alırım

Sağol canım peki orada İMSİ var mı? Loboratuvarı nasıl acaba?

herkese hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek günde evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…