2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkese hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek günde evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

AMİN

Dualarınız kabul kandiliniz kutlu olsun arkadaşlarım

Hehe insallahhhhh allahim duy sesimiziiii :))) sen ne zaman yapiyosun ne durumdasin ??

Hatı canim hep soru soruyorumda birde bana transferde şu idrara sikiskligi nasıl cozdun,ne kadar dinlendin transferden sonra,ne zaman banyo yaptın yazarmisin simdiden bilgileri toplayim diyorum

Hatı canim hep soru soruyorumda birde bana transferde şu idrara sikiskligi nasıl cozdun,ne kadar dinlendin transferden sonra,ne zaman banyo yaptın yazarmisin simdiden bilgileri toplayim diyorum

Tatlim sor tabiki ya :) ben patlayacak derecede degildim ama sikisiktim idrara.transfer oldu yataga yatirdilar zaten 20 dakika dayan dediler bnde 25 dakika dayandim bissürgü getirdiler ona yaptim ama eşim güldürdü onun yüzünden kahkahalarla yaptim.dedimki gitti aha bebeler :))) ondan yarim saat sonrada kalktim metroya binip evime geldim.oturma odasinda tv karsisinda uzandim ama öyle ölü gibi hic yatmadim.uc gun böyle evin icinde dolandim.transferin ucuncu günü mangalada gittim sonra gezmeyede gittum alisverisede.yuruyuste yaptim gezdim tozdumda..üçüncü Gün banyo yaptim ayakta.ama ılık suyla yapmadim baya sicak suyla yaptm yoksa donacaktim :)))) yani en önemlisi kafanin bi yerinde transfer oldgn yazsada sen onu unutup öyle yasayacaksin.stres yapmadan keyfine bakacaksin.gerisi kısmet. ..

Ara sıra yazıyorum ama takip etmeyi de bırakmıyorum sizleri
Cupcake " canım lütfen kendini çok fazla yıpratma çünkü Rabbimin hepimiz için bi bildiği vardır. Güzel düşünelim umarım gelişimi geridir ve sağlıklı bi bebegin vardır... Bol bolll dua etttt aklımdasınnn..."
Phalacım seninle gün saydım resmen dabrınada hayran kaldım. İnşallah yüzün gülsün cnm yarın mutlu mutlu haberler ver bizeee
Aklıma gelen gelmeyen herkes için diliyorum ki dualarınız hayalleriniz gerçeğe dönüşsünnnnnnn....
Bu arada 30. gün adet olmadım henüz Miraç gecesini boş geçmemen için Rabbimin bana bi lütfu sanırım geleneksel idrar testimi yapacağım ama yinede belkide kendiliğinden gelir benim sıpaaa... Hiç bişey imkansız değildir çünkü.
Rabbim istere " OL DER VE OLURRRRRR " Bazen hayalde kurmalıyız umutta dolmalıyız yoksa hayat nasıl geçer kiiii
Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm ve seviyorummmmmm

Son düzenleme:

Tek korkum idrar vallahi ilkinde hiç sabredemeden tuvalete kosmustum da;((((
Neyse bebeler şimdi annelerinin rahmindeler yerleri rahat.aklıma başka sorular gelirse sorarim yine guzelim

Tek korkum idrar vallahi ilkinde hiç sabredemeden tuvalete kosmustum da;((((
Neyse bebeler şimdi annelerinin rahmindeler yerleri rahat.aklıma başka sorular gelirse sorarim yine guzelim

Dedigim gibi cok sıkışık olmayacaksin:))) allah yardımcın olsun bitanem

Canım güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim.
Allahın izniyle inşallah sana evladın mucize ile gelir ve kucağına konu verir.
Burada o kadar güzel arkdaşlar edindim ki her şerde bir hayır vardır derler ya benimde sizleri tanıcayak olmammış hayır olan. İnşallah evlatlarımızada hayırla sağlıkla kavuşruz.
Hayır kandiller diliyorum arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…