bu güzel dualarınız için allah razı olsun sizinde kandilleriniz mubarek olsun rabim size istediğiniz herseyin en güzelini nasip etsin işallah :)
herkese hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek günde evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
AMİN
Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Miraç kandiliniz mübarek olsun canım arkadşlarım...
Rabbim bu güzel günde evlat hasretiyle yanan yüreklerimizin dermanını müjdelesin tez zamanda
hayırlı kandiller olsunn kızlar..rabbim dualarımızı kabul etsin
yarın tam bu saatlerde sonucumu sizlere açıklıyor olacağım
Banane bananeben idrar testi görmek istiyorum
Amin canım inşallah seninde kandilin mübarek olsun
Amin inşallah bitanem
Yaaaama ama biz alıştık 1:
Bende okudum canım, Allah kabul etsin
cnm konuda gördüm msj eğer bitmediyse kaç tane istersen okuyobilirim
Ama kuzum yaaaksam yaparim test alip
yok kız Kıyamam şaka yapıyorum sırada USG var onları istiyorum
Hehe insallahhhhh allahim duy sesimiziiii :))) sen ne zaman yapiyosun ne durumdasin ??
sadece 1 tane cnm adıma dua eder o niyetle okursan sevinirim cnm allah razı oldun çok sevinirim :)
Hatı canim hep soru soruyorumda birde bana transferde şu idrara sikiskligi nasıl cozdun,ne kadar dinlendin transferden sonra,ne zaman banyo yaptın yazarmisin simdiden bilgileri toplayim diyorum
Hehe insallahhhhh allahim duy sesimiziiii :))) sen ne zaman yapiyosun ne durumdasin ??
canım sen pikniğe gittinmi.. ceptenmi giriyorsun..
Tatlim sor tabiki ya :) ben patlayacak derecede degildim ama sikisiktim idrara.transfer oldu yataga yatirdilar zaten 20 dakika dayan dediler bnde 25 dakika dayandim bissürgü getirdiler ona yaptim ama eşim güldürdü onun yüzünden kahkahalarla yaptim.dedimki gitti aha bebeler :))) ondan yarim saat sonrada kalktim metroya binip evime geldim.oturma odasinda tv karsisinda uzandim ama öyle ölü gibi hic yatmadim.uc gun böyle evin icinde dolandim.transferin ucuncu günü mangalada gittim sonra gezmeyede gittum alisverisede.yuruyuste yaptim gezdim tozdumda..üçüncü Gün banyo yaptim ayakta.ama ılık suyla yapmadim baya sicak suyla yaptm yoksa donacaktim :)))) yani en önemlisi kafanin bi yerinde transfer oldgn yazsada sen onu unutup öyle yasayacaksin.stres yapmadan keyfine bakacaksin.gerisi kısmet. ..
Kuzum temmuz ağustos gibi düşünüyorum bursa Acıbademi düşünüyorum on görüşmeye bir gideyim doktor ne derse ona göre bir yol alicaz
Tek korkum idrar vallahi ilkinde hiç sabredemeden tuvalete kosmustum da;((((
Neyse bebeler şimdi annelerinin rahmindeler yerleri rahat.aklıma başka sorular gelirse sorarim yine guzelim
Ara sıra yazıyorum ama takip etmeyi de bırakmıyorum sizleri
Cupcake " canım lütfen kendini çok fazla yıpratma çünkü Rabbimin hepimiz için bi bildiği vardır. Güzel düşünelim umarım gelişimi geridir ve sağlıklı bi bebegin vardır... Bol bolll dua etttt aklımdasınnn..."
Phalacım seninle gün saydım resmen dabrınada hayran kaldım. İnşallah yüzün gülsün cnm yarın mutlu mutlu haberler ver bizeee
Aklıma gelen gelmeyen herkes için diliyorum ki dualarınız hayalleriniz gerçeğe dönüşsünnnnnnn....
Bu arada 30. gün adet olmadım henüz Miraç gecesini boş geçmemen için Rabbimin bana bi lütfu sanırım geleneksel idrar testimi yapacağım ama yinede belkide kendiliğinden gelir benim sıpaaa... Hiç bişey imkansız değildir çünkü.
Rabbim istere " OL DER VE OLURRRRRR " Bazen hayalde kurmalıyız umutta dolmalıyız yoksa hayat nasıl geçer kiiii
Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm ve seviyorummmmmm
Anam zaten hazirana geldik bisey kalmamis
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoppp tedavideyim
Günler çabuk gecsede başlasam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?