Sağol canım peki orada İMSİ var mı? Loboratuvarı nasıl acaba?
Orada IMSI var mı acaba laboratuvarlar nasıldır direkt sorsak söylerler mi?
nAsılsın cNMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
teşekür ederim balım sanada hayırlı kandiller
Banane bananeartık idrar testi değili bebeğin usg fotoları koyacak arkadaşımız inşşşşşşşşşşşşşş
Amin canım inşallah seninde kandilin mübarek olsunCanım arkadaşlarım sizinde kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul
Amin inşallah bitaneminşallah sende tez vakıtde arkamızdan gell
Kiz test bitmis sorma :))))
Senin test günün ne zamandı canım? 7. Günü sayarken transfer gününü saymıyorsun değil mi?
Canım inşallah seninde güzel haberlerini alicaz
inşallah canmm inşallah allah emeklerını yemesnn
Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Miraç kandiliniz mübarek olsun canım arkadşlarım...
Rabbim bu güzel günde evlat hasretiyle yanan yüreklerimizin dermanını müjdelesin tez zamanda
Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Miraç kandiliniz mübarek olsun canım arkadşlarım...
Rabbim bu güzel günde evlat hasretiyle yanan yüreklerimizin dermanını müjdelesin tez zamanda
iyiyim cnm sagollll.simdilik bisiy yok uzaniyorum tatlımmm.
allah razı olsun çok tesekkür ederim :=)
cnm öncelikle hayırlı kandiller diliyorumm...Kandilimiz mubarek olsunnn..Rabbim bu güzel gün yüzü hürmetine hepimizin kalbinden geçen hayırlı sağlıklı evlatları bize nasip etsin...ben okudum canım yasinini..okuduktan sonra da; kendını tanımasamda allahım Hicran adlı arkadasımın dualarını kabul et ona hayırlı saglık evlat ver...onun için okuduğum bu yasin-i şerifi dualarına kat ya Rabbım dıye de dua ettım cnmm..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn...
bu güzel dualarınız için allah razı olsun sizinde kandilleriniz mubarek olsun rabim size istediğiniz herseyin en güzelini nasip etsin işallah :)
Amin bitanemBugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Miraç kandiliniz mübarek olsun canım arkadşlarım...
Hep hayirlisini istedim bu mubarek kandil gunu inşallah rabbim sana bana sehere ve tüm sonuc bekleyenlerin yuzunu guldursun.
Canim,diger topikte arkadas ankara Gurgan Clinic te 2.denemesinde gebe kaldi..İMSİ var midir bilmem ama sorman sikinti olmaz,nihayetinde musteri her zaman haklidir.o kadar para verince aciklama da hakkimiz:))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu gecenin hürmetine sende güzel haberler al inş
yok yok saymıorum tatlım 29 mayıs test bgn 8gün oldu:18::18: seninde kaldı 2 gün dimi:18::18::18:
Amin kızlar inşallah Rabbim nasip eder hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?