2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar tüp bebek sayfasındn kopamıyorum burda çok zamanım geçti yazmak istedim belki moral olur sakın kendınızı üzmeyin ben iki olumsuz sonuçtan sonra 2 denemede artık tutmayacak mantığıyla çok rahatım ve sonuç pozitif şuan 3 yaşında ilk göz ağrım ecrinim var daha sonra ıkı yıl ara verdım emzirdiğim için ili sene sonunda kızımdan kalan dondurulmuşlarım vardı ve 2010 senesinde donan kızımın ıkızıdw bıZi bırakmadı ve oda bir kız iki kız kardeş şuam 6 aylık Rabbim isteyen her kula anneliği babalığı nasip etsin sakın belirtilere takılmayın inanın sizi üzer herşeyim başı pozitif enerji şu mübarek günde Rabbim yüÜnüze gülsün inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Orada IMSI var mı acaba laboratuvarlar nasıldır direkt sorsak söylerler mi?

Canim,diger topikte arkadas ankara Gurgan Clinic te 2.denemesinde gebe kaldi..İMSİ var midir bilmem ama sorman sikinti olmaz,nihayetinde musteri her zaman haklidir.o kadar para verince aciklama da hakkimiz:))

teşekür ederim balım sanada hayırlı kandiller

artık idrar testi değili bebeğin usg fotoları koyacak arkadaşımız inşşşşşşşşşşşşşş
Banane banane ben idrar testi görmek istiyorum
Canım arkadaşlarım sizinde kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul
Amin canım inşallah seninde kandilin mübarek olsun
inşallah sende tez vakıtde arkamızdan gell
Amin inşallah bitanem
Kiz test bitmis sorma :))))

Yaaa ama ama biz alıştık1:

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Miraç kandiliniz mübarek olsun canım arkadşlarım...
Rabbim bu güzel günde evlat hasretiyle yanan yüreklerimizin dermanını müjdelesin tez zamanda

aminnnnn

Amin senin de kandilin mübarek olsun. Bir sonraki miraç kandiline hayırlısıyla gönlümüzdeki dileğimizle eriştirsin inşallah.

bu güzel dualarınız için allah razı olsun sizinde kandilleriniz mubarek olsun rabim size istediğiniz herseyin en güzelini nasip etsin işallah :)

Amin bitanem

Canim,diger topikte arkadas ankara Gurgan Clinic te 2.denemesinde gebe kaldi..İMSİ var midir bilmem ama sorman sikinti olmaz,nihayetinde musteri her zaman haklidir.o kadar para verince aciklama da hakkimiz:))

Sağol canım çokm teşekkürler.Bende ankarada yaşamıyorum ama orada yaptırmayı düşünüyorum.Ankara'ya da gitmeye de vaktim yok buraki arkadaşlardan bilgi alayım dedim.Şu mübarek kandil günü Allah kimseyi bu imtihan ile sınamasın.

Yarın tam bu saatlerde sonucumu sizlere açıklıyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…