Eweeeeettt büyük ikramiye hiçbirinize çıkmadığına göre sizi buraya bekliyorum kızlar.......
Hazırım CNm ne yapmak gerekiyo simdi tarifi alayım :))
kızlar rabbım 2014 te herbırınızın anne olmasın nasıp eder ınsalla
dualarım tum anne olmayı ısteyen arkadaşlarla
belkı cok zorlu dönemlerden gecıyorsunuz ama ınanın sonunda evet degmıs dıceksınız ınsalla 2015 e kucaklarınızda yada gobuslerınızde bebıslerınzle gırıceksınız
aynen canım bekleme süresi uzun olsada en güzel sonuç o zaman alınıyor ellerine sağlık
Hoş geldin aramıza Ayşegül, ben de Deniz.
Bu kadar yıl özlemini çektikten sonra dilerim 2014'te bebeğine kavuşursun. Çok zor zamanlar yaşamışsın, Allah yardımcınız olsun.
canımm hoş geldin..
çok zor günler geçirmişsin..Allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah
Tatlım hosgeldinnn... Bu yıl bizim yılımız olacak inşallah...
Eweeeeettt büyük ikramiye hiçbirinize çıkmadığına göre sizi buraya bekliyorum kızlar.......
Azından bal damlıyor kuzum aminnnnn inşallahhhhhCanım benim ins..hayırla sonuçlanır ama icimden gecen ilk his sana karsı hamilesin diyor umarım yanilmam tabiki rabbim bilir ama öyle hissettim bir anda:)))
Yarın eşim evde belki yaptırırım canım 11. Gün olacak inşallahh sonuç güzel çıkarTatlım tebrik ediyorum seni inatla yapmadın su gebelik testini
9ay iğneler nasıl gidiyor hayatım yumurta durumun iyidir umarım..
Âmin inşallahhhh canım güzel haber alırım inşallahh heycanla seninde test gününü bekleyip pozitif haberini alıcazayyyy aminnn aminn... inşallah yeni yılın ilk hamişli sen olursun sonuç gününe az kalmış inşallah bebişin seninledir..... ben de büyük bi heyecanla bekliyorum ocak 22 de adet olacağım ve 3. günü merkeze gideceğiz inşallah doktorlar tüp bebekte şansımızın yüksek olduğunu söylediler inşallah öyle olur....
İzmir'deki de benim canımikramiye çeyrek bilete çıkmış ankara,izmir,bandırma ve istanbulda satılmış biletler ankaradaki talihli benim diğerleri kim kızlar
İzmir'deki de benim canım
Yarın eşim evde belki yaptırırım canım 11. Gün olacak inşallahh sonuç güzel çıkar
kizlar herkese mutlu seneler huzurla insallah.benim yilbasi gunum tartismalar ve kavgalarla gecti.butun aile birbirine girdi yemekler hazirlanirken. bir kivilcimla yetti herkese evlere dagildik.megerse herkes ne kadar doluymus beee...sonrasindada devam.baba ve halalar arasinda .igrenc bi gundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?