2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar rabbım 2014 te herbırınızın anne olmasın nasıp eder ınsalla
dualarım tum anne olmayı ısteyen arkadaşlarla
belkı cok zorlu dönemlerden gecıyorsunuz ama ınanın sonunda evet degmıs dıceksınız ınsalla 2015 e kucaklarınızda yada gobuslerınızde bebıslerınzle gırıceksınız

inşallah yarencim yeni yıl yeni umutlarla geliyor bebeklerimizde çıktı yola geliyorlar

Hoş geldin aramıza Ayşegül, ben de Deniz.
Bu kadar yıl özlemini çektikten sonra dilerim 2014'te bebeğine kavuşursun. Çok zor zamanlar yaşamışsın, Allah yardımcınız olsun.

canımm hoş geldin..
çok zor günler geçirmişsin..Allahım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah

Tatlım hosgeldinnn... Bu yıl bizim yılımız olacak inşallah...

Eweeeeettt büyük ikramiye hiçbirinize çıkmadığına göre sizi buraya bekliyorum kızlar.......

ayşencim güzel yürekli arkadaşm seni hemen hemen 2 yıla yakındır tanıyorum...senin güzelliğin yüreğinde :)) ikramiyenin en büyüğüde karnında...))denizcim ve edacım inşallah yeni yıl hepimize güzel ikramiyeler verir...)

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun! İnşallah yeni yılda hepimiz bebeklerimize kavuşmuş oluruz!

9ay iğneler nasıl gidiyor hayatım yumurta durumun iyidir umarım..

Canım selam. Çok sağol iyiyim. Bugün muayenem vardı. 15 yumurta bekliyor doktor. Büyümüşler yumişler çok sevindim :) Perşembeye kadra davem. Muhtemelen haftaya çarşamda yumurta toplama olacak. Zaman çok çabuk geçiyor.Sen nasılsın?

Âmin inşallahhhh canım güzel haber alırım inşallahh heycanla seninde test gününü bekleyip pozitif haberini alıcaz

kizlar herkese mutlu seneler huzurla insallah.benim yilbasi gunum tartismalar ve kavgalarla gecti.butun aile birbirine girdi yemekler hazirlanirken. bir kivilcimla yetti herkese evlere dagildik.megerse herkes ne kadar doluymus beee...sonrasindada devam.baba ve halalar arasinda .igrenc bi gundu.

günaydııııııın
yeni yılın ilk gününden hepinize günaydın kızlar
inş 2014 yılında peşpeşe hamile kalırız
Allah büyük bizimde yüzümüzü güldürücektir bigün

günaydınlar umarım 2014 tüm beklentilerimizi karşılar

Bu güzel yılın ilk sabahında herkese günaydınnn!!!!

Canım çok üzücü bir durum. Aile kavgaları kadar kötü bir şey yok. Bazen böyle günleri aileyle değil de arkadaşlarla geçirdiğimize seviniyorum. Bizim de ramazanda aynı şey olmuştu. Bir iftar yemeğinde. Çok kötüydü. İnsanın burnundan geliyor. Keşke barışıp ayrılabilseydiniz. Biz barışıp ayrılmıştık ama tabii gerçek bir barışma değildi. Ertesi günü de kardeşimle küsleri gezip buzları eritmeye çalışmıştık. Çok uzatmamak lazım. İnşallar sizinki de uzatmaz.

Güüüünnaaayyddddııınnnnnn eyyyyyy gebeler ve gebe adayları..
Yeni yılın ilk gününden hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…