2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

inanmıyorum yaaa
canın sıkılmış üzüldüm inşallah uzamaz küskünlükleri

bu topıkk ugurluuuu güldennnnn 2014 hepimizin yılı ınsallhhh

günaydınnn günaydın gününüz aydın olsun.

günaydınlar umarım 2014 tüm beklentilerimizi karşılar

Bu güzel yılın ilk sabahında herkese günaydınnn!!!! .

hepinize birden günaydın ve iyi yıllar çok çok çoooooook mutlu olun inşallahhh

canım sana bişey sormak istiyorum bu arada hepimizin yeni yılı kutlu olsun inşş rabbim yeni yılda kucaklarımızı bebişlerle doldurur
benim arkadaşım cuma günü 3. gün embriyosu transferi oldu dün de tahlil istemişler
e2 330
progesteron 44
bu durumda gebelik var mı kuzum :26:

Melimdam aynı şehirde olsaydık şimdiye gelip testi ben yapmıştım yaww... Yeni yola hem zengin hem hamiş girdin wallaaa....

Maşallah canım bebeklerin bu yumilerde olsuun inşallah
Bende kahvaltı hazırlıyorum krep
Gelin yiyelim

Canım ben de bildiklerimi paylaşmak istedim. Çoğu klinik transferden sonra bu hormonlara bakmaz bile. Zaten hormon ilaçlarına devam ediyor olacağı için değerlerin çok bir önemi yok. Gebelik varsa e2 değeri yükselir ama ilk değerlerini bilmek lazım. 330 bana düşük geldi. Benim transfer gibi 5000 idi. E2'nin yüksek olması ilaçlara iyi yanıt verdiğini gösterir. Transferden sonrada östrojen almaya devam edeceği için hemen düşmez. Gebelik varsa o da yükseltir. Ama bu kadar erken ve bir tek değere bakarak kesin olarak anlamak mümkün değil. Tek doğru sonuç gebelik testi malesef.

Maşallah canım bebeklerin bu yumilerde olsuun inşallah
Bende kahvaltı hazırlıyorum krep
Gelin yiyelim

Amin! Ben de yumurtalarımı bebek olurlar belki diye seviyorum, iyi enerji göndermeye çalışıyorum

Aaay canım eline sağlık. Afiyet olsun. Yeni yılın kutlu olsun bu arada. Bu sene bebek senesi olsun inşallah

Son düzenleme:
arkadaslar ben garip duygular içindeyim saçımı boyadım az önce en son kızım için tedaviye başlamadan önce ocakta boyamıştım sonra hamilelik oldu ve kızımı kaybettim 4 ay önce aynalara bakmadım uzun süre dün bir dükkanda aynaya baktım yaşlı gördüm kendimi. hemen o duygu ile aldık boya sabah düsünmeden boyadım bilmiyorum aynaya bakmaya korkuyorum kızımı unuttum acısı geçti sanmalarını istemiyorum yeni tedavime başladım 10 gün önce dondurulmuslarla... biraz kendimi toplamam lazım kendimi iyi görmem lazım ama ikilem içindeyim ne yapacağım bilemiyorum vicdan azabı cekiyorum

herkese musmutlu sağlıklı bol bebişli bir yıl diliyorum hepinizi teker teker öpüyorum

merak ettiğim bişi var yumurta geliştirici iğneler ne kadar sürcek ne zaman toplancak yumişler kızlarr :26:

herkese musmutlu sağlıklı bol bebişli bir yıl diliyorum hepinizi teker teker öpüyorum

merak ettiğim bişi var yumurta geliştirici iğneler ne kadar sürcek ne zaman toplancak yumişler kızlarr :26:

merhaba canım o senin kullandiğin doza ve senin yumurtalarının büyüme hızına bağlı benim geçen yıl ki tüp bebekte adetim 13 idi 23ünde toplanmıştı yumiler ma dozum yüksekti hem gonal f hem menogon kullanmıştım 1. tüp bebeğimde az yumurta oldu ve sol yumurtlamamıstı o yüzden 2.de bu iki ilacı birden verdi ...

merhaba arkadaslar ben 1 haftadır yazıyorum buraya dün aysegül arkadasımız kendini tanıtınca ben tanıtmadığımı farkettim :)
benim adım funda eskişehirdeyim 34 yasında öğretmenim 3 bucuk yıllık evliyim evliliğimin 6. ayında dr gidip cocuk istiyoruz dedik yastan dolayı ve 2. 3. düsünüyorduk (daha 1. ile uğraşıyorum) pco olduğumu söyledi gittiğim kadın öyle gıcık davranıyordu ki kendimi sorunlu hissetmeme neden oldu sonra simdiki druma gitmeye başladım (cok seviyorum onu :)) aşılama ile dış gebelik geçirdim ilaçla sonlandırıldı sonra hemen tüp bebek yaptık kötü idi çünkü psikolojim iyi değildi ama ısrar ettim negatifi gördüm rahatladım sonra tüplerden operasyon oldum... geçen ocakta tüp bebek yaptım 2.yi hersey iyi gitti 19 yumi oldu 13ü döllendi sonra 10 oldu 3. gün 8di drum 3. gün transfer yaptı 2tane kalan 6 taneden 3ü 5. güne kalmıştı 2si dondurulmaya değermiş simdi bu ay transfer olacak Allahın izniyle... benim ikisi de tutmuştu birinin kalbi atmadı diğeri de 31. haftada erken doğdu ve 10 gün sonra öldü
aralık adetinde vücudumun topladığını eğer ben de iyiysem yapalım dedi drum 4 aydır bunu bekliyordum aralık 24te ilk lucrini vurduk hala vuruyorum ctesi adet olmayı bekliyorum sonra bakalım deneyeceğiz sansımızı kızımın kardesleri iinsallah yüzümüzü güldürür
allahım hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah :)

Ohh sıhhatler olsun canım çok iyi yapmışsın
Bence kızının acısını uuuttuğunu sanmazlar canım
Sadece bravo nne kadar güçlü.
Tekrarddan ayağa kalktı ben yapamzdım diyecekler
Hayatta olan herşey biz insanlara senin yaşadıkların zor bir sınav canım
Ama bizlerin yaşamayacağı ne malum
Ama tekrardan mutlu olmak/hakımız canım ve doğacak bebeklerimizi düşün
Bende tedaviye başlamadan boyadım saçlarımı

Çok üzücü durumlar canım
Ama bizler bunlarıda atlatacaz canım
Ama üzgün olma aartık:26:
İnşallah bebeklerin gelecek canım

Amin! Ben de yumurtalarımı bebek olurlar belki diye seviyorum, iyi enerji göndermeye çalışıyorum

Aaay canım eline sağlık. Afiyet olsun. Yeni yılın kutlu olsun bu arada. Bu sene bebek senesi olsun inşallah

Bebek olacak o yumiler canım
Valla bende bi heyecanki sorma
Bu yıl bizim yılımız olaacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…