2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benim isteğime göre koyacaklarmış istersem 3. yü bile koyarız dediler ama bende emin olamadım

bir yıl daha geride kaldı bir yıl daha yaşlandık acı tatlı günler yaşadık kimi zaman güldük kimi zaman ağladık ve ben bu yılda anne olamadım hoş bu yıl testlerle operasyonla geçti tüp bebek tedavisi bile yapamadık 2013 yılı güle güle gitsin 2014 yılı umutlarla gelsin bu yıl hepimiz anne oluruz inşallah

yaaaaa yenirki bunlar
süper olmuşlar yalnız şeftali sos kalın düşmüş
ölçüyü tutturamadıkmı yaw 4 şeftali dedim dimi ben sana fazla gelmiş

haklısın canım sos kalın oldu ama tadı muhteşemdi bekleme sürelerine uymak kesinlikle önemliymiş

he valla bir yılı daha bitirdik 2012 den 2013 girerkende buna benzer şeyler yazmıştım ilerleme yok demekki ben 2014 e değil bunalıma gireyim

evet kızlar 15 dk sonra büyük ikramiye bana çıkıyor fakir olarak son mesajlarım birazdan jet sosyeteye geçiş yapıyorum cemiyet hayatında magazinden takip edersiniz artık beni

Hosgeldın 2014 güle gule. 2013
Bıze bebıslerımızı getır beraberınde

ıyı seneler kızlaaaaaar

2014 yılına girdik demekki her an hamile kalabiliriz malum 2014 bizim yılımız olcak dedik öyle yola çıktık... hazırmısınız kızlaaaaaarrrrrrrr anne olmayaaa

ikramiye çeyrek bilete çıkmış ankara,izmir,bandırma ve istanbulda satılmış biletler ankaradaki talihli benim diğerleri kim kızlar

Eweeeeettt büyük ikramiye hiçbirinize çıkmadığına göre sizi buraya bekliyorum kızlar.......

2014 yılına girdik demekki her an hamile kalabiliriz malum 2014 bizim yılımız olcak dedik öyle yola çıktık... hazırmısınız kızlaaaaaarrrrrrrr anne olmayaaa

Hazırım CNm ne yapmak gerekiyo simdi tarifi alayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…