2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aramıza hoşgeldin canım Rabbim sevdiği kullarını denermiş demekki bizde o kullardanız inşalllahhhh bu tedavinde Nazlı bebişin gelecek dualarım seninle tatlım benimde transferimin 10. Günü son 2gün kaldı heycanla sonucu bekliyorum :18::18:

Topiğin güzel anneleri (2014 yılının anneleri) hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşalllahhh bu sene bizim senemiz olsun kucaklarımız çifter çifter bebişlerle dolsun evlerimizde bebişlerimizin sesleri inlesin gürültüden komşular rahatsız olsunHepinizi seviyorum iyiki varsınız

Arkadaslar 2014 yili Allahimin izniyle hepimize bebeklerimizi getirsin tek dilegim su anda bu... bunun disinda herkeze saglik diliyorum inanin herseyin basi saglik..

ayyyy aminnn aminn... inşallah yeni yılın ilk hamişli sen olursun sonuç gününe az kalmış inşallah bebişin seninledir..... ben de büyük bi heyecanla bekliyorum ocak 22 de adet olacağım ve 3. günü merkeze gideceğiz inşallah doktorlar tüp bebekte şansımızın yüksek olduğunu söylediler inşallah öyle olur....

Canım benim ins..hayırla sonuçlanır ama icimden gecen ilk his sana karsı hamilesin diyor umarım yanilmam tabiki rabbim bilir ama öyle hissettim bir anda:)))

Son düzenleme:
Iyi aksamlar canlar Hayirli ve bol bebisli bir yil diliyorum hepimize...Allahin izni ile hepimizin bebislerine kavusucagi bir yil olsun diyorum ve hepinizi öpüyorum

herkese mutlu yıllar arkadaslar
Allahım bu yeni yılda önce göbeklerimizi sonra kucaklarımızı doldursun

Merhaba bayanlar bende fulya Bahçeciye gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz ?

Tatlım tebrik ediyorum seni inatla yapmadın su gebelik testini

rabbim tamamına erdirsin canım inşallah darısı bizlere..
cok ama cok tesekkur ederım tabıkı darısı size ve ınsallhta olucak
Çok sevindim canım inşallah sıra kalp atışlarını duymada
Hayırlısı inşallah
ınsalllh canımmm rabbım o günlerı görmeyıde nasıp etsın ınsallhhh hepımıze
Narsude bu ne güzel bir sonuc tebrik ederim

cok saol canım rabbım devamını getırsın ınsallhh sonuda guzel olsun

arkadaşlar bende ocak ayının sonuna doğru tüp bebek yaptıracağım ilkinde 2 tane kaydurmuştuk embriyo ama tutmamıştı bu sefer kaç tane kaydursam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…