Arkadaşlar merhaba. Beni htırlayanlar vardır. Ben bir türlü yeni bir denemeye başlamaya cesaret edemedim. D.kontrol hapı kullanıyorum 5 aydır. Hazır hissedince bir daha tüp deneyeceğiz. Hamile kalmış olanları tebrik ediyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.
Ahhh kuzum sendemi kürtaj oldun :85:Allahım birdaha böyle bi acı yaşatmaz inşallahhh
allahım yarabbim bize sabır ver
rabbim olumsuz olursa sabrını ver derdim hep.rabbim sabırlar versin inşallah.sizde sadece morfoloji sorunu vardı değilmi morfolojiniz kaçtı ? Benm eşimdede morfoloji % 2 çıktı en son.
Çok zor umutlanip sonrasında negatif olması burdaki herkes nerdeyse bu negatif sonucu yaşadı senin duygularını çok iyi anlayabiliyoruz.sana tek diyebileceğim metanetli ol bu sefer olmadi ama insallah bi daki sefere olur.
Canım ben ve burada ki arkadaşlar emin ol ki seni çok iyi anlıyorlar kendi duygularını anlatmana hiç gerek yok ve gene eminim ki 2-
3 gün içinde kendini toparlayacak ve gene yola çıkacağız. Yanındayım hiç merak etme.
canmmmm ınankı cok uzuldumm allah sabrını arttırsın allah şu guzel gönlüne göre versin herşeyii inşallah canmm
Haklısın canım biraz daha düşün
Bebeğimseni çok iyi anlıyoruz suan nedesek boş ama pes etmek yok herzaman yanındayım
Canım bak göreceksin 3 gün içinde kendini toparlayacaksın bak 2 gün demiyorum 3 gün sadece. Bende kendimi o an çok yalnız hissettim, sanki bir boşluktaymışım gibi yarınım anlamsız geldi, çünkü amacımız kalmıyor fakat her şey geçiyor inan ol, gene hep beraberiz unutma
canm ya ne kötü birgun oldu böyle suan kesske yanında olssamda sarılsaydım aglasydn can arkadasmm dıkkat et kendıne neolr agla ıstedgnı yap kafanı dagıt allahm mucızenı versn tez vakıtde
canımm yaa çok çok üzüldümm inan.. biliyorsun bende 10 gün önce negatifi gördüm yine.. yapacak birşeyde olmuyor ne yazıkki elimizden hiçbirşey gelmiyor.
bir kaç gün geçsin biraz toparlanırsın hayatım hemen diğer tedavinde neler yapabileceğini düşünürsün ön hazırlıklarına başlarsın.
hayırlısı demekten başka çare yok. geçmiş olsun.:2::2:
Ben de çok üzüldüm, umarım son başarısız tedavin olur canım.
canımm acısı geçse de yara tam kapanmıyor bılıyorumm maleseff..ama şoyle mı oldu böyle mı oldu dersen kendını daha cok uzersın dıye demıstım bende..
maşallah canım gerçekten cok güçlüymüşsün..
aslında en doğrusu senın yaptığın gıbı gerçekten sağlıklı olsa bebek yaşardı..rabbım ne eylerse güzel eyler..
bitanem yaaaaaaaaaaaaaaaa..
rabbım buyukk en kısa zamanda kavuşursun umarım bebeğine..
Bitanem Her zaman yanindayım seni çok seviyorum
Canim ya teselli edecek bi lafım yok,ama yanlız değilsin burda herkes senin yanında,keşke normal hayattada gorusebilsek birbirimize destek olabilsek.bugün sana ce özellikle cupkeklove a çok üzüldüm.allah yardimcimiz olsun
Cupcake love allah aynı acıları yaşatmaz tekrar arkadaşım.burda hepimizin acıları ortak keşke bir araya gelmekte içimizi döküp rahatlamak.inan acın açım. Gözlerimden yaşlar doldu.en son kasımda düşük yaptım o küçük kara gözleri hep aklımda Yavrumun. MyBaby arkadaşım allah sanada sabır versin.ben çok kötü oldum kızlar.allahım üç ayların bereketi hürmetine bizlere şefaat eyle.hasretimizi dindir. Vuslat erdir evlatları bizlere nasip kıl.şifa senden Rabbim. Eksiklerini sen tamam eyle allahım.bizlerde normal kadınlar gibi rahmimizde bebeklerinin canına can olalım.
canım senin sonuç için heyecanla açtımama hayırlısı buymuş :) inşallah rabbim bir sonraki tedavilerimizde yüzümüzü güldürecek :) bu günleri birbirimize sarılarak atlatacağız :) öyle güzel anlatmışsın ki duygularımızı :)
Canım benim çok seviyorum seni hepinizi tedaviye başlamamışken sizlerle tedavi heyecanı yaşadım, test günü bekledim, güzel haberlerinizle mutlu oldum ama böyle üzücü haberlerinizle de kahrolduk Allahım en kısa zamanda toparlanmanı sağlasın insallah kuzum
Allah hepinizden razı olsun canlarım
İnşallah hepimizin son tedavisi olur hatta tedavisiz kendiliğinden olur
evime gitmek için sabırsızlanıyorum
eşime sarılıp desteğine çok ihtiyacım var
annem yanımdayken o benden daha çok üzülür diye kndimi rahat bırakamadım tam
hıçkıra hıçkıa ağlayasım var hala daha
onu da yarına sakladım sonrasında toparlanıcam tabiki
yeni umutl bizi bekliyor değil mi
daha genciz,allah ömür verdiği sürece olacak canım biliyorsun.ne yapalım bizimkide ilkinde tutmayıversin.daha önümüzde uzun yollar var.olacak bir gün bunu sende biliyorsun
alıntı yapabildiğim yapamadıgım tüm arkadşlarım hepiniz benim için önemlisiniz
bu mutsuz günümde bana bi cümle tesellinizle yanımda oldugunuz için teşekkürler
yüzünüzü göremesmde kalbinizdeki iyiliği gördüm
kollarınızı açtıgınızı görmesmde kucakladıgınızı hissettim
gözyaşlarımı silemesenizde benle birlkte ağladıgınızı gördüm
hepinizi çok seviyorum
burda beraber ağladık inşallah hep beraber güleceğiz
kıgızz agzından yel alsın deli bacum benimmm
ne demek bizimki de senin yarın inşallah güzel sonucunu duyacagız sevineceğiz
aynen öyle Allah ömür verdiği sürece umudum hep var
umutlarımız hiç bitmesin inşallah
Canim ne zamandır göremedik merak ettim valla neden d.hapı kullanıyorsun doktor mu dedi:26:Arkadaşlar merhaba. Beni htırlayanlar vardır. Ben bir türlü yeni bir denemeye başlamaya cesaret edemedim. D.kontrol hapı kullanıyorum 5 aydır. Hazır hissedince bir daha tüp deneyeceğiz. Hamile kalmış olanları tebrik ediyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.
Allah hepinizden razı olsun canlarım
İnşallah hepimizin son tedavisi olur hatta tedavisiz kendiliğinden olur
evime gitmek için sabırsızlanıyorum
eşime sarılıp desteğine çok ihtiyacım var
annem yanımdayken o benden daha çok üzülür diye kndimi rahat bırakamadım tam
hıçkıra hıçkıa ağlayasım var hala daha
onu da yarına sakladım sonrasında toparlanıcam tabiki
yeni umutl bizi bekliyor değil mi
Canim benimalıntı yapabildiğim yapamadıgım tüm arkadşlarım hepiniz benim için önemlisiniz
bu mutsuz günümde bana bi cümle tesellinizle yanımda oldugunuz için teşekkürler
yüzünüzü göremesmde kalbinizdeki iyiliği gördüm
kollarınızı açtıgınızı görmesmde kucakladıgınızı hissettim
gözyaşlarımı silemesenizde benle birlkte ağladıgınızı gördüm
hepinizi çok seviyorum
burda beraber ağladık inşallah hep beraber güleceğiz
daha genciz,allah ömür verdiği sürece olacak canım biliyorsun.ne yapalım bizimkide ilkinde tutmayıversin.daha önümüzde uzun yollar var.olacak bir gün bunu sende biliyorsun
duygularımız karşılıklı tatlım.
hadi toparlan artık burda güzel sohbetler yapıcaz daha
seni çokk seviyorum
Canim ne zamandır göremedik merak ettim valla neden d.hapı kullanıyorsun doktor mu dedi:26:
Canim benimyuvana dön kaldığımız yerden sohbete devam
yarın inşallah ilk ve son denemen olacak
Yarın kaçta kan vereceksin:26:
yok anam yok senin olmadysa benim hiç olmamıştır.
ben daha şimdiden düğünler var yemekler var onlarda ne giysem diye düşünüyorum.
ikinci tedaviyide konuştuk kocişle.yarın benim için yıkım olmayacak.hazırlıklıyım
umutlar hiççç bitmiyor,umutsuz yaşayamaz insan
Canim ne zamandır göremedik merak ettim valla neden d.hapı kullanıyorsun doktor mu dedi:26:
Canim benimyuvana dön kaldığımız yerden sohbete devam
yarın inşallah ilk ve son denemen olacak
Yarın kaçta kan vereceksin:26:
bende seviyorum kiiiii
ayy ben biraz sulugözümdür ondan bide
dr un yanında bile hüngür hüngür ağladım tutamadım da
ee sora ailem yanımda falan derken hala daha içimi boşaltamadım ya
ondan bu sulugözlüğüm toparlanıcam merak etme canımm
içki içmek günah ve haram olmasa sabaha kadar içerdim.
sarhoş olmak ne güsel olurdu dimi.
öyle deli gibi etrafta dolanmakta
bi de sigara tabi vazgeçilmezimm.
yarını bekliyorummmm hahahahahahahahaha
ayy ne alakası var olur mu hiç öyle şey
tedaviye başladıgım zaman biriyle tanıştım 41 yaşında
ilk denemesiydi o bugün pozitifi gördü bense negatifi
herşey allah tan o yüzden hiç belli olmaz
bende hazırlıklıyım diyordum
zaten son 2 gündür içimde hep olmadı hissediyorum diyordum kendi kendime
hazırlıklıyım olmsada 2. de olur ne varki cnm bunda diyordum telkin ediyordum da
niyeyse dr un negatif demesiyle bütün duygularım karman çorman oldu
o güçlü kız gitti yerine küçük bir kız çocugu geldi
tamam canım benimmmmm
sohbetlerimize devam
yarın sabah gidicem canım.ama haberi alır almaz cepten yazıcam merak etmeyin.olumlu yada olumsuz.
evet burda daha senben mybaby gece kocişleri uytup sabaha kadar geyik yapcazzzzz kiii
ayy ne alakası var olur mu hiç öyle şey
tedaviye başladıgım zaman biriyle tanıştım 41 yaşında
ilk denemesiydi o bugün pozitifi gördü bense negatifi
herşey allah tan o yüzden hiç belli olmaz
bende hazırlıklıyım diyordum
zaten son 2 gündür içimde hep olmadı hissediyorum diyordum kendi kendime
hazırlıklıyım olmsada 2. de olur ne varki cnm bunda diyordum telkin ediyordum da
niyeyse dr un negatif demesiyle bütün duygularım karman çorman oldu
o güçlü kız gitti yerine küçük bir kız çocugu geldi
tamam canım benimmmmm
sohbetlerimize devam
delisin sen yaaaa
Allah ım yarappimm şimdi gelicem yanına terliği yicen
kızzz bebiş var içerde ne içmesinden bahsediyorsun sen töbee töbeeee
Sizi cok seviyorum ki
Parsenim yarın heycanla senden haber bekleyeceğim
içki içmek günah ve haram olmasa sabaha kadar içerdim.
sarhoş olmak ne güsel olurdu dimi.
öyle deli gibi etrafta dolanmakta
bi de sigara tabi vazgeçilmezimm.
yarını bekliyorummmm hahahahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?