Kızlar ben bebeğimi kaybettim geçen başka bi doktora gittim hiç iyi değil dedi büyük bi ihtimal kürtaj olacak aslında yazmayacaktım bazı arkadaşlarım sağolsun merak etmişler o yüzden yazıyorum lütfen sizden istediğim üzülme geçer buda demeyin hatta şuanki mesajıma cvp bile yazmayın çünkü o kadar çok şaşkınımki cvp yazma durumum yok baya doluyum herşeye ağlar oldum şuan size yazaken bile kendimi zor tutuyorum ağlamamak için... geçecek biliyorum zamanla unutucam benden daha kötüleri var ne kadar şükretsem az ama işte yinede içim acıyor
mybaby24 ,phala arkadaşlarada moral vermek çoook isterdim onlara bile bişi yazamıyorum allahtan tek dileğim kimse üzülmesin biran önce bebişlerinize kavuşursunuz inşallahhhhhh
bitanemmm sen yazmamızı istememişn ama ben yazmak istedimm..cunkü yazmadan gecemedimm...inan cookkk üzüldümm ve hep senden bi haber var mı dıye gırıp gırıp baktımm...benım de 2.5 yıl once ılk gebeliğim boş gebelik oldu ve maalesef 9.haftaya kadar ben bekledım...doktor doktor gezdım kalbı atar mı dıye ama atmadııı...kurtaj oldumm .kaybettım onu ve bı boşluktu kurtaj sonrası...cok zor bılıyorum bunu demek ama gecıyor zamanla yenisi için cıkıyorsun yola...Su an Rabbim sana bol bol dayanma gücü versın kuzum ne deyim ki
Cnm arkadasim senden hep umutlu haberler bekliyordum.allah sabrînı versin cnm zamanı degilmiş rabbimin bi bildigi vardir demekten baska teselli edemiyorum seni.sana kocaman sarılmal istiyorummm..
Canım teselli etmene gerekmez ben çok şükür iyiyim allahım sizlere yaşatmasın bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahh
Cupcake love allah aynı acıları yaşatmaz tekrar arkadaşım.burda hepimizin acıları ortak keşke bir araya gelmekte içimizi döküp rahatlamak.inan acın açım. Gözlerimden yaşlar doldu.en son kasımda düşük yaptım o küçük kara gözleri hep aklımda Yavrumun. MyBaby arkadaşım allah sanada sabır versin.ben çok kötü oldum kızlar.allahım üç ayların bereketi hürmetine bizlere şefaat eyle.hasretimizi dindir. Vuslat erdir evlatları bizlere nasip kıl.şifa senden Rabbim. Eksiklerini sen tamam eyle allahım.bizlerde normal kadınlar gibi rahmimizde bebeklerinin canına can olalım.
canim Allah kimseye yasatmasin mutlu gunlerin cok yakin olsun insallahhhhhhhhh
Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...
Aminnn cnm allahım sizi nazarlardan saklasın
Kuzum benim allah razı olsun
Ben de çok üzüldüm, umarım son başarısız tedavin olur canım.
Canım, cevap yazman gerekmiyor, sana üzülme de demeyeceğim sadece yalnız olmadığını bilmeni istiyorum.
Aynı şeyi yaşadım, belki hatırlarsın. Bebeğimin kalp atışını duyacağım zannederken aynı haberi aldım, kese ve yolk kesesi vardı ama kalp atmıyordu. Günlerce düşecek mi, kalacak mı, kürtaj mı olacak diye ömrümden ömür gitti. Sonuçta da kürtaj olmak zorunda kaldım. Neler hissettiğini çok iyi biliyorum ve seni anlıyorum. Diliyorum ki en az acılı, en sorunsuz şekilde sonlansın bu süreç. Allah da başka acı göstermesin. Ne zaman konuşmak istersen buradayım, istersen ararım da seni.
Benim tatlı,seker cupcapkekim...sana msj atacak bi bak olurmu?
Ne çok kürtaj olan var allahım kimseye yaşatmasın
canım allah razı olsun iyiki sizler varsınız
sanırım sen test günü bekliyorsun dimi cnm:26:
Ben dondurulmuş tedavisindeyim canım henüz transferim olmadı. Yarın doktor transfer tarihini söyleyecek diye tahmin ediyorum. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı...
Ne çok kürtaj olan var allahım kimseye yaşatmasın
canım allah razı olsun iyiki sizler varsınız
sanırım sen test günü bekliyorsun dimi cnm:26:
canım hayırlısı inşallah bir sonrakinde yüzün güler tatlım seni çok merak ediyordum sükür sen iyisin :)
Ben dondurulmuş tedavisindeyim canım henüz transferim olmadı. Yarın doktor transfer tarihini söyleyecek diye tahmin ediyorum. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı...
Yine geldim
Her telefon caldiginda negatif aldim dedigimde gizyaslarima engel olamadim
Buraya geldigimde ise sizleri aglancak bir kardes omuzu gibi hissetim
Duygularimi ne hissettigimi anladiginizi biliyorum
Kelime yok ifade yok anlatilcak
Bugun hersey anlamsiz
Sanki hic gormedigim ama deli gibi ozlem duydugum birisini kaybetim gibi
Keske kavusabilseydik ama Rabbim boylesini hayirli kilmis
Umudum hep var yarinlar daha guzel olacak
Birgun bizlerde meleklerimizi doyasiya opup koklayacagiz
Rabbim sabrimizi versin hepiniz iyiki varsiniz
Hic gormedigim belkide gormeyecegim ama beni anlayan sizlere sonsuz tesekkurler
Bu günümüze şükürler olsun cnm benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne güzel bir haber güzelim,maşallah allahim tamamına erdirsin.herşey yolunda gitsin ve 8 ay sonra yavrunu kucağına al sağlıkla,hayırlısıyla.bugün burda çok üzüldüm ama senin haberine çok sevindim
Yine geldim
Her telefon caldiginda negatif aldim dedigimde gizyaslarima engel olamadim
Buraya geldigimde ise sizleri aglancak bir kardes omuzu gibi hissetim
Duygularimi ne hissettigimi anladiginizi biliyorum
Kelime yok ifade yok anlatilcak
Bugun hersey anlamsiz
Sanki hic gormedigim ama deli gibi ozlem duydugum birisini kaybetim gibi
Keske kavusabilseydik ama Rabbim boylesini hayirli kilmis
Umudum hep var yarinlar daha guzel olacak
Birgun bizlerde meleklerimizi doyasiya opup koklayacagiz
Rabbim sabrimizi versin hepiniz iyiki varsiniz
Hic gormedigim belkide gormeyecegim ama beni anlayan sizlere sonsuz tesekkurler
Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?