2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cupcake love allah aynı acıları yaşatmaz tekrar arkadaşım.burda hepimizin acıları ortak keşke bir araya gelmekte içimizi döküp rahatlamak.inan acın açım. Gözlerimden yaşlar doldu.en son kasımda düşük yaptım o küçük kara gözleri hep aklımda Yavrumun. MyBaby arkadaşım allah sanada sabır versin.ben çok kötü oldum kızlar.allahım üç ayların bereketi hürmetine bizlere şefaat eyle.hasretimizi dindir. Vuslat erdir evlatları bizlere nasip kıl.şifa senden Rabbim. Eksiklerini sen tamam eyle allahım.bizlerde normal kadınlar gibi rahmimizde bebeklerinin canına can olalım.

Cnm arkadasim senden hep umutlu haberler bekliyordum.allah sabrînı versin cnm zamanı degilmiş rabbimin bi bildigi vardir demekten baska teselli edemiyorum seni.sana kocaman sarılmal istiyorummm..

Ahhh kuzum sendemi kürtaj oldun :85:Allahım birdaha böyle bi acı yaşatmaz inşallahhh

Cnm arkadasim senden hep umutlu haberler bekliyordum.allah sabrînı versin cnm zamanı degilmiş rabbimin bi bildigi vardir demekten baska teselli edemiyorum seni.sana kocaman sarılmal istiyorummm..

Canım teselli etmene gerekmez ben çok şükür iyiyim allahım sizlere yaşatmasın bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahh

Canım bi kaç arkadaşla buluşma düzenlicez istanbulda oturuyorsan sen de gel çook mutlu olurum

Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...

Ne güzel bir haber güzelim,maşallah allahim tamamına erdirsin.herşey yolunda gitsin ve 8 ay sonra yavrunu kucağına al sağlıkla,hayırlısıyla.bugün burda çok üzüldüm ama senin haberine çok sevindim

Ne çok kürtaj olan var allahım kimseye yaşatmasın
canım allah razı olsun iyiki sizler varsınız
sanırım sen test günü bekliyorsun dimi cnm:26:

Ben dondurulmuş tedavisindeyim canım henüz transferim olmadı. Yarın doktor transfer tarihini söyleyecek diye tahmin ediyorum. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı...

Ben dondurulmuş tedavisindeyim canım henüz transferim olmadı. Yarın doktor transfer tarihini söyleyecek diye tahmin ediyorum. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı...

Çook güzel bi haber cnm az kaldı bebeğine kavuşmana zaman su gibi geçer inşallah da biran önce güzel haberler alırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hayırlısı inşallah bir sonrakinde yüzün güler tatlım seni çok merak ediyordum sükür sen iyisin :)

canım hayırlı olsun tedavin :) çok takip edemedim bu ara :) senin için sevindim :) sonu bebişli olsun inşallah :)

canım senin sonuç için heyecanla açtım ama hayırlısı buymuş :) inşallah rabbim bir sonraki tedavilerimizde yüzümüzü güldürecek :) bu günleri birbirimize sarılarak atlatacağız :) öyle güzel anlatmışsın ki duygularımızı :)

Bu günümüze şükürler olsun cnm benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne söylense içinin acısını hafifletmeyecektir... Çok güçlü ve şanslı olmanı diliyorum. Umarım en sıkıntısız şekilde bir an önce halledersiniz ve yeniden yola çıkarsınız...

Her aşamasının ayrı bir sıkıntısı var... Benim de 40 yaşıma rağmen rezervim iyi diye sevindiren yumurtlamalarım nedeniyle ısıtılmayı bekleyen dondurulmuşlarımla kavuşmamız ertelenip duruyor. Bu hafta 2. kez ertelendi... Bir sonraki ay ya tutarsa diyerek yola devam edeceğiz.

Yumurtası olmayan, döllenmeyen, tutunmayan, değeri katlanmayan, kesesi oluşmayan, kalp atışı duyulmayan, haftaları çift haneleri çoktan geçmiş olsa da düşüp giden meleklerle dolu bir sürü ayrı öykü var, ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorsun. Umarım bir daha hiç ateş düşmez, hiç yanmazsın... Ve en kısa sürede toparlanıp, yaşadıklarını unutturacak mutlulukların keyfini sürersin...
Şansın bol, yolun açık olsun

Ne güzel bir haber güzelim,maşallah allahim tamamına erdirsin.herşey yolunda gitsin ve 8 ay sonra yavrunu kucağına al sağlıkla,hayırlısıyla.bugün burda çok üzüldüm ama senin haberine çok sevindim

Âmin inş sağlıkla alırım onu kucağıma. Bu dilekler sadece benim için değil, hepimiz için geçerli.

Canım benim çok seviyorum seni hepinizi tedaviye başlamamışken sizlerle tedavi heyecanı yaşadım, test günü bekledim, güzel haberlerinizle mutlu oldum ama böyle üzücü haberlerinizle de kahrolduk Allahım en kısa zamanda toparlanmanı sağlasın insallah kuzum

Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...

Maşallah kuzum haftaya da insallah pıt pıtları duyarsın tatlm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…