2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yine geldim
Her telefon caldiginda negatif aldim dedigimde gizyaslarima engel olamadim
Buraya geldigimde ise sizleri aglancak bir kardes omuzu gibi hissetim
Duygularimi ne hissettigimi anladiginizi biliyorum
Kelime yok ifade yok anlatilcak
Bugun hersey anlamsiz
Sanki hic gormedigim ama deli gibi ozlem duydugum birisini kaybetim gibi
Keske kavusabilseydik ama Rabbim boylesini hayirli kilmis
Umudum hep var yarinlar daha guzel olacak
Birgun bizlerde meleklerimizi doyasiya opup koklayacagiz
Rabbim sabrimizi versin hepiniz iyiki varsiniz
Hic gormedigim belkide gormeyecegim ama beni anlayan sizlere sonsuz tesekkurler

Canım bak göreceksin 3 gün içinde kendini toparlayacaksın bak 2 gün demiyorum 3 gün sadece. Bende kendimi o an çok yalnız hissettim, sanki bir boşluktaymışım gibi yarınım anlamsız geldi, çünkü amacımız kalmıyor fakat her şey geçiyor inan ol, gene hep beraberiz unutma

tamam canmm haber verrm
Şişeyle içiyordum genelde ama nedense bugün cnm hiç istemedi, transferim daha belli deil. Yarın Yada c.tesi olacak.
Giderek stres basıyor şimdiye kadar çok sakindim oysa ki
içcanm iç neyap ne et içç

etmezmiyimmmm allahım anne olmak ısteyen tum herkeze nasip etsin öncelıklede bızım gıbı tedavi gören herkez bebegnı kucagna alsın cok ıstıyormmm olumsuz oluncada cok uzuluyormmm yaa

canm ya ne kötü birgun oldu böyle suan kesske yanında olssamda sarılsaydım aglasydn can arkadasmm dıkkat et kendıne neolr agla ıstedgnı yap kafanı dagıt allahm mucızenı versn tez vakıtde

canımm yaa çok çok üzüldümm inan.. biliyorsun bende 10 gün önce negatifi gördüm yine.. yapacak birşeyde olmuyor ne yazıkki elimizden hiçbirşey gelmiyor.
bir kaç gün geçsin biraz toparlanırsın hayatım hemen diğer tedavinde neler yapabileceğini düşünürsün ön hazırlıklarına başlarsın.
hayırlısı demekten başka çare yok. geçmiş olsun.:2::2:

Malesef bu sefer olmadi nasip degilmis demekki
Duygularimi tarif edemiyorum
Sadece cok uzgunum
Ben de çok üzüldüm, umarım son başarısız tedavin olur canım.

Canım, cevap yazman gerekmiyor, sana üzülme de demeyeceğim sadece yalnız olmadığını bilmeni istiyorum.
Aynı şeyi yaşadım, belki hatırlarsın. Bebeğimin kalp atışını duyacağım zannederken aynı haberi aldım, kese ve yolk kesesi vardı ama kalp atmıyordu. Günlerce düşecek mi, kalacak mı, kürtaj mı olacak diye ömrümden ömür gitti. Sonuçta da kürtaj olmak zorunda kaldım. Neler hissettiğini çok iyi biliyorum ve seni anlıyorum. Diliyorum ki en az acılı, en sorunsuz şekilde sonlansın bu süreç. Allah da başka acı göstermesin. Ne zaman konuşmak istersen buradayım, istersen ararım da seni.

Yok merak ettim de o yüzden sordum, yoksa benim acım geçti aslında

canımm acısı geçse de yara tam kapanmıyor bılıyorumm maleseff..ama şoyle mı oldu böyle mı oldu dersen kendını daha cok uzersın dıye demıstım bende..

maşallah canım gerçekten cok güçlüymüşsün..
aslında en doğrusu senın yaptığın gıbı gerçekten sağlıklı olsa bebek yaşardı..rabbım ne eylerse güzel eyler..

bitanem yaaaaaaaaaaaaaaaa..
rabbım buyukk en kısa zamanda kavuşursun umarım bebeğine..

Kızlar merhaba...ocak ayında negatifin ardından ikinciye başladım ilkinde sadece lukrin ve gonal f kullanmıştım fakat bu sefer gonal f in yanında menopur da kullanacağım ama bu ilaca yabancıyım sizce etkisi nasıl bir iğne ve neden ilkinde vermedi acaba?? kullanlar varmııı??

Hiç önemli değil canım gene hep beraber atlatacağız bu günleri

Ceyda, senin sonucunu ve akabinde ertesi günkü sonucunu bulabilmek için inan yüzlerce sayfa okudum 2 gündür.
Ben de şu ana kadar sana bir şey diyemedim özür dilerim...
İstisna örnekler elbette oluyor ama kendi yaşadıklarım nedeniyle değeri düşük arkadaşlara umutlu konuşamıyorum, fazla umut vermeyi de doğru bulmuyorum açıkçası. Ben de çok umutlanmıştım ama doktorum hep temkinli konuşmuştu. Son ana kadar geç tutunmuştur, nazlıdır, haftasına yetişecektir diye dualar ettim ama olmadı. Sen de eminim şimdi ilk testte 0 görsem daha iyiydi diyorsundur. Beterin beteri var tabii ama insan buna bile imreniyor ne yazık ki.
Canım, güçlü duruşun ve olumlu yaklaşımların beni çok mutlu etti. Geçen sefer transfer olamamıştın hatırlıyorum. Yine umutluydun. Biliyorum ki bu sefer de yıkılmayacaksın ve önünde sonunda siyah saçlı güzel kızına kavuşacaksın.

bende puregon ve menopu kullandım..hepsi aynı etkiyi gösteriyor canım endişe etme

Bitanem Her zaman yanindayım seni çok seviyorum

Canim ya teselli edecek bi lafım yok,ama yanlız değilsin burda herkes senin yanında,keşke normal hayattada gorusebilsek birbirimize destek olabilsek.bugün sana ce özellikle cupkeklove a çok üzüldüm.allah yardimcimiz olsun

Ayyyy nasıl duygulandım inan siyah saçlı güzel bir kız deyince Canım gerçekten umutluyum, çünkü ilk transferim iptal oldu ikincisinde de aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyordum. Allaha şükür yaşamadım fakat kimyasal gebelik yaşadım tabikide ikincisi böyle oldu diye üçüncüsü de olumsuz olacak değil değil mi canım yıkılmadık ayaktayız

Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...

Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...

kız gözlerim doldu ya yarında ben gideceğim ve korkuyorum.karındanmı baktılar alttanmı.idrara sıkışıkmı gittin anlatsana tekmi çiftmi yaaaaaaa

kız gözlerim doldu ya yarında ben gideceğim ve korkuyorum.karındanmı baktılar alttanmı.idrara sıkışıkmı gittin anlatsana tekmi çiftmi yaaaaaaa

Tşk ederim canım. Alttan baktılar. Idrara sıkışık değildim. Hiç korkma hiç bi sorun olmuyo. Tekmiş. Hayırlısı ile inş. Sesini de duydum duyacağım dedi ama duyurmadı. Akşama sabaha duyulur dedi ama haftaya aldık randevuyu.

inşallah bizde güzel haberler alırız seherle..canım gözünaydın ya çok sevindim

slm kızlar.. sanırım bu günlerde biraz negatifler görmüşsünüz. fazla takip edemiyorum sizleri. ama inanın her namazımdan sonra burdaki herkese çok dua ediyorum. yaşadıklarımız çok zor biliyorum. normal yolla hamile kalanlar bizi asla anlayamazlar. lütfen sizde dualarınızda hep hayırlısını dileyin. gerçi zaten hepiniz öyle diyosunuzdur. ama bazen insan olsunda çekerim zorlukları diyor.. ben bu seferde sadece bir kere olsun allahımda hep yatayım sorun değil dedim. şimdi ise o kadar karışık duygular içindeyim ki hafif kanamam oldu 2 kere ölüyorum zannettim. kafamda acaba kalbimi durdu? düşecek mi ağrım var bu gün gibi sorulardan çok fazla sevinemedim bile.. allahım hepinize sorunsuz hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…