2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Iyı geceler canım

Tablet beni delirtti kendi kendine sayfa defalarca kapandı ben açtım o kapandı zor yazıştım valla nerde eski bilgisayarlar, kızlar bende kaçar muhabbet daha etmek isterdim ama tablet canımı sıktı fırlatıp kırmadan yatayı ben artık yarın görüşürüz. Parsen yarın halay çekeceğiz ha ona göre, seni şok öpüyorum Allah yarın yüzünü güldürsün inşallah

Canlar bende çıkıyorum kalan diğer işlerimi bıtıreyım yarın temizlik var yorucu bır gunü beni bekliyor
Parsenim yarın güzel haberlerını bekliyoruz dualarım senınle

oda olur ıyı bı burc kendılerı ama hıc terazı arkadasım olmadı...bi deneyelım bnece belki ilişkimiz yürür:)))

benim pek anlaşamadığım arkadaşım olmaz canım.çok uyumluyumdur bennn..
bana kısaca dost diyebilirsinnn
ama deneyebiliriz istersen

uleennn koca bosayacak vallahı harnup pekmezi ye ye nereye kadar karı olmadıktan sonra

öpüyorum hepinizi.yarın ne olursa olsun moral bozulmasın hep gülün

hadi yatın iyi geceler canım..
yarın haber veririm ben size.ama bence kendimizi halaya fazla kaptırmayalımm ne olue ne olmaz
öptüm bende seni canımmmmamin canım hepimizin gülecek inşalaah..

uleennn koca bosayacak vallahı harnup pekmezi ye ye nereye kadar karı olmadıktan sonra

öpüyorum hepinizi.yarın ne olursa olsun moral bozulmasın hep gülün

hadi tatlım sanada iyi geceler.hızlı bir geceydi benimde binlenmem lazımm..öptüm senide bebemmmm

Kuzumm ne diyceğmi bilemediğim için sabahtan beri yazmadim. Bişeyleri hayal edip beklemek olmayinca hayal kırıklığına uğramak çok kötü bide bu dünyada en çok istediğimiz şeyse ama olsun önemli olan sağlık yeni tedaviler yeni başlangıçlar güzel günler çok yakında inşallah canımsın

herkese hayırlı cumalar
bugün açılan eller semaya, edilen dualar yarada na, söylenen salavatlar efendimize,
dilenen dilekler hep hayırlara nail olsun..
mevlam dilimizden duayı gönlümüzden imanı,içimizden de allah (c.c) korkusunu hiçbir zaman almasın...

tedavide olanlar olumlu ilerlesin her günü
mybayb cnm sonucuna üzüldüm ama olsun inşlh bi daha ki sefere olacak

Mutlu mutlu haberler alıp sevinçten uçacağımız, yeni başlangıçlar yapabileceğimiz, Rabbimin lütfunu istediğimiz bu günde inşallah hep yüzümüz gülerrrr.

Mutlu mutlu haberler alıp sevinçten uçacağımız, yeni başlangıçlar yapabileceğimiz, Rabbimin lütfunu istediğimiz bu günde inşallah hep yüzümüz gülerrrr.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Aminnnnnn canım

Amiiiiiin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…