Mutlu mutlu haberler alıp sevinçten uçacağımız, yeni başlangıçlar yapabileceğimiz, Rabbimin lütfunu istediğimiz bu günde inşallah hep yüzümüz gülerrrr.
nasılsın cnm biraz daha iisindir inşlhh
ii olmak lazım cnm yıkıldıkça daha da hırslanıyor insan inan bana olabilir galiba gecikme çünki çoğu arkadaş da oluyor umarım en kısa zamanda olursun yoluna devam edersin.İyiğim kuzum atlattık sayılır her gün hatta biraz daha iyi oluyorum, adet olmayı bekliyorum 2 gün geçti bu günde 3. gün anlamadım artık gelmesi lazım
siz ne yaptınız daha eşine yapılacak test tarihi gelmedi mi?
Cnm dun gormedim negqtif almana cok uzuldum inan...hep birbirimizin heyecanini sevincini uzuntusunu burda birlikte yasiyoruz...hayirlis demekten baska bisey gelmiyor elimizden...uzulme demiycem cunki istesen de yapamazsin uzulmemeyi..gecicek ama zamanla..Rabbim sana ve hepimize cennet kokulu meleklerini nasip etsin en kisa zamanda kuzucummm...hep yanindayiz...iyi ki varizzz birbirimiz icin...Allah hepinizden razı olsun canlarım
İnşallah hepimizin son tedavisi olur hatta tedavisiz kendiliğinden olur
evime gitmek için sabırsızlanıyorum
eşime sarılıp desteğine çok ihtiyacım var
annem yanımdayken o benden daha çok üzülür diye kndimi rahat bırakamadım tam
hıçkıra hıçkıa ağlayasım var hala daha
onu da yarına sakladım sonrasında toparlanıcam tabiki
yeni umutl bizi bekliyor değil mi
Canim günaydın,ne yaptın adet olabildinmi bende olamadimda bugün dru arayıp randevu alacam kist felan olmasın da
canım hayırlı olsun tedavin :) çok takip edemedim bu ara :) senin için sevindim :) sonu bebişli olsun inşallah :)
KIZLARRRR
herkese kocaman günaydın..
rabbim hepimize tez zamanda anne olabilmeyi nasip etsin inşallah
bugun güzel haberler alalım inşallah
Gunaydinnnn kizlar...ben regl oldum..adetim 4 gun onden geldi....son dogal deneme ayimda bos cikti..bugun hemsireyi arayip yarin icin randevu alcam...histeroskopi den dolayi erken geldi galiba adetim...olsun her seyde vardir bi hayir...Rabbim hepimizin yolunu acik etsin..guzel haberlerle dolu bi gun olsunnnn
yok tatlım ya olmadım iyice gerildim ama bu durumdan bende mi bi doktora gitsem ki acaba yaaa kafam karmakarışık:26::26:
ii olmak lazım cnm yıkıldıkça daha da hırslanıyor insan inan bana olabilir galiba gecikme çünki çoğu arkadaş da oluyor umarım en kısa zamanda olursun yoluna devam edersin.
biizm yeni ilaçları kullanalı haftaya 15 gün olucak haftaya cumartesi gidip test vericek ne olmuş morfolojilerinde değişiklik olmuş mu bakıcaz aman bazen hemen istiyorum başlamayı bazen korkuyorum.. hakkıma hayırlısı deyip geçiyorum:26: test versin sonuc ne çıktı yazarım inşlh düzelmiştir hiç değilse tek tük düzelenler olsun içinde sayıda az olunca ..
Günaydın kuzum dileklerinde aminnnn diyorum.allahım gözlerinde sesini duysun,dualarını kabul etsin
inşallah bitanem yaa..
dün gece kanal 7 de Ömer Döngeloğlu hoca dua ederken çocuğu olmayanlar için de etti kendimi tutamadım ağladım.
rabbim akıttığımız bu göz yaşlarımızı dindirsin inşallah..
günaydın herkeze hayırlı bir cuma olsun inşallah bugun ne istiyorsak rabbim gerçekleştirsinnn inşallah
yok tatlım ya olmadım iyice gerildim ama bu durumdan bende mi bi doktora gitsem ki acaba yaaa kafam karmakarışık:26::26:
inşallah canmm inşallahhh allah bıran önce tum ısteyenlere saglıklı bbırsekılde nasıp etsinn
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
hoş geldinnn canmmmmhayırlı olsun bebısın tekmı gördünüz of benm doktoda hep alttan bakıyor kızzz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?