evet tek bebişim olacak nasip olursa tabi.bu arada o kadar minnakki kese şok olursun nokta gibialttan muayebeden korkmayın dedi doktorum sen ne zmn gidiyon
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, bir süredir yazamıyordum. Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin, bugün öğlen histeroskopi olacağım biraz korku biraz heyecan biraz endişe var ilk kez yaptırıyorum. Dualarınızı esirgemeyin..
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, bir süredir yazamıyordum. Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin, bugün öğlen histeroskopi olacağım biraz korku biraz heyecan biraz endişe var ilk kez yaptırıyorum. Dualarınızı esirgemeyin..
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
Günaydınnnnn
Parsen'in test günüydü, haber gelmedi di mi daha?
İnşallah güzel haberlerle gelsin.
kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam
canm ıkızde olabılır snn deger tuksekdı eger ıkızse kalp atısında bellı olur hatıce kız benm 24haftalık hamıslıgm oldu bıılmezmıyımm bacmmmbenm randevu 11de canmm ya ben korkmuyorm o zararlı degıl benm sakır sakır kanamam oldugu halde dusuk tehlıkem yıne alttan bakmıstı ben utanıyorummmmmm sonrada dıyom adam 50kez gördu ne utanıyon dıye ama yınede erkek ya utanıyom ıstee:26:
korkma canm hayırlı haberlerle gel zaten sen uyuyorsun uyandıgında hersey bıtmıs oluyor korkmaa allah yardımcın olsun
kızım senin diğerlerini unut bu gebelik sıfırdan başlayan 9 ay sürecek bi gebelik olacak sen beni dinleutanma utanma alttan alıştık kız
Canım gözünaydın, tek olsun bizim olsun :)
Darısı kalp atışlarına, cinsiyet görmelere...
Sagol cnm, sende bebişini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
yokk bee ben alısamadım vallamecburuz kanka bebısler ıcın herseye deger
evet tek bebişim olacak nasip olursa tabi.bu arada o kadar minnakki kese şok olursun nokta gibialttan muayebeden korkmayın dedi doktorum sen ne zmn gidiyon
Canım sana dua ediyorum, Allah tedavini hayırlarla sonuçlandırsın en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin, bu yolda her yolunu açsın
değer ya hamdolsun.benm doktorum sağolsun örtü altından saniye hesabıyla bakıp kapatıyo örtüyü
canımmm rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
canım rabbım yardımcın olsun korkma olur mu dualarımız senınle
Allah devamı getirsin canım hayırlısı ile bizler için hep dua et olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?