2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, bir süredir yazamıyordum. Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin, bugün öğlen histeroskopi olacağım biraz korku biraz heyecan biraz endişe var ilk kez yaptırıyorum. Dualarınızı esirgemeyin..

evet tek bebişim olacak nasip olursa tabi.bu arada o kadar minnakki kese şok olursun nokta gibi alttan muayebeden korkmayın dedi doktorum sen ne zmn gidiyon

canm ıkızde olabılır snn deger tuksekdı eger ıkızse kalp atısında bellı olur hatıce kız benm 24haftalık hamıslıgm oldu bıılmezmıyımm bacmmmbenm randevu 11de canmm ya ben korkmuyorm o zararlı degıl benm sakır sakır kanamam oldugu halde dusuk tehlıkem yıne alttan bakmıstı ben utanıyorummmmmmsonrada dıyom adam 50kez gördu ne utanıyon dıye ama yınede erkek ya utanıyom ıstee:26:

korkma canm hayırlı haberlerle gel zaten sen uyuyorsun uyandıgında hersey bıtmıs oluyor korkmaa allah yardımcın olsun

Canım sana dua ediyorum, Allah tedavini hayırlarla sonuçlandırsın en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin, bu yolda her yolunu açsın

Canım gözünaydın, tek olsun bizim olsun :)
Darısı kalp atışlarına, cinsiyet görmelere...

Allah devamı getirsin canım hayırlısı ile bizler için hep dua et olur mu?

kızım senin diğerlerini unut bu gebelik sıfırdan başlayan 9 ay sürecek bi gebelik olacak sen beni dinle utanma utanma alttan alıştık kız

evet tek bebişim olacak nasip olursa tabi.bu arada o kadar minnakki kese şok olursun nokta gibi alttan muayebeden korkmayın dedi doktorum sen ne zmn gidiyon

canımmm rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

canım rabbım yardımcın olsun korkma olur mu dualarımız senınle

değer ya hamdolsun.benm doktorum sağolsun örtü altından saniye hesabıyla bakıp kapatıyo örtüyü

kız benmkıde oyle ortuu serılıyor hemsıre bıraz yukarı sıyırıyo gıdıyo ben gerı ındrıyom assagya bıde ısık kapanıyo ozaman göremez dıye dusunuyormmm

Allah devamı getirsin canım hayırlısı ile bizler için hep dua et olur mu?

canım benim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın o kadar uğraşıyoruzkii...hep duamdasınız vallahi doktor bile diğer hastalar için dua et diyor..ama ben kendim için bile korkuyorum malum biz normal yoldan gebe kalmadık.rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…