canım stres yapma hayırlısıyla hallour inşallah herşey ve bize hayırlı haberlerle dönersin inşallaj
aynen yaa banada öyle canım izin verseler uyucam şimdi
dualarımız bizim gibi olanlarla canım sende dualarımdasındualarınıza ihtiyacım var
Yarın sabah ne zaman olacak bılmıyorum kaç yumurta toplanacak donduracak kadar yumurtam olacakmı inanılmaz gerginim yumurta toplama işllemınden sonra ki zamanı düşünemıyorum bıle
aynen canım bende seninle aynı durumdayım..
cok yorgun uykusuz ve bitik bi haldeyşm
canım egunal buralardaydı yazıyo ama görmemişsindr bugün daha gelmedi..
benm en son bildiğim narsude hamile didemim ikizleri olacak
dualarınıza ihtiyacım var
aynen yaa banada öyle canım izin verseler uyucam şimdi
Güüünnaayyddıınnnnnn
Evet kızlar büyük ikramiye bana çıkacak dedim dedim ve çıktı
Aldığım çeyrek bilete son 2 rakamından dolayı 100 tl isabet etti malum onunda çeyreğini aşıyorum tamtamına 25 tl kazandım
12,5 tl bilete vermiştim 25 tl tam 2 katını kazandım
Zenginim ben zengiinnnnnn gönlüm zengin bi kere
o kadar ihtiyacım varki bu aralar tatile anlatamam canımdımı canım yaaa..
keşke tatıl azcık uzun olsaydı
Güüünnaayyddıınnnnnn
Aldığım çeyrek bilete son 2 rakamından dolayı 100 tl isabet etti malum onunda çeyreğini aşıyorum tamtamına 25 tl kazandım
benm oda yok bu aralar..aynen canım bendee......
hayalımm ne bılıyomusun trasfer zamanı evde kalçam ya onu bekliyorum
ben pazar gunlri bile çalışıyorum tek of gunum çarşamba oda yılbası tatılıme denk geldı :)
Güüünnaayyddıınnnnnn
Aldığım çeyrek bilete son 2 rakamından dolayı 100 tl isabet etti malum onunda çeyreğini alıyorum tamtamına 25 tl kazandım
Hahaha süpersin :))
Harca harca bitmez bana borç para versene :))))
o kadar ihtiyacım varki bu aralar tatile anlatamam canım
owwww
artıkın bizide görürsün dimiiii
vayyyy bağyana bak bee hemencicik 25 tl cıktı diye bizi sattı sana hiiiiçççççç yakuşturamadumyok borç falan vermem ben cimriyim hepsi benim
hayır görmem sizi önce yalı alcam sonra son model 3558847422 tane araba çekcem göstermelik bir takım derneklere yardım etcem tüp bebek yaparken hastaneyi tedavim sürecinde kapatacam tüm doktorlar hemşirelere sadece benim için çalışacak
canım geçniş olsun yardımcı olabileceğimiz bi durum varmı acaba:44:günaydın kızlarrrr nasılsınız eşimin kulandıı ilaçlrdan bir tanesi yok 3 aydır (ben fazla alıp elimde bulundurduğum için şimdiye kadar ulanmıştık)sabahtan bu yana ilaç arıyorum eczacılar birliğine kadar aradım yok yok olmaz böle bir şey yaa ucuz ham madde için devlet ödeme yapmıyormuş sıkıntı bu yüzden çıkıyormuş
Kızlar transfer yumurta toplamından 3. veya 5. gun oluyormuş tranferden doktordan rica ettim 5 gunluk rapor yazsın bana dıye kabul etti :))) bu arada tranferin kaçıncı gun olacagını neye göre karar veriyorlar bilgisi olana varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?