vayyyy bağyana bak bee hemencicik 25 tl cıktı diye bizi sattı sana hiiiiçççççç yakuşturamadum
canım geçniş olsun yardımcı olabileceğimiz bi durum varmı acaba:44:
o kadar ihtiyacım varki bu aralar tatile anlatamam canım
owwww
artıkın bizide görürsün dimiiii
benm oda yok bu aralar..
subat sonuna kadar sadece pazar tatillerim var..
subatta gelin doğurunca izin alcam bi kaç gün öyle işte
Günaydın cnm allah yardımcın olsun kışın özellikle zor oluyordur işe gitmek ...
Kızlar transfer yumurta toplamından 3. veya 5. gun oluyormuş tranferden doktordan rica ettim 5 gunluk rapor yazsın bana dıye kabul etti :))) bu arada tranferin kaçıncı gun olacagını neye göre karar veriyorlar bilgisi olana varmı ???
evte kuzu olsun alıstım yaa idare ediyorumanlayabılıyorum canımmmmmmm...
neysee ne yapcan beklıcen canımm
Selam elam88 malatyadayım çok üzgünüm çünkü 3.denemem de negatif hayırlısı sorun PKK ve çikolata kisti senin durumlar nasıl
anlayabılıyorum canımmmmmmm...
neysee ne yapcan beklıcen canımm
ya kısın da zor evet amaa..
uykusuz kaldığım ıcın bana zor geliyor asıl...
canımm 5 gün yeticek mi?
Selam elam88 malatyadayım çok üzgünüm çünkü 3.denemem de negatif hayırlısı sorun PKK ve çikolata kisti senin durumlar nasıl
hımmmmmmm o daha zormuş canım.
benım cumartesı pazar tatıl ama oda yetmıyor...
günaydınnnnnnnnnnn..
iyi günlerde kullan canım..
Kızlar transfer yumurta toplamından 3. veya 5. gun oluyormuş tranferden doktordan rica ettim 5 gunluk rapor yazsın bana dıye kabul etti :))) bu arada tranferin kaçıncı gun olacagını neye göre karar veriyorlar bilgisi olana varmı ???
Kızlar bir şey sorucam.. gerçi herkesin yumileri farklı ama merakımdan işte: gonal-f'i kullandıktan kaç gün sonra opu oldunuz?
evte kuzu olsun alıstım yaa idare ediyorum
haftada 1 gun tatıl yapan biri olarak 5 gun bana 1 ay gıbı :))
günaydın kızlarrrr nasılsınız eşimin kulandıı ilaçlrdan bir tanesi yok 3 aydır (ben fazla alıp elimde bulundurduğum için şimdiye kadar ulanmıştık)sabahtan bu yana ilaç arıyorum eczacılar birliğine kadar aradım yok yok olmaz böle bir şey yaa ucuz ham madde için devlet ödeme yapmıyormuş sıkıntı bu yüzden çıkıyormuş
sağol canım hala şaşkınlık içindeyim ikramiye bana çıktı
kendimden örnek vereyim gonal f 8 gün vurdum ve opu oldum..
günaydın canım...
piyasadan kalkmış olamaz sanırım dimi
Evet Malatya'da yaptırdım burası da iyi aslında nasip meselesi yer önemli değil eğer Allah kısmet ederse olur
allahım forumun cahılı benım :))) op ne demek bazen yazdıklarını anlamıyorum ben kendı aranızda kısa kesmeler sanırım daha yenı oldugumdan :))birde okudugum kadarı ıle sızlerle aynı ıgnelerı kullanmamışım mesela hangi liste(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?