2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
vayyyy bağyana bak bee hemencicik 25 tl cıktı diye bizi sattı sana hiiiiçççççç yakuşturamadum

canım geçniş olsun yardımcı olabileceğimiz bi durum varmı acaba:44:

canım depolarda yada eczanelerde kamışsa diyorlar köşede bucakta ama buradaki tüm eczaneleri aradım yok yani

o kadar ihtiyacım varki bu aralar tatile anlatamam canım

owwww
artıkın bizide görürsün dimiiii

anlayabılıyorum canımmmmmmm...

benm oda yok bu aralar..
subat sonuna kadar sadece pazar tatillerim var..
subatta gelin doğurunca izin alcam bi kaç gün öyle işte

neysee ne yapcan beklıcen canımm

Günaydın cnm allah yardımcın olsun kışın özellikle zor oluyordur işe gitmek ...

ya kısın da zor evet amaa..
uykusuz kaldığım ıcın bana zor geliyor asıl...

canımm 5 gün yeticek mi?

Selam elam88 malatyadayım çok üzgünüm çünkü 3.denemem de negatif hayırlısı sorun PKK ve çikolata kisti senin durumlar nasıl

Selam elam88 malatyadayım çok üzgünüm çünkü 3.denemem de negatif hayırlısı sorun PKK ve çikolata kisti senin durumlar nasıl

merhaba canım sen malatyada mı tüp bebeği yaptırdın? yaptırdıysan orası nasıl? ayrıca herşeyin hayırlısı olsun vardır bunda da bir hikmet.olur inşallah.

hımmmmmmm o daha zormuş canım.
benım cumartesı pazar tatıl ama oda yetmıyor...

günaydınnnnnnnnnnn..
iyi günlerde kullan canım..

sağol canım hala şaşkınlık içindeyim ikramiye bana çıktı

tatlım transferin kaçıncı gün olacağı öncelikle embriyo sayısı ve kalitesi ile ilgili..
döllenmeden sonra geriye bir iki embriyo kaldıysa 5.gün transferi yapmazlar büyük ihtimal 3.günde transfer ederler..
embriyo sayısı fazla ve kaliteleride iyi ise genelde 5.güne giderler ve transfer edilenler dışındakileri dondururlar..

Kızlar bir şey sorucam.. gerçi herkesin yumileri farklı ama merakımdan işte: gonal-f'i kullandıktan kaç gün sonra opu oldunuz?

kendimden örnek vereyim gonal f 8 gün vurdum ve opu oldum..

cnm bende bursada yasıyorumm..
25 yasındayımm ve ılk denemem olucakk bu ay ınsallah..
bizde kı sorun azospermm
hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah..

evte kuzu olsun alıstım yaa idare ediyorum

oyle canımm haklıısnn..
çalışmadan da olmuyor..

haftada 1 gun tatıl yapan biri olarak 5 gun bana 1 ay gıbı :))

o da doğru

Kızlar ilk sayfadaki listemizde olmak isteyenler bilgilerini yazsın lütfen

günaydın canım...
piyasadan kalkmış olamaz sanırım dimi

Elam88 sen daha küçükmüşsün canını sıkma olur kadında sorun yoksa tüp bebekte ilk denemede tutar sen çalışıyormusun

allahım forumun cahılı benım :))) op ne demek bazen yazdıklarını anlamıyorum ben kendı aranızda kısa kesmeler sanırım daha yenı oldugumdan :))birde okudugum kadarı ıle sızlerle aynı ıgnelerı kullanmamışım mesela hangi liste (

Canım inşallah bugün pozitif haberlerle gelirsin heyecanla bekliyoruz seni

günaydın canım...
piyasadan kalkmış olamaz sanırım dimi

canım bilmiyorum ki 3 aydır falan yok geldi geleck diyorlar sağlık bakanlığı ucuz ilaç kapsamına almış firmayla sorun varmış İTAL İLAÇ ECZACILAR BİLİĞİNİ ARIYORUM GETİRTEMEYİZ DİYRLAR SAĞLIK BAKANLIĞINI ARIYORUM AÇMIYORLAR

Evet Malatya'da yaptırdım burası da iyi aslında nasip meselesi yer önemli değil eğer Allah kısmet ederse olur

tabiki nasip. sana malatyadaki doğu fertil ile ilgili bişey sorabilir miyim? orda tedavi olurken sadece iğne kullanurken takibinin malatyada yapıldığını, yumurta toplama ve transferin ankarada olduğunu ya da duruma göre ankaradan gelen doktotların operasyonları yaptoğını duymuştum doğru mu?

OPU demek yumurta toplama işleminin tıp dilindeki kısaltılmışı uzun halide Oocyte Pick Up
iğneler doktora göre değişiyor bir de yumurta durumuna bağlı verilen ilaçlar
bu konunun 1.sayfasında tedavide olan arkadaşlarımızın listesi var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…