2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
alemsin arkadaşım :) neler düşünmüşsün..nasıl gıcık ediyolarsa seni kuş beyinliler. ben artık hiç kötü konuşmuyorum onlara, Allahlarından bulsunlar diyorum :)

8 küsür yılın birikimi var çok fena patlayacam bi gebe kalayımda

avatarına bayıldım nereden buldun bunu ya

avatarındaki gibi göbeğini sallarsa bebelerin varlığı riske girer

avatarına bayıldım nereden buldun bunu ya
canım benım ben avatar hastasıyım kk dan buldum ck hosuma gıttı
evet çok güzell :)
kendı oyle göbek atamayacağı için koymuştur
Hamiş hamiş
ayy ınsallhhh agzından bal damlıyooo
kızlar malesef olmadı değer 0,100 e2 136,1 merkezi arayıp haber vericem

canım benım özeldemı yaptırdın devleettemı yanlıs olma ıhtımalı varmı acaba?

Canım ne hissettiğini çok iyi biliyorum söylenecek birşey yok vakti zamanı gelmemiş ne diyelim tevekkül bizden takdir Allah'tan

10. günüm, e2 değerim 1762 çıkmış..
yarın sabah yine gidecekmişim..inşallah bu akşam iğnelerim son olur. Pazartesi de opu olsun artık. Gebesiniz haberime azcık kaldı :)

gecmıs olsun canımmm düşügü ne kadarlıkken yaptın sebep neymış

Kızlar malesef olmadı Değer 0,100 e2 136,1 merkezi arayıp haber vericem

canım zor bi durum olsa gerek, lütfen ama lütfen sıkma tatlı canını..çok şey yazmak istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.
Bizim burada olduğumuzu unutma sakın. kocaman kucaklıyorum seni.

canım benım ben avatar hastasıyım kk dan buldum ck hosuma gıttı

ayy ınsallhhh agzından bal damlıyooo

canım benım özeldemı yaptırdın devleettemı yanlıs olma ıhtımalı varmı acaba?
Özelde yaptırdım canım sanırım yok

hakkınızda hayırlısı olsunnnn

idrar testlerinin hepsi bozuk tatlım boşa satıyorlar onları:))))) olucak allahın izni ile rahat olsen daha önceki gebeliklerindede çıkmıyordu senin bunu biliyorsun...az kaldı sabret 9 ay sonra bebeğin kucağında:)))

sıkma canını sakın tatlım henüz nasip değil önce rabbim ol demeli...çok şükür inançlı insanlarız ve tevekkül ediyoruz....rabbim en kısa sürede bebk sahibi yapsın inaşşalh..hayırlısı her şeyin...

hoşgeldin
ilk çocuktamı tüp bebekle oldu?
Ankaradan Malatya ya gitmek tuhaf oluyor genelde tedaviler için büyük iller tercih ediliyor ya ondan diyorum
doktora güven çok önemli çok şanslısın bu konuda..

10. günüm, e2 değerim 1762 çıkmış..
yarın sabah yine gidecekmişim..inşallah bu akşam iğnelerim son olur. Pazartesi de opu olsun artık. Gebesiniz haberime azcık kaldı :)

maşallah yumiler iğnelere güzel cevap vermiş

2 defa bilgilerimi yazdım ama ikisinide görmedin tatlım...tekrar yazıyorum...yaş:39....sorun sebepsiz infertilite...deneme ..1 aşılama...2 tüp bebek..3. denemeadetimi bekliyorum.. ocak 10/11 gibi.....merkez konya/ eurofertil...:)))

Son düzenleme:
novada falanmı tanıştık tatlım ben tanıyamadım seni..((( ben önce sami beye gidiyordum 2 negatifimin dr..idi...ben ona çok kızgınım ilk tedavimde miyomum olduğunu söledi ve engel değil yapalım dedi bizde ok dedik...ardından 2..de tekrar yaptı yine olmayınca bu defa miyomlarını alalım dedi bende hayır dedim ve dosyamı almaya gittiğimde ali fuatla karşılaştık selamlaştık..oda bide ben görmek istiyorum seni dedi muayene etti ve miyomlarının alınması gerekiyor dedi hemen ameliyata aldı ağır ve zor bi ameliyattan geçtim..2 ay oldu ali fuat ikna eeti beni şimdi onunla devam ediyorum nasipse ayın 10 ..u gibi başalrım inş..

bizi bizden iyi bilen Yüce Allah. vardır vakti saati. gelir inşallah. yapmamız gereken daha da kuvvetlenerek yola devam etmek hiç birşey bizi yıldıramaz. güçlü kadınlarız biz. bakın nelerle uğraşıyoruz. ben bile iğne olmaktan hala korkuyorum ama mesele bebek olunca acısını bile duymuyorum.

Canlarım destekleriniz için çok TSK ederim nasip değilmiş vücudum dinlendikten sonra 3. Denemede inş olur

sözyleyecek hiç bir söz yok... çok ama cok acı bir durum... üzülme diyemem... üzül ağla... hatta tepin... ama hemen toparlan arkadaşım yeniden yeniden deneyecez.... unurtma 2014 bizim yılımız olacak.....unutrma ki buradaki bi çok insan ben dahil bu acıyı yaşamış insanlarız... bizi biz anlarız... Rabbim sabır versin...

benim daha önceki topikten tanıştığım... iki yıl içerisinde iyi bir arkadaşlık geliştirdiğim AYŞEGÜL arkadaşımı da bu listede görmek istiyorum... şu hamile kadını kırmaaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…