cnm hastane biraz uzak eşim izin vermiyor gitmeme .... evden mi kaçsam acaba .....??????
İnşalllahhhh kuzumverdin demek hadi inşallahh hamileyiiimmmmm diye yazarsın bizde kutlamalara başlarız
Aminnn canım cok teşekkür ederimİNSALLLHHH HAYIRLI HABERLER OLSUNN
CANIMSIN TAKILIYORUM SANA BILIYORUM YOGUN OLDUGUNU SEVILIYOSUN BILGI KÜPÜM BENIMMM
Aminnnn canım inşallahhay hadı ınsallah güzell haberler verırsın bıze canımm...
canım benımmmmm gönlünde olanı Allahım nasip etsin inşallah....
hayırlısı belkım ıkızdır
tabiki gününü beklemen en dogrusu ama .. gercekten dayanamıyorum dıyorsan kaç git en dogru sonucu alırsın .. idrar testlerınden bende çok çektim o yuzden kıyamam üzülmene
Canım bende seni nereden hatırlıyorum diyordum bende novafertildeyim Doktorum Sami bey sen dilek hanıma mı gidiyordun?Tatlım ben bilgilerimi yazMıstım ama sanırım o sayfayi atladin...))))) yaş 39 ..1 aşılama ..2 tüp negatif..merkez..konya eurofertil...3..deneme başlangıç..ocak 10 ..insallah..bu defa konyalı bebeklerimi alıp gelecegim antalyaya)))(()(
evet canım ilk kez tuttu .. o kadar denemeden sonra tutunca böyle inanamıyosun işteeinşallah sende keseni görürsün ve sağlıkla kucagına alırsın canım
İNSALLLHHH HAYIRLI HABERLER OLSUNN
CANIMSIN TAKILIYORUM SANA BILIYORUM YOGUN OLDUGUNU SEVILIYOSUN BILGI KÜPÜM BENIMMM
hadi hayırlısı canım yaaaaa.... cwalla bende heyecan yaptım şimdi..... bu arada bekletmem gereken dört saatlik idrarı bekletemedim... yapıverdim gitti ......sonuç tek çizgi... ama bu test kesin bozuk... benim hamile olmam lazım ... :))
Belkide canım benim doktorumda güvenç bey inşallah bebişlerimiz gelir benim şubat ayında olacak tedavim inşallah doğum kontrol hapına başlıyorum bir ay kullanacağım.Sen hangi aşamadasın.
canım dertlenme sen tek değil iki bebek var göbüşte..
GÜLDENIM INSALLHHH INSALLHHHHHHHHHHH ÖLEDİR SAGLIKLI VE IKIZ
GÜLDENIM INSALLHHH INSALLHHHHHHHHHHH ÖLEDİR SAGLIKLI VE IKIZ
O cok bilmişler benide sinir ediyorBen gebe kalcam ya hani hemde ikizlere
Heh işte o zaman ikiz bebek beklediğimi kimseye demicem bir bebek zannedicekler bir süre
Meraklı ve soru soranlarım çoktur çevremde bi kaç kişiye sinirliyim ve eminim hamile olduğumu söyleyince en kısa zamanda ikinciyide yap yaşın geçiyor dicekler çok bilmişlerişte bende bu diyalog sonunda tabi tabi ikinciyi hemen düşünüyorum hatta mümkünse bu doğuma yetiştirmeyi planlıyorum dicem ayyy Allahım neler geçiriyorum ben aklımdan
O cok bilmişler benide sinir ediyorIkizleri bizden saklamazsın herhalde İnşalllahhh bu güzel düşüncelerin gercek olacak tatlım
Fesat insan cok cocugumuz olmuyosa illakı bi sebebı vardır....ne kurcalarsın be insan evladı....güldencım hepımız maruz kalıyoruz buna maleseeff
Ben gebe kalcam ya hani hemde ikizlere
Heh işte o zaman ikiz bebek beklediğimi kimseye demicem bir bebek zannedicekler bir süre
Meraklı ve soru soranlarım çoktur çevremde bi kaç kişiye sinirliyim ve eminim hamile olduğumu söyleyince en kısa zamanda ikinciyide yap yaşın geçiyor dicekler çok bilmişlerişte bende bu diyalog sonunda tabi tabi ikinciyi hemen düşünüyorum hatta mümkünse bu doğuma yetiştirmeyi planlıyorum dicem ayyy Allahım neler geçiriyorum ben aklımdan
Ben gebe kalcam ya hani hemde ikizlere
avatarına bayıldım nereden buldun bunu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?