2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm hastane biraz uzak eşim izin vermiyor gitmeme .... evden mi kaçsam acaba .....??????

tabiki gününü beklemen en dogrusu ama .. gercekten dayanamıyorum dıyorsan kaç git en dogru sonucu alırsın .. idrar testlerınden bende çok çektim o yuzden kıyamam üzülmene

tabiki gününü beklemen en dogrusu ama .. gercekten dayanamıyorum dıyorsan kaç git en dogru sonucu alırsın .. idrar testlerınden bende çok çektim o yuzden kıyamam üzülmene

canım ben tam bie tüp bağımlısıyım..... bu 4. denemem.... :)) daha önce sonucu pozitif aldığımda da idrar testlerim negatifti ondan çok takılmıyorum... genelde bana teselli uğraş olsun diye yapıyorum... atmıyorum.. gidip gelip bakıyorumm felan... hayırlısı tabi ki herşeyden önce....

Canım bende seni nereden hatırlıyorum diyordum bende novafertildeyim Doktorum Sami bey sen dilek hanıma mı gidiyordun?
evet canım ilk kez tuttu .. o kadar denemeden sonra tutunca böyle inanamıyosun iştee inşallah sende keseni görürsün ve sağlıkla kucagına alırsın canım

Canım senin kaçıncı denemen bu?

İNSALLLHHH HAYIRLI HABERLER OLSUNN

CANIMSIN TAKILIYORUM SANA BILIYORUM YOGUN OLDUGUNU SEVILIYOSUN BILGI KÜPÜM BENIMMM

canım dertlenme sen tek değil iki bebek var göbüşte..

evet hamilesin sen kaka o test

Belkide canım benim doktorumda güvenç bey inşallah bebişlerimiz gelir benim şubat ayında olacak tedavim inşallah doğum kontrol hapına başlıyorum bir ay kullanacağım.Sen hangi aşamadasın.

amin dıyorum duana canım... ben kasım ayının sonunda gıtmıstım ılk olarak, bır aylık destekleyıcı ılac verdı mustafa bey esıme ve bana ve halada kullanıyoruz... 30 aralıkta adetımın 2. gunu gıttım ve 5 gunluk ıgne tedavısıne basladılar, yumurta gelısımı ıcın... ve nasıpse onumuzdekı c.tesı gunu kontrolum var,duruma gore ılac ya da sonrakı asamaya baslayacagız sanırım... aslında yasadıgımız bu duruma odaklanmamaya calısıyorum ama ne kadar basarılı olabılıyorum bılmem... hem heyecan hem de tedırgınlık var... Rabbım hepımıze hayırlı bebısler nasıp etsın ınsallah canım...

Ben gebe kalcam ya hani hemde ikizlere
Heh işte o zaman ikiz bebek beklediğimi kimseye demicem bir bebek zannedicekler bir süre
Meraklı ve soru soranlarım çoktur çevremde bi kaç kişiye sinirliyim ve eminim hamile olduğumu söyleyince en kısa zamanda ikinciyide yap yaşın geçiyor dicekler çok bilmişler işte bende bu diyalog sonunda tabi tabi ikinciyi hemen düşünüyorum hatta mümkünse bu doğuma yetiştirmeyi planlıyorum dicem ayyy Allahım neler geçiriyorum ben aklımdan

O cok bilmişler benide sinir ediyorIkizleri bizden saklamazsın herhalde İnşalllahhh bu güzel düşüncelerin gercek olacak tatlım

Fesat insan cok cocugumuz olmuyosa illakı bi sebebı vardır....ne kurcalarsın be insan evladı....güldencım hepımız maruz kalıyoruz buna maleseeff

O cok bilmişler benide sinir ediyorIkizleri bizden saklamazsın herhalde İnşalllahhh bu güzel düşüncelerin gercek olacak tatlım

beni sinir edenler dedim siz beni sinir etmiyorsunuz ki sizden saklayım
zaten ben saklamayamam

Fesat insan cok cocugumuz olmuyosa illakı bi sebebı vardır....ne kurcalarsın be insan evladı....güldencım hepımız maruz kalıyoruz buna maleseeff

öyle canım herkeste var bu dert maalesef çok bilmişler fazla etrafımızda

alemsin arkadaşım :) neler düşünmüşsün..nasıl gıcık ediyolarsa seni kuş beyinliler. ben artık hiç kötü konuşmuyorum onlara, Allahlarından bulsunlar diyorum :)

İNŞALLAH ALLAHIM gönlüne göre verir arkadaşım..
bana ikiz bebek bakımı çok zor geliyor yaaa....
Allah yukarda benım gönlüm bi taneden yana..
ALLAHIM nasip etsin de 1 tne de olsa 2 tane de olsaaaaaaaaaaaaa bizim yavrumuzzzz

Kızlar malesef olmadı Değer 0,100 e2 136,1 merkezi arayıp haber vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…