mikserim ve start stop tuşum benmm
yokkk kııızzzz bak o senin start stopunmus kıyma onaaa
sağol cnm iyiyim progestan fitilin verdiği yan etkiler dışında şükür bi sorun yok
benim yumurtaları gülnaz hoca topladı transferide o yaptı erol hoca yok hastanede kızkardeşi egenazan hoca var oda pek girmiyor
galiba ona özel gidersen belki hastanede uygun bi ücrete bakıyomuş ama herşey onun onayından geçiyo
rapor yoksa hastaneye 2000lira +ilaçlar yaptıran arkadaşlardan biliyorum kimi 5000lira kimi 5500lira ilaçlara bağlı dr seçme hakkın
yok bildiğim kadar 2 arkadaşımda benle aynı dr girdiler ama dediğim gibi egenazan hocaya gidersen belki olabilir istersen hastane no veririm bilgi alırsın cnm rabbim tez zmanda herkeze nasip etsin
Canım hayırlı olsun tebrik ederim kese tek mi? değerin yüksekti ondan soruyorum pazar günü şenliğe gelecekmisin?
Transferi hayirli olsun
Gozunaydin arkadasim sonuna kadar iyi gitsingebeligin
Gozunaydinnnnnnn
Tatlim cok cok gecmis olsun bunlarida atlattin yavas ve amin adimla bebegine yaklasiyorsun.
mikserim ve start stop tuşum benmm
yokkk kııızzzz bak o senin start stopunmus kıyma onaaa
Bende seni hep karıştırmama yardımcım bilirdim bakıyorum hem tespit onaylayıcı görevi hem de politikacı olmuşsun
ama ben seni genede çok seviyorum iyi ki varsın
Ayyyy ben ona kıyamam zaten
Canım ne zaman randevun?
canımmm Allah ım sağlıkla 9 ay geçirmeni nasip etsin inşallah sonunda bebeğinide sağlıkla kucagına alırsın herşey yolunda gitsin
çok ama çooook sevindim senin adına inan Maşallah
çok tşk ederim bilgilendirdiğin için canım
ben özele 3500hastane+2bin ilaçlara verdim aynı para yani raporsuz bişey değişmiyor
Numaraları bende var canım bi ara bende ege üni gitmiştim aşılama için sonra vazgeçmiştim
ama sen gidip orda tedavi gördüğün için sendn duymak istedim canım
Rabbim hepimize nasip etsin öptüm
evet karıştırmasına yardımcı oluyorum bennn birlikte karıştırıyoz hep
sonuçta bu tuş olmazsa yada bozulursa mikser çalışmaz dimi ama
oooo politikacı çok sert oldu benim için
ama sen öle diyorsan yapcak bişey yok politikayıda öğrenirim
kıyamazzzzsın tabi yaaa ::89::89::89::89::89:
Kuzum mybaby hastane çarşamba 13 de hemen bir randevu patlattilarsanırım gitmeyecegiz esimde Acıbadem diyor doktor beye gönderdik tahlilleri cevap bekliyorum bakalım ne diyecek
Acıbademde 3.800 dediler bana
Ha gene karıştırdım mybaby gidecekti doğru
maslak acibadem de bulent tiras da 6500-7000 tl cnm ilaclar haric.. belki doktoruna gore degisiyordur.. yoksa ayni kurumda bukadar fark olmaz.. 3800 e istanbulda taninmis yerler yapmiyorlar sen iyi fiyat almissin..
Kızlar psikoloğa ve diyetisyen gitmek istiyorum.150 cm boy 59 kiloyu ve tüp bebek konusunda konuşmaya ve lafını açtığımda beni ayarlayıp dinlemeyen ve üzerine kafanı boşaltılıyor ki akışına bırak diyen bir kocam var.bunalımdyım.ben sadece evladını istiyorum bu çok mu.bunalımdayım.
Kızlar psikoloğa ve diyetisyen gitmek istiyorum.150 cm boy 59 kiloyu ve tüp bebek konusunda konuşmaya ve lafını açtığımda beni ayarlayıp dinlemeyen ve üzerine kafanı boşaltılıyor ki akışına bırak diyen bir kocam var.bunalımdyım.ben sadece evladını istiyorum bu çok mu.bunalımdayım.
Ama 1.000 lirası çider indirimi birde 2. deneme için biraz indirim yapıyorlar 3.800 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?