2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımmm Allah ım sağlıkla 9 ay geçirmeni nasip etsin inşallah sonunda bebeğinide sağlıkla kucagına alırsın herşey yolunda gitsin
çok ama çooook sevindim senin adına inan Maşallah
çok tşk ederim bilgilendirdiğin için canım
ben özele 3500hastane+2bin ilaçlara verdim aynı para yani raporsuz bişey değişmiyor
Numaraları bende var canım bi ara bende ege üni gitmiştim aşılama için sonra vazgeçmiştim
ama sen gidip orda tedavi gördüğün için sendn duymak istedim canım
Rabbim hepimize nasip etsin öptüm

Canım hayırlı olsun tebrik ederim kese tek mi? değerin yüksekti ondan soruyorum pazar günü şenliğe gelecekmisin?

Evet canım tek kese görüldü. Şenlikten haberim yok. Ne şenliği canım?

mikserim ve start stop tuşum benmm
yokkk kııızzzz bak o senin start stopunmus kıyma onaaa

evet karıştırmasına yardımcı oluyorum bennn birlikte karıştırıyoz hep
sonuçta bu tuş olmazsa yada bozulursa mikser çalışmaz dimi ama

Bende seni hep karıştırmama yardımcım bilirdim bakıyorum hem tespit onaylayıcı görevi hem de politikacı olmuşsun
ama ben seni genede çok seviyorum iyi ki varsın

oooo politikacı çok sert oldu benim için
ama sen öle diyorsan yapcak bişey yok politikayıda öğrenirim

Ayyyy ben ona kıyamam zaten

kıyamazzzzsın tabi yaaa ::89::89::89::89::89:

Saat 15.00 başlıyoruz dualarımıza arkadaşlarım. İlk önce yazar paylaşırız sonra dualarımıza amin deriz.

amin cnm inş rabbim çektiğimiz o aşamaların karşılığını kat kat versin bizlere nerde varsa inan dua ediyorum sizlere ama inan
hamile kalınca hiç bir şey bitmiyor rabbim herşeyin sağlıklısını versin hayırlısını versin bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın
ben hamile kaldım ama inan sizler ve hastanedeki arkadaşlarım aklımda aman ben kurtuldum diemiyorum bencil değilim bu konuda
allah büyüktür bu arada 3,tüp bebek hakkı çıkmış die duydum bilgin varmı

Kıyamam ama şımarma

Kızlar psikoloğa ve diyetisyen gitmek istiyorum.150 cm boy 59 kiloyu ve tüp bebek konusunda konuşmaya ve lafını açtığımda beni ayarlayıp dinlemeyen ve üzerine kafanı boşaltılıyor ki akışına bırak diyen bir kocam var.bunalımdyım.ben sadece evladını istiyorum bu çok mu.bunalımdayım.

Kuzum mybaby hastane çarşamba 13 de hemen bir randevu patlattilar sanırım gitmeyecegiz esimde Acıbadem diyor doktor beye gönderdik tahlilleri cevap bekliyorum bakalım ne diyecek

Ha gene karıştırdım mybaby gidecekti doğru

Acıbademde 3.800 dediler bana

maslak acibadem de bulent tiras da 6500-7000 tl cnm ilaclar haric.. belki doktoruna gore degisiyordur.. yoksa ayni kurumda bukadar fark olmaz.. 3800 e istanbulda taninmis yerler yapmiyorlar sen iyi fiyat almissin..

maslak acibadem de bulent tiras da 6500-7000 tl cnm ilaclar haric.. belki doktoruna gore degisiyordur.. yoksa ayni kurumda bukadar fark olmaz.. 3800 e istanbulda taninmis yerler yapmiyorlar sen iyi fiyat almissin..

Ama 1.000 lirası çider indirimi birde 2. deneme için biraz indirim yapıyorlar 3.800 oluyor.

boyunla kilon iyi aslinda cnm.. psikologu bosver iyice bozuyorlar psikolojimizi verdikleri sacma anti deprasanlarla.. daha herseyin basindasin guclu ol cnm.. bende akisina birak diyenlere cok kiziyorum.. neyin akisiysa sanki is hayati.. sonucta bu bir tedavi..

bende canmmmmmmmm

Allahım sen bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine, yağmurun bereketi yüzü suyu hurmetine burada senden hayırlı evlatlat bekleyen kardeşlerimize hayırlısıyla bebeklerine kavuşmalarını nasip eyle, hamile olan kardeşlerimize sağlıklı hamilelikler geçirip yavrularına hayırlısıyla kavuşmalarını nasip eyle, tedavi olmuş gün sayan kardeslerimize hayırlı sonuçlar nasip eyle, tedavi için bekleyen hastane doktor arayan kardeşlerimize onlar için en hayırlı hastaneyi ve doktoru bulmayı nasip eyle Allahım biz bu yolda elimizden gelenleri yapıyoruz Allahım takdir senin bizler için en hayırlısını nail eyle inşallah. sana binlerce şükür binlerce hamd olsun Allahım amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…