Transferi hayirli olsun
Gozunaydin arkadasim sonuna kadar iyi gitsingebeligin
Gozunaydinnnnnnn
Tatlim cok cok gecmis olsun bunlarida atlattin yavas ve amin adimla bebegine yaklasiyorsun.
Kuzum senin doktorla görüştüm ims cihaz değil yapılan işlem dedi spermin başını buyutulerek bakılıyor dedi orda uygulaniyormus:26:kafam karıştı sen aradım mi:26:
evet cnm raporsuz.. Memorial Semra hanimda cnm kesin olarak..zaten bana indirim yaptilar rapor hakki bitenlere ozel bi indirimleri varmis 4750 ye tedavi olacagim..
Selamı mı söyle çok indirmişler yani
Bende dün okudum onu ya yeterki Rabbim istesin valahi ne diyeyim ağzım açık kaldı:26::26::26:
Okudum tatlım çok çok şaşırdım Allah istesin yeter ki her şey olur, Ama ben o bayan gibi şanslı olacağımı hiç sanmıyorum o şans bana gelmez.
:)) cnm normali 6500 tl.. cogu yer ayni aslinda uc asagi bes yukarii..
nasıl yani yaaa anlamadım ben :44: imsi cihazı yok ama imsi mi yapılarmış
ben aramadım yaaaaaaa unuttumm dün dışardaydım çünkü
dur şimdi arıcam
sen direk erdal beyle mi görüştün peki o mu söyledi
anlattın mı durumunu falan ?
bence sizde her akşam yemeğin yanına tere koyun
Bende anlamadım kuzum bi arasana ordaki bayana ims var mı dedim anlamadı Erdal beyle gorusturelim dedi görüştüm öyle dedi çarşamba 13.00 ede randevu verdilerbi ara bakalım ona göre görüşmeye giderim
Bende anlamadım kuzum bi arasana ordaki bayana ims var mı dedim anlamadı Erdal beyle gorusturelim dedi görüştüm öyle dedi çarşamba 13.00 ede randevu verdilerbi ara bakalım ona göre görüşmeye giderim
Tere miAllah iyiliğini versin, her bir şeyi yedik gına geldi valla Bi tere eksikti hem tere neydi kıııı
Teşekkür ederim bitanem sende çok tatlisin
Kuzum senin doktorla görüştüm ims cihaz değil yapılan işlem dedi spermin başını buyutulerek bakılıyor dedi orda uygulaniyormus:26:kafam karıştı sen aradım mi:26:
canım gözunaydin değerin çok güzel rabbim kucağına almayi nasip etsin
Okudum tatlım çok çok şaşırdım Allah istesin yeter ki her şey olur, Ama ben o bayan gibi şanslı olacağımı hiç sanmıyorum o şans bana gelmez.
Kızlar öğlen caminin önünden geçiyordum, hoca müminin en güzel duası başka bir mümine ettiği dua olduğu ve makbul olduğu, birde yağmurda yapılan dua da çok makbul olduğunu söylüyordu. Bu gün bir birimize dua yapacağız neredeyse ülkenin her yerinde yağmur yağıyor, Allahın işi bana denk getirdi bu konuşmayı sizinle paylaşmak istedim...
kız kadın yazıyo ya oraya rüyasına biri gelmiş tere ye demiş diye okumadınmı
Rabbim hayir mubarek cuma gununu yuzu suyu hurmetine efendimizin yuzu suyu hurmetine mekkede medine edilen dualarin yuzu suyu hurmetine uc aylarin yuzu suyu hurmetine rabbime yalvariyorum emeklerimizi bosa cikarmasin hamile kardeslerimiz hayirlisiyla kucagina alsin.
sonuc bekleyenler ve transferi olacak kardeslerim pozitif sonuclar alsin amin....
ayy saol canmm benm
olumsuz hatunolcak olcak olcak günde 100kere olcak bebişimiz diyosun:99::99::99::99::99:
vaaayyy be süper yaaa Allahın takdiri işte canm
Ha devamını okumadım du bi daha bakayım ama o rüyasına giren kişi ona demiş bize değil ki
sağol canım bilgini paylaştığın için o zaman bize kesin tüp bebek için rapor verirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?