2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Transferi hayirli olsun
Gozunaydin arkadasim sonuna kadar iyi gitsingebeligin

Gozunaydinnnnnnn

Tatlim cok cok gecmis olsun bunlarida atlattin yavas ve amin adimla bebegine yaklasiyorsun.

cokk sagoll canim benimm evet kurtuldumm sukurler olsunki.. cok optumm

Kuzum senin doktorla görüştüm ims cihaz değil yapılan işlem dedi spermin başını buyutulerek bakılıyor dedi orda uygulaniyormus:26:kafam karıştı sen aradım mi:26:

nasıl yani yaaa anlamadım ben :44: imsi cihazı yok ama imsi mi yapılarmış
ben aramadım yaaaaaaa unuttumm dün dışardaydım çünkü
dur şimdi arıcam
sen direk erdal beyle mi görüştün peki o mu söyledi
anlattın mı durumunu falan ?

evet cnm raporsuz.. Memorial Semra hanimda cnm kesin olarak..zaten bana indirim yaptilar rapor hakki bitenlere ozel bi indirimleri varmis 4750 ye tedavi olacagim..

Selamı mı söyle çok indirmişler yani

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[TD="align: left"]Allah'ım en kısa zamanda kucağımıza hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]16
[/TD]
[TD="align: left"]kafunder
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]17
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]18
[/TD]
[TD="align: left"]yeteeeer
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]19
[/TD]
[TD="align: left"]elam88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]20
[/TD]
[TD="align: left"]menekseg5
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]21
[/TD]
[TD="align: left"]saras88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]22
[/TD]
[TD="align: left"]Seremcem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]23
[/TD]
[TD="align: left"]merveeaydin
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]24
[/TD]
[TD="align: left"]mybaby24
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]25
[/TD]
[TD="align: left"]nazan.e
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Okudum tatlım çok çok şaşırdım Allah istesin yeter ki her şey olur, Ama ben o bayan gibi şanslı olacağımı hiç sanmıyorum o şans bana gelmez.

bence sizde her akşam yemeğin yanına tere koyun

Kızlar öğlen caminin önünden geçiyordum, hoca müminin en güzel duası başka bir mümine ettiği dua olduğu ve makbul olduğu, birde yağmurda yapılan dua da çok makbul olduğunu söylüyordu. Bu gün bir birimize dua yapacağız neredeyse ülkenin her yerinde yağmur yağıyor, Allahın işi bana denk getirdi bu konuşmayı sizinle paylaşmak istedim...

Bende anlamadım kuzum bi arasana ordaki bayana ims var mı dedim anlamadı Erdal beyle gorusturelim dedi görüştüm öyle dedi çarşamba 13.00 ede randevu verdiler bi ara bakalım ona göre görüşmeye giderim

Bende anlamadım kuzum bi arasana ordaki bayana ims var mı dedim anlamadı Erdal beyle gorusturelim dedi görüştüm öyle dedi çarşamba 13.00 ede randevu verdiler bi ara bakalım ona göre görüşmeye giderim

İmsi bir mikroskoptur merceği ise 6000 kat büyütür.

anlamadı mı imsi imsiiiiiii diyorummmm huuuu deseydinnnnn sekreteride çok tatlı bi kızcagız ama
Erdal bey'de randevun var demekkkkk hadi bakalım kuzum belki imsimsi bişeyler vardır cihaz olarak
gidince hem detaylı görüşürsün neymiş ne değilmiş.
şimdi aradım ama açmıyor birazdan tekrar deneyeceğim

ayy saol canmm benm

Okudum tatlım çok çok şaşırdım Allah istesin yeter ki her şey olur, Ama ben o bayan gibi şanslı olacağımı hiç sanmıyorum o şans bana gelmez.

olumsuz hatun olcak olcak olcak günde 100kere olcak bebişimiz diyosun:99::99::99::99::99:

vaaayyy be süper yaaa Allahın takdiri işte canm

Amin guzel kardesim🙏🙏

ayy saol canmm benm

olumsuz hatun olcak olcak olcak günde 100kere olcak bebişimiz diyosun:99::99::99::99::99:

vaaayyy be süper yaaa Allahın takdiri işte canm

Tabi Allaha güvenmemiz lazım Allah yeter ki ol desin, hatalı konuştum

sağol canım bilgini paylaştığın için o zaman bize kesin tüp bebek için rapor verirler..

Rica edrim canim:)) simdiye kadar gorduğun tedavileri belgeleyip ekle mutlaka..bana ozelde yapilan asilama sayilmaz,burda isterler dedi bi dr..ama ben drumdan dedigim gibi 3asilama yapilmistir diye yazi aldim.sansima diye..neyse yani olmaz demelerine aldirma sakin..hast.urolog esim icin asilama uygundur raporu vermisti ustelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…