2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum mybaby hastane çarşamba 13 de hemen bir randevu patlattilar sanırım gitmeyecegiz esimde Acıbadem diyor doktor beye gönderdik tahlilleri cevap bekliyorum bakalım ne diyecek

içine neresi siniyorsa oraya git canımmmmm benimmm
bak bende merkez arıyorum biliyorsun imsi li bi merkez
cevap gelince yaz burayada tamam mı

canım ya hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için anlıyoruz birbirimizi
dediğin gibi hamile kalmakla iş bitmiyor
bizlere ettiğin dualardan Allah razı olsun senden de bebeğinden de

Kıyamam ama şımarma

tamam şımarmam :105::105::105::105:

Ha gene karıştırdım mybaby gidecekti doğru

hahahaahhaha
hadi bul bakalım gene neyi karıştırdını sanıp karıştırmamışken sonra takrar karıştırdıgını

Sizin ellerinizi bu konuda yaklaşımı nasıl benim eşim gibi mi.kendimi hep eksik hissediyorum yarım hasta benim gibi.

himm anladim cnm.. evet ikinci ucuncu her denemede indirim yapiyorlar insallah bu son indirimin olurr:))

İnşallah canım benim inşallah senin de benimde herkesin de bu son tedavileri olur.

Amin canım benim görüşürüz sonra iyi bak kendine

Off çok karışık oldu ağlıcam artık ben bunu gerçekten yaptım dimi daha önce, o değilde sen benim bu durumu karıştırmadan nasıl yazdın ben ona şaşırdım

Amin arkadaşım amiiiin

İnsallah canim hiç gerek kalmaz 3.ye bu sefer tutar.benim kuzenim bu sefer tefriciye duasını okuyalım diyip duruyor.burdan kızlardan rica edelim.bizim için 4444 tane tefriciye okusunlar dagitanm dua yi olmazmi?

Aminnn İnşallah...Bende okurum Türkçe okunuşundan canım çok güzel olurrr

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZ BALIYOR....DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAHEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Off çok karışık oldu ağlıcam artık ben bunu gerçekten yaptım dimi daha önce, o değilde sen benim bu durumu karıştırmadan nasıl yazdın ben ona şaşırdım

ayy kuzucum ne ağlaması yapma etme
sen bizim mikserimizsin sen karıştırmıcan da kim karıştırcak yaaa
yoo şaşırcak bişi değil tatlım melindama demişsin ya dogru mybaby gidecekti hastaneye diye
ben gitmicektim melindam mybabynin hastane çarşamba 13:00 randevu patlattı bana demişti sana
sende onu yanlış anladın kuzum ben ondan sana öle dedim önceden bilmedim kiiiiiiiiiiiii

tamam canım haber ederim mutlaka
nasıl varmış yaaa imsi mi varmış imsimsi bişey mi varmış ne varmış arkadaş ya
ne bu kafa karışıklıgı valla billa kafa karışıklıgı
Ay evet ya kafam iyice karıştı sen konuşta soru işareti gitsin kafamizdan
Ha gene karıştırdım mybaby gidecekti doğru
Yok kız karistirmadin mybabynin gittiği hastane bana randevu verdi imsi için aradım ya hah işte orası mybaby nin biryere gittiği yok kocası izin alınca gidecek

Aminn bitanem

Eki Görüntüle 885557 Yüce Rabbim! Sesimizi işit, bizleri gör, bizleri sev ve sevindir. Sadece sana sığınırız, burada bulunan, bizlerle olan, bizlerle olamayıp kalpleri ile burada olan hatta kalpleri unutmuş tüm arkadaşlarımızın kalplerindeki isteklerini hayırla, sağlıkla kabul et Yarabbi. Ey duâcıların duâlarını kabûl eden, İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine burada olan olmayan amaçları bir bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip et inşallah. Bizim bütün suçlarımızı bağışla! Bizi şu durduğumuz yerden bütün hâcetlerimizi yerine getirmiş, dileklerimizi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür. Senden tek dileğimiz dualarımızı kabul et, bizleri geri çevirme. Bizler, topluca senin önüne geldik ve okunan tüm ezanlar hürmetine dualarımızı kabul et Yarabbi. Ey Allahım! Bizleri hidâyetine ulaştır. Geçmişimizi, geleceğimizi bağışla!Eki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Ey Rabbim! Duâlarımızı kabûl buyurmaktan bizleri mahrûm etme. Eki Görüntüle 885557
Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Eki Görüntüle 885557 Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et. AMİN İNŞALLAHEki Görüntüle 885557

Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

................HERKESİN CUMASI MUBAREK OLSUN..............
Rabbim bu güzel günün hürmetine yagmurun bereketine ettiğimiz tüm güzel duaları kabul etsin inşallah

Topiğimizde hamiş olmayan kalmasın inşallah

Test sonuçlarımız pozitif çıksın inşallah

Boy boy kaliteli yumilerimiz olsun inşallah

9 ay boyunca sağlıklı mutlu gebelik geçirelim inşallah

9 ay sonunda meleklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah

Rabbim hepimize Allah'a kul, peygamberimize ümmet olacak ,annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak, anne baba kardeş sevgisi olan, kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,aklı yerinde,uzun ömürlü,analı babalı büyütmeyi nasip et Yüce Rabbim...huzurla berektle mutlulukla sağlıkla sevgiyle büyütmeyi nasip et Yüce Rabbim....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda versin..
hepimizin isteği bu ama inşallah gönlümüzdekini tez vakitte müjdeler hepimize yüce Rabbim

İmtihanımızda kolaylıklar sağlasın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Bizin isteklerimiz Acizce.
Dilimiz anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olan kız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen okuduğum AYETEL KÜRSİLERİ bebeklerimizin gelmesi için vesile kıl.
Rabbim sen katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı evlatlar ver.
Rabbim sen her daraldığımızda yar ve yardımcımız ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN AMİN AMİN

Amin canım çok güzel bir dua olsun duanı kaydediyorum

Amiiiiiiin amiiiin amin

amin amin amin allah ım mubarek cuma hürmetine dualarımızı kabul et

Allahım bize "inşallah olur" diye dua edip hayalini kurduğumuz herşeyin "çok şükür oldu" sevincini yaşat... (amin)
Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…