Kuzum mybaby hastane çarşamba 13 de hemen bir randevu patlattilarsanırım gitmeyecegiz esimde Acıbadem diyor doktor beye gönderdik tahlilleri cevap bekliyorum bakalım ne diyecek
amin cnm inş rabbim çektiğimiz o aşamaların karşılığını kat kat versin bizlere nerde varsa inan dua ediyorum sizlere ama inan
hamile kalınca hiç bir şey bitmiyor rabbim herşeyin sağlıklısını versin hayırlısını versin bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın
ben hamile kaldım ama inan sizler ve hastanedeki arkadaşlarım aklımda aman ben kurtuldum diemiyorum bencil değilim bu konuda
allah büyüktür bu arada 3,tüp bebek hakkı çıkmış die duydum bilgin varmı
Kıyamam ama şımarma
Ha gene karıştırdım mybaby gidecekti doğru
himm anladim cnm.. evet ikinci ucuncu her denemede indirim yapiyorlar insallah bu son indirimin olurr:))
Allahım sen bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine, yağmurun bereketi yüzü suyu hurmetine burada senden hayırlı evlatlat bekleyen kardeşlerimize hayırlısıyla bebeklerine kavuşmalarını nasip eyle, hamile olan kardeşlerimize sağlıklı hamilelikler geçirip yavrularına hayırlısıyla kavuşmalarını nasip eyle, tedavi olmuş gün sayan kardeslerimize hayırlı sonuçlar nasip eyle, tedavi için bekleyen hastane doktor arayan kardeşlerimize onlar için en hayırlı hastaneyi ve doktoru bulmayı nasip eyle Allahımbiz bu yolda elimizden gelenleri yapıyoruz Allahım takdir senin bizler için en hayırlısını nail eyle inşallah. sana binlerce şükür binlerce hamd olsun Allahım amin....
içine neresi siniyorsa oraya git canımmmmm benimmm
bak bende merkez arıyorum biliyorsun imsi li bi merkez
cevap gelince yaz burayada tamam mı
canım ya hepimiz aynı yollardan geçtiğimiz için anlıyoruz birbirimizi
dediğin gibi hamile kalmakla iş bitmiyor
bizlere ettiğin dualardan Allah razı olsun senden de bebeğinden de
tamam şımarmam :105::105::105::105:
hahahaahhaha
hadi bul bakalım gene neyi karıştırdını sanıp karıştırmamışken sonra takrar karıştırdıgını
Transferi hayirli olsun
Gozunaydin arkadasim sonuna kadar iyi gitsingebeligin
Gozunaydinnnnnnn
Tatlim cok cok gecmis olsun bunlarida atlattin yavas ve amin adimla bebegine yaklasiyorsun.
Allahım sen bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine, yağmurun bereketi yüzü suyu hurmetine burada senden hayırlı evlatlat bekleyen kardeşlerimize hayırlısıyla bebeklerine kavuşmalarını nasip eyle, hamile olan kardeşlerimize sağlıklı hamilelikler geçirip yavrularına hayırlısıyla kavuşmalarını nasip eyle, tedavi olmuş gün sayan kardeslerimize hayırlı sonuçlar nasip eyle, tedavi için bekleyen hastane doktor arayan kardeşlerimize onlar için en hayırlı hastaneyi ve doktoru bulmayı nasip eyle Allahımbiz bu yolda elimizden gelenleri yapıyoruz Allahım takdir senin bizler için en hayırlısını nail eyle inşallah. sana binlerce şükür binlerce hamd olsun Allahım amin....
Aaaa harika bir haber, çok çok sevindim canım artık kucağına kavuşmayı nasip etsin Yüce Allahım
İnsallah canim hiç gerek kalmaz 3.ye bu sefer tutar.benim kuzenim bu sefer tefriciye duasını okuyalım diyip duruyor.burdan kızlardan rica edelim.bizim için 4444 tane tefriciye okusunlar dagitanm dua yi olmazmi?
Off çok karışık olduağlıcam artık ben bunu gerçekten yaptım dimi daha önce, o değilde sen benim bu durumu karıştırmadan nasıl yazdın ben ona şaşırdım
Ay evet ya kafam iyice karıştı sen konuşta soru işareti gitsin kafamizdantamam canım haber ederim mutlaka
nasıl varmış yaaaimsi mi varmış imsimsi bişey mi varmış ne varmış arkadaş ya
ne bu kafa karışıklıgıvalla billa kafa karışıklıgı
Yok kız karistirmadin mybabynin gittiği hastane bana randevu verdi imsi için aradım ya hah işte orası mybaby nin biryere gittiği yok kocası izin alınca gidecekHa gene karıştırdım mybaby gidecekti doğru
Amin canım çok güzel bir dua olsun duanı kaydediyorumHERKESİN CUMASI MUBAREK OLSUN..............
Rabbim bu güzel günün hürmetine yagmurun bereketine ettiğimiz tüm güzel duaları kabul etsin inşallah
Topiğimizde hamiş olmayan kalmasın inşallah
Test sonuçlarımız pozitif çıksın inşallah
Boy boy kaliteli yumilerimiz olsun inşallah
9 ay boyunca sağlıklı mutlu gebelik geçirelim inşallah
9 ay sonunda meleklerimizi kucağımıza sağlıkla alalım inşallah
Rabbim hepimize Allah'a kul, peygamberimize ümmet olacak ,annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak, anne baba kardeş sevgisi olan, kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,aklı yerinde,uzun ömürlü,analı babalı büyütmeyi nasip etsin..analı babalı huzurla berektle mutlulukla sağlıkla sevgiyle büyütmeyi nasip etsin....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda versin..
hepimizin isteği bu ama inşallah gönlümüzdekini tez vakitte müjdeler hepimize yüce Rabbim
İmtihanımızda kolaylıklar sağlasın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amiiiiiiin amiiiin aminYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Bizin isteklerimiz Acizce.
Dilimiz anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olan kız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen okuduğum AYETEL KÜRSİLERİ bebeklerimizin gelmesi için vesile kıl.
Rabbim sen katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı evlatlar ver.
Rabbim sen her daraldığımızda yar ve yardımcımız ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN AMİN AMİN
[ı][sıze=3]Eki Görüntüle 885557 [sıze=2][ı]yüce rabbim! Sesimizi işit, bizleri gör, bizleri sev ve sevindir. Sadece sana sığınırız, burada bulunan, bizlerle olan, bizlerle olamayıp kalpleri ile burada olan hatta kalpleri unutmuş tüm arkadaşlarımızın kalplerindeki isteklerini hayırla, sağlıkla kabul et yarabbi. Ey duâcıların duâlarını kabûl eden, islâmiyet ve muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine burada olan olmayan amaçları bir bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip et inşallah. Bizim bütün suçlarımızı bağışla! Bizi şu durduğumuz yerden bütün hâcetlerimizi yerine getirmiş, dileklerimizi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür. Senden tek dileğimiz dualarımızı kabul et, bizleri geri çevirme. Bizler, topluca senin önüne geldik ve okunan tüm ezanlar hürmetine dualarımızı kabul et yarabbi. Ey allahım! Bizleri hidâyetine ulaştır. Geçmişimizi, geleceğimizi bağışla!Eki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 ey rabbim! Duâlarımızı kabûl buyurmaktan bizleri mahrûm etme. Eki Görüntüle 885557
ya rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Eki Görüntüle 885557 rabbi, bu yüce peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et. Amin inşallahEki Görüntüle 885557 [/ı][/sıze][/sıze][sıze=3]
[/sıze][sıze=3]Eki Görüntüle 885557 [/sıze][sıze=3]Eki Görüntüle 885557 [/sıze]Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
[sıze=3]
[/sıze][/ı][ı][sıze=2]
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]
[/sıze][/ı]
amin amin amin allah ım mubarek cuma hürmetine dualarımızı kabul etya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Bizin isteklerimiz acizce.
Dilimiz anca buna yetiyor.
Allah 'ım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olan kız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de anne-babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.
Bizlere bunları göster hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
allah'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,affet !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı evlatlar ver rabbim
allah'ım sen okuduğum ayetel kürsileri bebeklerimizin gelmesi için vesile kıl.
Rabbim sen katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı evlatlar ver.
Rabbim sen her daraldığımızda yar ve yardımcımız ol .
Senin herşeye gücün yeter amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?