- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
cnm size asla asilama demezler erkekte 4 milyon alti zaten agir erkek infertilitesine giriyor.. daha onceden hic tedavin varmi kac yasindasin..[/QUOTE
senin amh kaç çıktı canım,...
Rabbim bumübarek günde şu aciz kullarinin dualarini kabul eyle hepimizi evlat sahibi yap hiç kimsenin kolları yuvaları boş kalmasin opusu olanlara kalite yumurta transferi olanlara bebeklerinin sımsıkı tutunmasini hastane doktor arayanlara en hayırlı yeri nasip et hep derler Rabbim sevdiği kullarini denermis çok şükür bizler sevdiğin kullarindanmisiz hayirlisiyla nasipse evlat hasreti çeken bu topikteki ve diger kullarına evlat nasip eyle AMiN
yok canım tedavimiz...bir de yaşımız çok o sebeple dediğin gibi tüp bebek diyebilirler geç kalmamamız için. ben 35 e giricem eşim 37 yaşında.. sen kaç yaşındasın ?
Rabbim bumübarek günde şu aciz kullarinin dualarini kabul eyle hepimizi evlat sahibi yap hiç kimsenin kolları yuvaları boş kalmasin opusu olanlara kalite yumurta transferi olanlara bebeklerinin sımsıkı tutunmasini hastane doktor arayanlara en hayırlı yeri nasip et hep derler Rabbim sevdiği kullarini denermis çok şükür bizler sevdiğin kullarindanmisiz hayirlisiyla nasipse evlat hasreti çeken bu topikteki ve diger kullarına evlat nasip eyle AMiN
Harika gözlerim doldu okuduğumda. Amin olsun duana
Ya rabbi hayir mubarek gun ellerimizi acip huzuruna geldik senden baska gidecek kimsemiz yok sen bizim icimizi disimizi biliyorsun senin haznen bol genis ancak senden isteriz.hayir mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine sen olmasaydin kainati huzuruna sunmam dedigin Efendimiz (s.a.v) hurmetine.butun yaslilarin sabinin subyanin evliyalarin sahabelerin enbiyalarin ulemalarin padisahlarin sehitlerin erenlerin pirlerin tum peygamberlerimizin hurmetine.mekkede medinede camilerde turbelerde evlerinde hasta yataklarinda dua eden kullarinin hurmetine.kainatta sana dua eden tum canlilarin hurmetine.sana yakisir kul efendimize yakisir ümmet bize yakisir hayirli evlat nasib eyle.akli fikri yerinde olan hayirli saglikli sihhatli eli ayagi duzgun evlatlar nasib eyle mevla.Ya Rabbi sen bizi duasi geri cevrilenlerden eyleme burdaki evlat isteyen tum kardeslerime hayirli evlat ver Allahim.hayirsizsada hayirlara vesile eyle yoktan var eden mevlam meryem annemize verdigin gibi bizede evlat nasib eyle.dualarimizi kabul eyle.Amin
36 cnm.. hic zaman kaybetme rapor asilama derse bosuna asilamayla ugrasma cnm ama diyeceklerini sanmam.. insallah tez zamanda bebisine kavusursun..
Amin canım. çok güzel dua olmuş
sanmıyorum aşılama desinler bence alabilirsin raporu ama devletin işi belli de olmaz hani
özelde yaptırırsın imkan varsa canım hayırlısı
MaşallahRabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
biraz bahsedermisin herhangi bi belirti bişey hissetin mi
transfer sonrası nelere dikkkat ettin mesela
hiç de almadım biliyormusun öyle bi kagıt gibi bişey ya
çünkü dr negatif diyince yıkıldım biraz konuşuncada çıktım odadan
hiiç aklıma gelmedi ztn hemen samsuna döndüm
çok lazım olursa isterim gönderirler olmadı
Amin Amin AminAmin..Allahim;su mubarek gunde,cocuk isteyen,tedavi asamasinda olan,benim gibi sonuc bekleyen ve sonucunu yeni alan tum kardeslerimize saglikli,hayirli,omuru uzun evlat nasip eyle.kucagimiza alip,buyutmek icin bize ve eslerimize de saglik ve omur ver.simdi okumus oldugum Yasin'ler araciligi ile dualarimi kabul eyle.gonlumuzden gecen evlat sevgisini soldurma..amin,allah kabul etsin
Kuzum aradın mi hastaneyi:26:
Rabbim bu güzel günde burada bulunan tüm arkadaşlarıma anne olmayı en kısa sürede tattırsın Bu güzel duyguyu yaşamayan hiçbir arkadaşım kalmasın Rabbim için bu kolaydır "O" dilerse olur. Rabbim duamızı kabul edilen dualardan eylesin Bu duayı ben değil Hz. Fatıma annemiz yapıyormuş gibi kabul eylesin Rabbim bu açılan eller benim değil Hz. fatıma annemizin elleri olsun ne olur anneliği yaşamak ,isteyen kimsenin kucağını boş bırakma Yarabbi! Aminnnnnnnnnnnn
Amin..Allahim;su mubarek gunde,cocuk isteyen,tedavi asamasinda olan,benim gibi sonuc bekleyen ve sonucunu yeni alan tum kardeslerimize saglikli,hayirli,omuru uzun evlat nasip eyle.kucagimiza alip,buyutmek icin bize ve eslerimize de saglik ve omur ver.simdi okumus oldugum Yasin'ler araciligi ile dualarimi kabul eyle.gonlumuzden gecen evlat sevgisini soldurma..amin,allah kabul etsin
Ey büyük Allahım..Senden baska gidecek kapımız ,senden baska isteyecek kimsemiz yok ya Rab..Sana acılan ellerımızı karsılıksız koyma ya Rab..Hz. muhammed(s.a.v) in yüzü suyu hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et ya Rab...Hz. meryeme verdiğin mucizeden,
Hz. İbrahime nasip ettiğin mucizeden bize de nasip et ya Rab...Biz aciz kullarını çaresiz çölde bırakma ya Rab..Birsin Teksin herseye Kadirsin ya Rab..Sen ol dersen oluverir ancak ya Rab..Kun fe Yekun ya Rab...Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et, eli yüzü düzgün salih evlatlar nasip et ya Rab..Amin Amin Amin....
Aranıza yenı katıldım geçmişi okumadım benimde 10gün sonra transferim olacak bu 3.denememiz rahatsızlığımız azosperm benim size sorum hangi merkezde yaptıracağınız:18:inşallah kurban olduğum rabbim gönlümüzdeki muradımızı tez zamanda çifter çifter verir
Rabbim hepimizn dualarini dileklerini kabul eylesin hepimizinkine amin...Allah sendende razi olsun guzel kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?