kullananlar oldu canım özellikle koenzim q10 ni doktorumun tavsiye ettiğini biliyorum..
hepsi destekleyici ürünler faydası illaki vardır..
devam edin bence
canım tansiyonum 11-7 normal.hemen göğşen hocayı aradım.biraz dayan dedi bunlar olacak sabret dedi
alışmalısın artık göstereceksin başka yolu yok
canım biosteronu ve folikplus bende kullandım inşallah faydasını görürsün
valla ya ne berbat bişey.bol su içiyorum toparlanim diye...canım benm ya çok sağol
Tamam canım sağol
ayy iyi bari canm sevindim tatlım dikkat et kendine bebişe
ayy öle alışcaz artık açmaya ama ilk kötü olurhemen olsa da bitse bari
ayy iyi bari canm sevindim tatlım dikkat et kendine bebişe
Bende çok kullandım canım ama inşallah bu sefer faydasını görür bebeşimle uzak diyarlarda birbirimize arkadaş oluruz.
aklımada bişi gelmiyoki önereyim:26::26::26:
düşüneyim bi..
5 dk lık bir işlem hsg hemencecik biter en uzunu o zaten yaptıracaklarının içinde diğerlerinde bişi yok canımcım..
Kahvaltı yapmadım daha bişeyler atıştırıp geliciiimmm
canım ya sen bulursun bişey düşünmuzlu süt içiyorum su içiyorum
Kahvaltı yapmadım daha bişeyler atıştırıp geliciiimmm
aklımada bişi gelmiyoki önereyim:26::26::26:
düşüneyim bi..
5 dk lık bir işlem hsg hemencecik biter en uzunu o zaten yaptıracaklarının içinde diğerlerinde bişi yok canımcım..
teşekkür ederim Haticem başladın mı kız su içmeye?Transferin hayirli olsuuuunnnn bebisin seninle olsuuunnnn.bu arada cok canisiniz doktor hanım
Zuhalimmm seni gördüğüme çok sevindim, hep aklıma geliyorsun ben de sana ve bebişine dua ediyorum. Teşekkür ederim canım güzel dileklerine. Öpüyorum ikinizi deMonicagallerim hayırlı olsun canım arkadaşım transferin bebişlerin sımsıkı tututnsun inşallah Kadir mevlam bu kez yüzünü güldürsün herşey gönlünce olsun inşallah dualarım seninle ve isteyen bütün arkadaşlarımla Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin dikkat et kendinebebişlerinle konuş rahat ol güzel haberler alırız Allah'ın izniyle inşallah canım
Hayirli olsunnn...rabbim yuzunu guldursun insallah..
Hayırlı olsun canim,allah yüzünü guldurur insallah.. bebeklerin insallah tutunurlar,bit iki gün pek bişey yapmadan dinlen güzelim yediklerine felanda dikkat et.allaha emanet olun
Aminnn hepimizin. Çok teşekkür ederim.canım hayırlı olsun :) inşallah sonu bebişli olurrrrrrrrr
Ben de biraz böyle düşünüyorum galiba. Hayırlısı olsun diyelim.allah hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah, ikiz hamilelik süreci evet çok zor ama sonucu da çok güzelgerçi ben bir olmasına çok sevinmiştim hem bakımı zor hemde bi kaç yıl sonra bi şansım daha olursa bi daha bu heyecanı yaşamak isterim ama eğer ikiz olursa üçüncüyü düşünmem çok zor malum hayat şartları
Canım teşekkür ederim hepimiz en kısa zamanda kavuşalım yavrumuza inşallah.Tebrik ederim canım embriyoların sıkı sıkı tutunsun inşallah
Çok az kalmış hayırlı olsun şimdidentransferın hayırlı olsun cnm...rabbım bebeklerini senınle daim kılsın inşaallahbenım transfer ancak 14-15 haziran gibi gözüküyor
Teşekkür ederim çok sağol.Transferi hayirli olsun
canım ya sen bulursun bişey düşünmuzlu süt içiyorum su içiyorum
selam egunalcım nasılsın ben sana bişey sorucam doğum için şu senin mükemmel kurabiyelerinden spariş vermek istiyorum ama annem ve kayınvalidem 20 gün kadar yanımda kalacak ve memlekete dönerken yanımızda götürelim diyolar kaç gün dayanır acep o kurabiyeler :44::44::44::44:
canım çok geçmiş olsun
herkeze tunaydın aslında sabahın 5:30 dan berı ayaktayım ama yenı kıcımyer gordu herzamanki gibi kendimi verdim temizligee malum ev koktuu annem eşim bıraz yaptıysada su bır haftadır el degmedı
canım benim ya rabbim gönlümüzün muradını versin hepimizin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?