2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Su içince daha mı kolay oluyor tedavi?

herkeze tunaydın aslında sabahın 5:30 dan berı ayaktayım ama yenı kıcımyer gordu herzamanki gibi kendimi verdim temizligee malum ev koktuu annem eşim bıraz yaptıysada su bır haftadır el degmedı

olsun canm ev temizliği rahatlatıyo insanı Allahım yardımcın olsun canm benm

Blg kuzum hsg de korkulacak birsey yok yalnız açmaya alış artık donlar fora

yaa bak yaa ne güzel moral veriyon sen öle donlar fora ymış puf hemen cekerler inşallah adetten kaç gün sonraya kadar cekiyolar ki canm benm adet biteli 4 bugun:44:

oyy maşallah canm olsun bekle valla kafan daha rahat olur hayırlısıyla kavuscan bebiş(ler)ine

kız saglık ocagı doktoru o ne bılecekde bulacak artık esım ne demısse doktora öyle söyluyor bırkezdaha dusuk yaptıgmda demıstı öyle dedm esıme ben bırsey demddm dıyo

kız saglık ocagı doktoru o ne bılecekde bulacak artık esım ne demısse doktora öyle söyluyor bırkezdaha dusuk yaptıgmda demıstı öyle dedm esıme ben bırsey demddm dıyo

nasıl yani ya eşin seni doktora mı şikayet etmiş, eşin dert mi yanmış şimdi?

canım gebelikte sağlık ocağından kolayca izin alabiliyorsun bir kaç günlük rapor al istersen işyeride birşey diyemez..
geçmiş olsunn

Su içince daha mı kolay oluyor tedavi?

Canım benim suyun faydaları saymakla bitmez. Tedavide olsan da olmasan da vücuduna gereken özeni göstermek, bağışıklığını artırmak, hastalıklardan kurtulmak, metabolizmanı hızlandırmak ve daha bir milyon şey için bol su içmeni öneriyorlar.

Bende Şahin hocam diye yazdım tahlil sonuclarimizi istemisti amh Sperm vs onları gönderdim sanırım henüz inceleyemedi 15 tane tahlil tarattim çok mu abarttim ki

vardı ama çok sık değildi ama bazen elim ayağım kalkmazdı yani normal bunlar mesela bende felaket mide problemi yaşadım

rabbim şu günler hayırlısıyla bi geçseydi işten bi ayrılsaydım evde bi yatsaydım sen çalışıyomusun ?

aynen ablalarım ve annemde böyle diye diye 2 haftada 3 kilo aldırdılar bana zaten bizim tüm aile ip gibi ince sonrasında vermekte sıkıntı olmaz ama normal doğum istiyorum ve bebek 4 kiloyu geçerse normal doğuma alamam dedi doktorum bizim oğlanda biraz ileri gidiyor bakalım hayırlısı neyse o olsun artık

Ay çok güldürdün beni lafa bak
Kızım dur daha bunlar başları işimiz var seninle, sağlık ocağı 5 gün rapor veriyor al istersen.

doktor kafayı yemiş canım boşver sen onu.. psikologa kendi gitsin öncelikle böyle yaklaşım açısımı olur..
seni düşündüğü kesin ama yaklaşım tarzı hoş değil... hem senin acınacak halin yok öyle duygulara kapılma canım benim..

Ayyy başlayayım ben o zaman. İnanır mısın ben bazen 1 bardak bazen 2 bardak içiyorum o kadar.

rabbim şu günler hayırlısıyla bi geçseydi işten bi ayrılsaydım evde bi yatsaydım sen çalışıyomusun ?

malesef hemde bankacıyım en zor mesleklerden biri hamilelik için allahtan şubem çok sakin, son güne kadar dayanıp çalışacam inşallah kalan vaktimi bebeğimle geçirmek için doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarıcam nasipse , sen doğumdan sonra çalışmayacakmısın

sende dıkkat et kendıne tuzlu seyler ye yınede su ıc dedm sana dımııı tatlı ye ıc ama ıc 1.5 lıtrede neymıs en az 3 lıtre ıcecn sen

canım mümkün değil suyu hiç sevmem allah affetsin ve bulantı yapıyo 1-1,5 litre yeni yeni içmeye başladım.sen nasıl oldun kuzum ya

Bende Şahin hocam diye yazdım tahlil sonuclarimizi istemisti amh Sperm vs onları gönderdim sanırım henüz inceleyemedi 15 tane tahlil tarattim çok mu abarttim ki

Ohhh maşallah, sen biraz daha bekle kızım onun için sana özel vakit ayırması gerek

canım gebelikte sağlık ocağından kolayca izin alabiliyorsun bir kaç günlük rapor al istersen işyeride birşey diyemez..
geçmiş olsunn

kuzum sen nasılsın ya doktor dediki bi iki günlük bişey olsa rapor veririm ama bikaç hafta böyle olabilr dayanmaya çalış ded.sabahtan iyiyim ama çok şükür

ben özel sektörde çalışıyorum zaten gebelikten sonra onlar çıkarırlar ben çıkmasam bende gittiği yere kadar çalışıp çıkcam bidaha da çalışmayı düşünmüyorum ya:26:

kuzum sen nasılsın ya doktor dediki bi iki günlük bişey olsa rapor veririm ama bikaç hafta böyle olabilr dayanmaya çalış ded.sabahtan iyiyim ama çok şükür

sağol canım ben artık ayaklandım biraz daha iyiyim.. gebelikte ilk 3 ayı atlattımı gerisi rahat canım.. iyi olmana sevindim.

Ay çok güldürdün beni lafa bak
Kızım dur daha bunlar başları işimiz var seninle, sağlık ocağı 5 gün rapor veriyor al istersen.

kız ben yandım vallaha rapor doktordan alacaktım ama hiç gerek yok evde daha çok bunalırsın bide bi iki günde geçmez biraz alış dedi

kız ben yandım vallaha rapor doktordan alacaktım ama hiç gerek yok evde daha çok bunalırsın bide bi iki günde geçmez biraz alış dedi

Kızzz bende bu gün suya başladım, günde ya 1 bardak ya 2 bardak içerdim. Şimdi 12 bardak içeceğim iyi mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…