Tebrik ederim güzel bir gelişme... Ama nolur 2 litreye çıkarmaya çalış en azından.
Valla bence de çabuk geçti... Geçen sefer hatırlıyorum böyle saatler bile geçmiyordu. Bu sefer daha çabuk geçecek inşallah.
herkeze tunaydın aslında sabahın 5:30 dan berı ayaktayım ama yenı kıcımyer gordu herzamanki gibi kendimi verdim temizligee malum ev koktuu annem eşim bıraz yaptıysada su bır haftadır el degmedı
Blg kuzum hsg de korkulacak birsey yok yalnız açmaya alış artık donlar fora
Arkadaşlarım geçmişi henüz okuyamadım, kaç gündür giremiyordum size bir merhaba demek istedim.
Transferimin 4. günü oldu bile, ben bugün işe başladım. Bu sefer daha rahatım ve soğukkanlıyım. Hatta biraz çok rahatım galiba. Ne kadar hızlı hareket ettiğimin, aniden oturup kalktığımın yeni farkına vardım. Maalesef her seferinde de yaptıktan sonra fark edip kızıyorum kendime. Allahtan hayırlısını diliyorum. Beslenme konusunda da, adettendir diye her gün kabak çekirdeği yiyorum başka da bir farklılık yapmadım.Doktorum clexan diye bir iğne verdi kan sulandırıcı, mübarek ne biçim yakıyor... Onun dışında bir sıkıntım yok. Jellerden sonra sakin sakin yürüyüş yapıyorum. Sanırım bu sayede jel hiç geri gelmiyor ve yayılıyor. Size de öneririm. Çok su içmeyi ihmal etmiyorum. Yalnız dondurulmuş tedavisinde test gününü 15 gün sonraya veriyorlarmış ona bi yıkıldım... Teeee 20 Haziran'da test yapmamı istediler. Ben 15'ine kendimi hazırlamıştım. Ama öte yandan kimyasal falan olursa hiç fark etmeden geçirmeyi tercih ederim. Ara bir değer falan görmekten artık çok korkuyorum. O yüzden 20 hazirana kadar dayanmaya çalışacağım. Hepinize tekrar çoook teşekkür ederim.
Nerden buluyorsunuz böyle kontak doktorlar yaaTıp okumuş biri olarak evliliğin bitecek yoksa demesi üzerine vazife değil ama şu konuda haklı o da dinlen demesi. Sana öğütler vereceğine nedenini bulsun. Neyse ona kalmadın muhatap olma artık başka arayışlar başka doktorlar bul.
kız saglık ocagı doktoru o ne bılecekde bulacak artık esım ne demısse doktora öyle söyluyor bırkezdaha dusuk yaptıgmda demıstı öyle dedm esıme ben bırsey demddm dıyo
kızlar günaydın.hiç iyi değilim ne olur bilen biri akıl versin.sabah baş dönmesiyle uyandım.her yerim titriyor bayılacak gibiyim aptal gibiyim.işe geldim ama gözümü açamıyorum.burda izin konusu sıkıntılı ne b.k yicem bilmiyorum napayım kızlar gelip geçici bi durummu ya:26:
Su içince daha mı kolay oluyor tedavi?
O kadar uzun sürmesi ilginç bence bir sorun var sen kendisini bir uyar istersen size mail atmıştım merak ediyorum cevabınızı filan de. Hep tatlı dilli yaz biz nasıl doktorları tatlı dilli olmasını istiyoruz onlarda bizlerden bunu bekliyor. Her şey karşılıklı. Mesela ben hep ona Şahin hocam derim ve ya Şahin doktorum ille küçük bir espri yapar gülen yüz yaparım. Ne yapalım kızım bu dünya hep idare...
vardı ama çok sık değildi ama bazen elim ayağım kalkmazdı yani normal bunlar mesela bende felaket mide problemi yaşadım
Bilinçli hatunsun elinden geleni yaparsın eminim kilo almamak için ama gebelik süreci işte elinden gelmiyor olabilir birşeyde diyemiyorumnasıl derim yemeeeee...kıyamam ya bugünleri bekledik biz kolaymı tadını çıkar ye yiyebildiğin kadar diyesim geliyor
kızlar günaydın.hiç iyi değilim ne olur bilen biri akıl versin.sabah baş dönmesiyle uyandım.her yerim titriyor bayılacak gibiyim aptal gibiyim.işe geldim ama gözümü açamıyorum.burda izin konusu sıkıntılı ne b.k yicem bilmiyorum napayım kızlar gelip geçici bi durummu ya:26:
adet gıbı deglkı leke leke gelıyor canm bugun saglık ocagna gıttım kan verdm degere bakacam hem bıraz ıs yapmam ıyı orann doktoruda bana acıyor ve bana ne dedı bılyormusn yeter artık dınlen dedı evlılıgn bıtecek kocanda bıkmıs artık dedı cok zoruma gıttıpıskologa gıt dedı bana ısrarla olmazsa olmaz bu duruma alıs artık dedı tek sende degl buu problem dedı bende bırsey demedm
Canım benim suyun faydaları saymakla bitmez. Tedavide olsan da olmasan da vücuduna gereken özeni göstermek, bağışıklığını artırmak, hastalıklardan kurtulmak, metabolizmanı hızlandırmak ve daha bir milyon şey için bol su içmeni öneriyorlar.
rabbim şu günler hayırlısıyla bi geçseydi işten bi ayrılsaydım evde bi yatsaydımsen çalışıyomusun ?
sende dıkkat et kendıne tuzlu seyler ye yınede su ıc dedm sana dımııı tatlı ye ıc ama ıc 1.5 lıtrede neymıs en az 3 lıtre ıcecn sen
Bende Şahin hocam diye yazdım tahlil sonuclarimizi istemisti amh Sperm vs onları gönderdim sanırım henüz inceleyemedi 15 tane tahlil tarattim çok mu abarttim ki
canım gebelikte sağlık ocağından kolayca izin alabiliyorsun bir kaç günlük rapor al istersen işyeride birşey diyemez..
geçmiş olsunn
ben özel sektörde çalışıyorum zaten gebelikten sonra onlar çıkarırlar ben çıkmasammalesef hemde bankacıyım en zor mesleklerden biri hamilelik içinallahtan şubem çok sakin, son güne kadar dayanıp çalışacam inşallah kalan vaktimi bebeğimle geçirmek için doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarıcam nasipse , sen doğumdan sonra çalışmayacakmısın
kuzum sen nasılsın yadoktor dediki bi iki günlük bişey olsa rapor veririm ama bikaç hafta böyle olabilr dayanmaya çalış ded.sabahtan iyiyim ama çok şükür
Ay çok güldürdün beni lafa bak
Kızım dur daha bunlar başları işimiz var seninle, sağlık ocağı 5 gün rapor veriyor al istersen.
kız ben yandım vallaharapor doktordan alacaktım ama hiç gerek yok evde daha çok bunalırsın bide bi iki günde geçmez biraz alış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?