2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Perşembe gününden beri bana cevap gelmedi canım

canım benim ne çok zaman oldu görüşmeyeli
bu konuda sana özel mesajla bilgi vereyim olurmu

evet canım ya bende çok özledim bebişi buldu kaçtı demeyin valla elimden geldiğince takip ettim hepinizi ama ilk 4 ayım malesef zorluydu biraz şükür artık daha iyi hissediyorum iyice şiştim yuvarlak oldum çok fenaaaaa özel mesaj olur tabi canım müsait olduğun bi ara yazıver acelesi yok

e2 ye bakılmıştır diye düşünüyorum ilk bakılan değerlerdendir genelde özellikle fsh sıkıntısı olanlarda..

canım adetin bitti mi bir kontrole gitsen diyorum

adet gıbı deglkı leke leke gelıyor canm bugun saglık ocagna gıttım kan verdm degere bakacam hem bıraz ıs yapmam ıyı orann doktoruda bana acıyor ve bana ne dedı bılyormusn yeter artık dınlen dedı evlılıgn bıtecek kocanda bıkmıs artık dedı cok zoruma gıttı pıskologa gıt dedı bana ısrarla olmazsa olmaz bu duruma alıs artık dedı tek sende degl buu problem dedı bende bırsey demedm

yazdım canım mesaj kutuna bakabilirsin...
çok şükür zorlu günler geride kalmış artık keyfini çıkarma zamanı
23.haftadasın daha da şişeceksin
aman gereksiz yeme kilo artışına dikkat et lütfen..

Perşembe gününden beri bana cevap gelmedi canım

O kadar uzun sürmesi ilginç bence bir sorun var sen kendisini bir uyar istersen size mail atmıştım merak ediyorum cevabınızı filan de. Hep tatlı dilli yaz biz nasıl doktorları tatlı dilli olmasını istiyoruz onlarda bizlerden bunu bekliyor. Her şey karşılıklı. Mesela ben hep ona Şahin hocam derim ve ya Şahin doktorum ille küçük bir espri yapar gülen yüz yaparım. Ne yapalım kızım bu dünya hep idare...

hayırdır kuzum başın mı dönüyor midenmi bulanıyo, midense limon ye yada limonlu su iç başın dönüyorsa bol su veya şekerli su iç , artık bu sevincinden bayılma dönemi bi kaç hafta sürecek

ya hayatım bulantı bazen oluyor ama baş dönmesi beni bitiriyor.halsizlik baş dönmesi bayılma hissi ya :26: sende varmıydı

sen ben yokken test gününü beklemeyemi başladın..
canım inşallah bu kez bebeklerin sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar seni..

heeeaaaaaaaaa şimdi anladımmmmmmmmm tamamdır tatlım ya bitanesin

e2 ye bakılmıştır diye düşünüyorum ilk bakılan değerlerdendir genelde özellikle fsh sıkıntısı olanlarda..

Tabi tabi E2 bakıldı ben adetimin 2. günü her ay mutlaka hormon testi yaptırırım ki Acıbademdede bakıldı. Bak başka hastanede yaptırdıklarımı sana yazayım. Sende yorumlarsan sevinirim.
Adetmin ikinci günü yapılan hormon testimde FSH 7.67 iken E2-35 idi, daha sonra ki ayda yaptırdığım da FSH 6.55 iken E2-44 idi. Bunların hepsi adetin 2. gününde yapılan değerler.

canım 5 ayda 5 kilo almışım ayda bir kilo yani ama bizim ailenin bayanları genelde gebelikte çok fazla kilo alıyolar sonra veriyolar allahtan, çok yemek yemiyorum ama dondurma ve tatlı krizleri bana baya bi kilo aldıracak sanırım

günde 1-1,5 litre içmeye başladım valla günler nasıl geçiyo kuzum 4 gün geçmiş bile

Tebrik ederim güzel bir gelişme... Ama nolur 2 litreye çıkarmaya çalış en azından.
Valla bence de çabuk geçti... Geçen sefer hatırlıyorum böyle saatler bile geçmiyordu. Bu sefer daha çabuk geçecek inşallah.

ya hayatım bulantı bazen oluyor ama baş dönmesi beni bitiriyor.halsizlik baş dönmesi bayılma hissi ya :26: sende varmıydı

vardı ama çok sık değildi ama bazen elim ayağım kalkmazdı yani normal bunlar mesela bende felaket mide problemi yaşadım

sen ben yokken test gününü beklemeyemi başladın..
canım inşallah bu kez bebeklerin sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar seni..

Eveeet benim de gözlerim hep seni aradı... 15 günü duyunca da senin kulaklarını çınlattım. Şimdi bekleyeceğimi söylicem, gülden de kıs kıs gülecek "he yav he he beklersin kesin" diye dedim...
Çok teşekkür ederim, inşallah bebişlerimiz hiçbirimizi bırakmasın

canım 2 litre zor valla bulantım var zaten...:26: sende zaten işe başlamışsın iyice kafanı oyala gez toz keyfine bak.stres olmadımı sonuç güzel oluyo bak demedi deme

canım 2 litre zor valla bulantım var zaten...:26: sende zaten işe başlamışsın iyice kafanı oyala gez toz keyfine bak.stres olmadımı sonuç güzel oluyo bak demedi deme

sende dıkkat et kendıne tuzlu seyler ye yınede su ıc dedm sana dımııı tatlı ye ıc ama ıc 1.5 lıtrede neymıs en az 3 lıtre ıcecn sen

Bilinçli hatunsun elinden geleni yaparsın eminim kilo almamak için ama gebelik süreci işte elinden gelmiyor olabilir birşeyde diyemiyorum nasıl derim yemeeeee...kıyamam ya bugünleri bekledik biz kolaymı tadını çıkar ye yiyebildiğin kadar diyesim geliyor

Nerden buluyorsunuz böyle kontak doktorlar yaa Tıp okumuş biri olarak evliliğin bitecek yoksa demesi üzerine vazife değil ama şu konuda haklı o da dinlen demesi. Sana öğütler vereceğine nedenini bulsun. Neyse ona kalmadın muhatap olma artık başka arayışlar başka doktorlar bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…