bundan önce yazdıklarınızı okuyordum da tabi su iç mutlaka allah aşkına vücudun 2/3 sı su zate, tabiki cooooook faydalı ve lazım.bende gunde 3 litreye yakıın içerim..
kaç bardak oldu bakalım
Selam kızlar,
Herkes iyidir inşallah işteyim ve aksi gibi çok yoğun bi şekilde çalışıyorumdün gece yarım saat kadar adet sancım oldu kıvrandım resmen. Bu ne zamana kadar sürcek acaba? Korkayım mı? Yarın asıl test günüm doktoru arıycam zaten de merak ettim her adet zamanı gebe olsa da sancı çeker mi ya insan? Kist yüzünden 3 tane ağrı kesici alıp acillere koşuyodum zaten normalde, gebelikte de mi rahat yok
Benim adet doneminwe denk geldigim gunlerde hafif agrim oldu.normalde bende o gunlerde agri kesicisiz duramazdim.oyle agrin olmuyoo cnm.
senin işin güzel olduğu için bu şekilde düşünebiliyorsun ama benmkiler şimdiden çıkarma derdindeler o yüzden bende gittiği yere kadar çalışıp çıkcam inşallah
sonucun için manevi anlamda söylenecek hiiiiiiç birşey yok sadece yaşanır ne söylense boş...
tek temennim son olsun...
döllenen yumi sayısı az 14 den 6 tanesi kalıyor geriye ve en sonunda sıfır..
mutlaka burada bir sorun var aynı bendeki gibi toplanan yumi sayısı fazla ama dondurulacak kalmaması önemli ve incelenmeli...
eşinde belirlenmiş bir sorun var morfoloji bizde bişi belli değil..
selenyum ve zinko mutlaka işe yarar canım..
canım kadınlar kulubunda Bülent Tıraşın çok hastası var için rahat olsun iyi doktor.
anca gördüm canım kusura kalma ilk denemede 5.gün transferi yapıldı 14 yumurtadan 2 si kaldı 5.güne gidilince dondurulmaya kalmadı
ikinci denemde pgt yaptılar 14 yummuertadan 10 döllendi pgt yapılınca hepsini eleyip 2 tanesini bıraktılar 3.gün transferi oldu
raporum yok ama fakülteden almayı düşünüyorum hsg çekilmedi
artık başka şehirde yapacak gücüm kalmadı sıkıldım orda burda misafirhanelerde kallmaya genartta erkek bayan tuvaleti banyosu hep beraberdi eksi 2. Kattta perişan olduk bilemiyorum idris beyede ii diyorlar bakalım hayırlısı
İki kese gördüm çok mutluyum bugün melindam :86:
dayanabilirsen 7. ayına kadar devam et böylelikle 4 ay ücretli izin almaya hak kazanırsın bu senin hakkın sonuçta mecbur verecekler 4 ay hem maaş alır hem evde olursun
merhaba kızlar... az önce doktordan geldim. 1 hazirandan beri merional ve puregon iğnelerini kullanıyordun. daha sonra orgalutrana başladım. bugün tekrardan doktora gittim kontrole. yumurtalarımın yeterince geliştiğini söyledi. kan tahlilim yapıldı. sonuçlar şöyle:
fsh: 8.66
LH:4.1
e2: 3000
saat 5 te son kez orgalutran iğnesi oldum... bu gece 00. 30 da gonapeptyl (2 tane) ve ovitrelle iğnelerini olacağım.... çarşamba günü 10.30 da dayumurtalarım toplanacak.
siz de bu iğneleri kullandınız mı??? çok heycanlıyım :)
Merhabalar,
2 başarısız aşılama sonrası erkek infertilitesi nedeniyle tüp bebek tedavisine başlayacağız.
Aslında bu ay başlayacaktık ancak malesef ki aşılama tedavisi sırasında oluşan kistim yırtıldığı için (over kist rüptürü) 1 gece hastanede geçirmem gerekti. 1 gece diye gittiğim hastanede malesef ki 6 gün geçirmek durumunda kaldım. Zira vurdukları progestan iğneler sonucunda sol kalça kasım komple enfekte oldu ve ayrıca nur topu gibi bir de apsem oldu ve malesef bu uzunca süre farkedilemedi. CRP değerim her gün katlanarak arttı ve sonunda 132'yi gördüklerinde hastane artık iyice telaşlanmıştı. Antibiyotikler değişti, yeni antibiyoriklerle biraz olsun düşmeye başlayınca taburcu ettiler, ve ancak serumlar çıktıktan sonra anlaşıldı sorunum çünkü sol kalçam ve bacağım kocaman olmuştu...
neyse zorlu uzun bir süreçti..
şimdi iyiyim...
lakin birazcık mola ihtiyacım vardı...
regl olduğumda tedaviye devam mı etsem, bir ay daha mı beklesem kararsızım. ama sonunda bu yola gireceğime göre vakit kaybetmemem gerekiyor sanırım.
işin kötüsü, tüp bebek doktorum, aşılamamı gerçekleştiren doktor. değiştirmek istedim, olmadı... ne yapacağım bilmiyorum. içime sinmiyor ama buralarda devletle anlaşmalı tek hastane orası...
hakkımızda hayırlısı olsun...
Kızlar doktorum bana günde 4-5 incir,2 yumurta,2 bardak elma suyu,2 bardak nar suyu birde çaybardağının 1/3 kadarına zeytinyağı koy içine yarım limon sık günlük iç dedi.Birde günde 3 biostren,2 folbiol,2 evicap,1 ginera,haftada 2 dostinex dedi ben bunları yemeklerden önce mi sonra mı içeceğim galiba ignelere 1 temmuzda başlıyacağım inş. midemi çürütmem.
canım hayırlı olsun yeni tedavin :))) ilaçlarını tok karnına veya yemek aralarında al ki bulantı olmasın.ilaçlar bendede çok fazlaydı ama hepsi bitti bitek folbiol vitamin ve fitil bide kan sulandırıcı iğne kaldı
önemli değil canım
ilkinde 5.gün transferi olması aslında büyük şans ama işte onunda garantisi yok
2.denemende niçin pgt yaptırdın peki ? sorun mu vardı ?
misafirhanelerde zor tabiki bu işleri yürütmek ama elinden geleni yapmışsın
inşallah samsunda içine sinen bi yer bulup sonucuna ulaşırsın bebeğinin müjdesini alırsın
Rabbim yardımcıMCI OLSUN
2 DENEMDE PGT Yİ İLK DENEMEMDE TUTMADIĞI İÇİN YAPTILAR DİYE BİLİYORUM
İMSİ TEKNİĞİ MEDİCANADA VAR DİYE BİLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?