2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bundan önce yazdıklarınızı okuyordum da tabi su iç mutlaka allah aşkına vücudun 2/3 sı su zate, tabiki cooooook faydalı ve lazım.bende gunde 3 litreye yakıın içerim..
kaç bardak oldu bakalım

Ohhh maşallah, galiba benim şu zamana kadar 6 oldu, dur şimdi bir daha içeyim kız hayatım da ben bu kadar su içmedim bu benim tam tamına 1 haftalık suyum

Selam kızlar,
Herkes iyidir inşallah işteyim ve aksi gibi çok yoğun bi şekilde çalışıyorum dün gece yarım saat kadar adet sancım oldu kıvrandım resmen. Bu ne zamana kadar sürcek acaba? Korkayım mı? Yarın asıl test günüm doktoru arıycam zaten de merak ettim her adet zamanı gebe olsa da sancı çeker mi ya insan? Kist yüzünden 3 tane ağrı kesici alıp acillere koşuyodum zaten normalde, gebelikte de mi rahat yok

İnşallah kötü bişey yoktur. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor düşük mü dış gebelik mi vs Allah korusun.

Benim adet doneminwe denk geldigim gunlerde hafif agrim oldu.normalde bende o gunlerde agri kesicisiz duramazdim.oyle agrin olmuyoo cnm.

senin işin güzel olduğu için bu şekilde düşünebiliyorsun ama benmkiler şimdiden çıkarma derdindeler o yüzden bende gittiği yere kadar çalışıp çıkcam inşallah

dayanabilirsen 7. ayına kadar devam et böylelikle 4 ay ücretli izin almaya hak kazanırsın bu senin hakkın sonuçta mecbur verecekler 4 ay hem maaş alır hem evde olursun

senden bi yorum bekliyordum inantşk ederim cvp için öncelikle
aynen öyle herkesin dondurulmuşu var ama benim 14 yumiden hiç dondurulmuşum yok
iyi spermi seçmek zor mu oldu ne oldu anlamadım inan
incelenmeli demişsin ya nasıl ne açıdan incelenicek yardımcı olurmusun :44:
yarın urologa gideceğiz bakalım morfolojinin bozuk olmasının bi sebebi varmı diye
Allah yardımcımız olsun

merhaba kızlar... az önce doktordan geldim. 1 hazirandan beri merional ve puregon iğnelerini kullanıyordun. daha sonra orgalutrana başladım. bugün tekrardan doktora gittim kontrole. yumurtalarımın yeterince geliştiğini söyledi. kan tahlilim yapıldı. sonuçlar şöyle:
fsh: 8.66
LH:4.1
e2: 3000
saat 5 te son kez orgalutran iğnesi oldum... bu gece 00. 30 da gonapeptyl (2 tane) ve ovitrelle iğnelerini olacağım.... çarşamba günü 10.30 da dayumurtalarım toplanacak.

siz de bu iğneleri kullandınız mı??? çok heycanlıyım :)

önemli değil canım
ilkinde 5.gün transferi olması aslında büyük şans ama işte onunda garantisi yok
2.denemende niçin pgt yaptırdın peki ? sorun mu vardı ?
misafirhanelerde zor tabiki bu işleri yürütmek ama elinden geleni yapmışsın
inşallah samsunda içine sinen bi yer bulup sonucuna ulaşırsın bebeğinin müjdesini alırsın
Rabbim yardımcın olsun

İki kese gördüm çok mutluyum bugün melindam :86:

maşallahhhh
bende sevindim şimdi senin adına
Rabbim meleklerini kucagına almayı nasip etsinn

canım hayırlı olsun :)) ovitrelleyi herkes kullanıyor.gonapeptyl iğnesini ben transfer olduğum gün vuruldum

Canım çok geçmiş olsun bence birkaç ay bekle ve vicudun kendine gelsin derim çünkü tüp bebek ilaçları çok ağır geldi bana bünyem alt üst oldu zaten yeni antibiyotik tedavisinden çıkmışsın benimde 3. denemem olacak bir önceki denemeden sonra 1,5 yıl bekledim biraz kendimi toparladım keşke içine sinecek farklı bir merkezle devam edebilsen çok fiyat farkı var mı bilmiyorum çünkü en önemlisi gönül rahatlığı...

Kızlar doktorum bana günde 4-5 incir,2 yumurta,2 bardak elma suyu,2 bardak nar suyu birde çaybardağının 1/3 kadarına zeytinyağı koy içine yarım limon sık günlük iç dedi.Birde günde 3 biostren,2 folbiol,2 evicap,1 ginera,haftada 2 dostinex dedi ben bunları yemeklerden önce mi sonra mı içeceğim galiba ignelere 1 temmuzda başlıyacağım inş. midemi çürütmem.

canım hayırlı olsun yeni tedavin :))) ilaçlarını tok karnına veya yemek aralarında al ki bulantı olmasın.ilaçlar bendede çok fazlaydı ama hepsi bitti bitek folbiol vitamin ve fitil bide kan sulandırıcı iğne kaldı

Okurken dedimki bide bide diye diye daha kaç sayacak neyse 3 tane kalmış çok şükür.Zaten önce rejim yapayım biraz kilo vereyim tedaviden önce deim ama bu ilaçlar aç karnına beni hastanelik eder.Bu arada tedavi esnasında oruç tutabiliyor muyuz doktor tutabilirsin dedi ama yaşamayan bilmez konuşur ancak.

Arkadaşlar ben şuanda lucrin kullanıyorum gece 12 de vuruyorum ama iki gündür migrenim tuttu dayanamıyorum artık ağrı kesici içsem bişey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…