2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ayyyy canım benim ne zor geliyordur çalışmak bende genellikle tatili Ağustos ayında çıkarım ki erken çıkıp tatilden dönünce sonra tatile çıkanları kıskanmayayım diye
Canim doktor daha cevap vermedi dün eşim tekrar yazmış hala cevap yok niye ki:26:

Kuzum devlette bu işler zor valla uygun bir yer bulursan özelde yaptır git gel baya bir yorucu aman sonu güzel olsun da Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

Aynen canim ya rapor zor rapor için gerekenleri yaptırmak ayrı zor Allahım yardımcımız olsun valla bu yolda:)

cnm doktor haftaya bebekleri görürsün dedimi merak ettim seninle aynıyız ya benim ilk kontrol perşembe bebişi yada bebişleri görür müyüm acaba çok heyecanlıyım

kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 10 haziran ama ben ne süslenebilicem nede bişey alabilcem nede evde bişey yapabilcem.eve gidip yatınca ancak dinleniyorum çünkü.sizce napayım bi akıl verin.:26:

canım eşin zaten sana bişey alır:) sen almasanda olur senin hediyen zaten göbüşünde var
dışardan eve hazır yiyecek sipariş edersiniz en kolayı bu.. dürüm falan.. çok romantik olmasada yorucuda olmaz:))

canım sen bugün de kan versen çıkar.... benim merkezim de ilk deneme de 15. güne vermişlerdi... bekledim, şimdi olsa 10. gün yapardım testi ama kan testini, idrar yanıltıcı olabiliyor....

Bak yaaaa.... kışkırtmasana kızım test günü bekleyenleri?

Birileri daha 15 gün beklesin, benimle beraber acı çeksin istiyorum çok mu?

Gerçekten çok ilginç dün bende ona yazdım bana da daha cevap gelmedi. Ama eşin dün yazmışsa yarına kadar kesin cevap verir.
Çok yoğun sanırım aman daha zaman çok ramazandan önce belki ongorusmeye gidebiliriz
Aynen canim ya rapor zor rapor için gerekenleri yaptırmak ayrı zor Allahım yardımcımız olsun valla bu yolda:)

Amin canım

o ne yaa rapor için ugrasıp tedavi üsreti azalsın diye bi de 300 500 bi film için mi vercem direk raporsuz yaptır daha iyi ya saka gibi off saol canm benm

Canim ben de radyomar findikzadede yaptirdim.2012 de,350 veya 375 diye hatirliyorum..ama ensununda ddigi gibi cok rahat.ben sirf bu hsg icin rapor almiyordum.esim buldu da kurtuldum..duz bi yataga yatiyorsun,rontgen ustten karindan cekiliyor.valla ben duydugum hikadelerden sonra kac paraysa vercem diye gitmistim

Aynen canim ya bekleme kararı alıp hepsini devlette yaptırcam ya da senin gibi özel yaptırıp raporsuz yaptırmış gibi olacz bilmiyoruz bakalim konuşmam lazım eşimle karar vermek lazım

Canim,ben raporumu z.kamilde cikartmistim.orda hsg hemen cekiliyor ama su an insaat var.o yuzden cekmiyorlar miymis?yani reglin ilk gunu gidiyorsun randevu veriyolar 10.gune filan.orda cektiren coktu..eger yakin bir zamanda baslayacaklarsa bekleye bilirsin bence de:))

Slm kızlar aranıza yeni katıldım umarım aranıza katarsınız şimdiden teşekkurler.....benim transferin 9. Gunu 3 gundur 3değişik idrar testi yaptım 3 dede pozitifi gordum sizce bu testlein yanılma payı varmıdır 13 haziran kan testi gunum ben bilemedim yorumlarınızı bekliorum.....

arada çatlatma iğnesi olan arkadaşlar var, trnsferden sonra... öyle bi iğnen oldu mu???? Eğer olduysa onun etkisi yanıltabilir, ama idrar testine güvenmeyip kan testi yaptırmak en iyisidir...

bende bugün dr.daydım.c.tesi sabah buz bebeklerimi alıcam nasipse.şimdiye kadar heycan yoktu ama dr. bugün transfer deyince içimi bir sevinç kapladı

Yok amayacım benimki dondurulmuş embriyo ve oyle bi iğne kullanmadım sadece jel kan sulandırıcı folikasit vb duşuğum olmuştu bide duşuk olmasın diye bi iğne kullanıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…