- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canim doktor daha cevap vermedi dün eşim tekrar yazmış hala cevap yokAyyyy canım benim ne zor geliyordur çalışmak bende genellikle tatili Ağustos ayında çıkarım ki erken çıkıp tatilden dönünce sonra tatile çıkanları kıskanmayayım diye
Canim doktor daha cevap vermedi dün eşim tekrar yazmış hala cevap yokniye ki:26:
Kuzum devlette bu işler zor valla uygun bir yer bulursan özelde yaptır git gel baya bir yorucu aman sonu güzel olsun da Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
canım ben artık hamileliğin 9 ayına bile sabredecek gücü bulamıyorum. direk doğmuş bebeğimi istiyorum:))
oyy kuzum çok duygulandım ben bu cümleyi görünce...
Merhaba ben yeni hamişimtransferimin 19. Gunu oldu cok sukur.cuma gün kontrol var.gecen cuma kesenin birini gorduk diger yaramazda arkasina saklanmis galiba dr. Buyuk ihtiml ikiz dedi :) bu cuma gorucez insallh bebislerimi .cok sukur.siz hamilemusiniz ?
kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 10 haziranama ben ne süslenebilicem nede bişey alabilcem nede evde bişey yapabilcem.eve gidip yatınca ancak dinleniyorum çünkü.sizce napayım bi akıl verin.:26:
Gerçekten çok ilginç dün bende ona yazdım bana da daha cevap gelmedi. Ama eşin dün yazmışsa yarına kadar kesin cevap verir.
canım sen bugün de kan versen çıkar.... benim merkezim de ilk deneme de 15. güne vermişlerdi... bekledim, şimdi olsa 10. gün yapardım testi ama kan testini, idrar yanıltıcı olabiliyor....
ayy canımsınnn
fazla yıpratıcı süreçleri peş peşe yaşayınca böyle oluyoruz ne yazıkki..(
çok öptümmm
Çok yoğun sanırımGerçekten çok ilginç dün bende ona yazdım bana da daha cevap gelmedi. Ama eşin dün yazmışsa yarına kadar kesin cevap verir.
Aynen canim ya rapor zor rapor için gerekenleri yaptırmak ayrı zor Allahım yardımcımız olsun valla bu yolda:)
Bak yaaaa.... kışkırtmasana kızım test günü bekleyenleri?
Birileri daha 15 gün beklesin, benimle beraber acı çeksin istiyorum çok mu?
canım benim Radyomardan başka yerde yaptırma, Radyomarın karşıdada şubesi var bildiğim kadarıyla ama ben Fındıkzadede 5 dk da ağrısız açısız anestezi olmadan yaptırıp işe gitmiştim.. 350 tl di canım 2013 aralıkta yaptırdığımda.. adetini olunca arıyorsun onlar gün belirliyorlar o gün gidiyorsun..
birde nerede yaptırırsan mutlaka iki tane iste bi tanesini hastanelere veriyoruz biride sende kalır..
birde devlet hastaneleri hep böyle smeri neden biz patalojiye götürüyoruz banada çok saçma gelmişti aynı şeyi bende rapor alırken süleymaniyede yaşamıştım..
o ne yaa rapor için ugrasıp tedavi üsreti azalsın diye bi de 300 500 bi film için mi vercem direk raporsuz yaptır daha iyi ya saka gibi off saol canm benm
Aynen canim ya bekleme kararı alıp hepsini devlette yaptırcam ya da senin gibi özel yaptırıp raporsuz yaptırmış gibi olacz bilmiyoruz bakalim konuşmam lazım eşimle karar vermek lazım
iyi işte nasıl olım test 331 dusmus az kalmıs sıfırlnmasına yanı
slm kızlar aranıza yeni katıldım umarım aranıza katarsınız şimdiden teşekkurler.....benim transferin 9. Gunu 3 gundur 3değişik idrar testi yaptım 3 dede pozitifi gordum sizce bu testlein yanılma payı varmıdır 13 haziran kan testi gunum ben bilemedim yorumlarınızı bekliorum.....
bende bugün dr.daydım.c.tesi sabah buz bebeklerimi alıcam nasipse.şimdiye kadar heycan yoktu ama dr. bugün transfer deyince içimi bir sevinç kapladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?