Hiç kolay değil çok haklısın.
Sen nasılsın görüşmeyeli, eşinle durumlar düzeldi mi biraz?
Ben de çok öpüyorum.
Tebrikler bende şuan buzbebeklerimle beraberim bugun 9.gunum inşş tutunuyolardır umarım seninkilerdeee....
senin az kalmış ne güzel kanda da pozitifi görürsün inşallah.
i
ondan sonra adet olcan dimi..yatıyomusun hala ?
canım eşin zaten sana bişey alır:) sen almasanda olur senin hediyen zaten göbüşünde var
dışardan eve hazır yiyecek sipariş edersiniz en kolayı bu.. dürüm falan.. çok romantik olmasada yorucuda olmaz:))
Yok canım ya işteyim, sayfadan bugün epey uzaklaştım nedense hala doğru dürüst gelemedim ne bileyim yani bir nedeni yok canımcanımm bugünn nerelerdesinn fazla gözükmüyorsun... biryeremi gittin..
bu sefer denerken de demiştimki bu da düşecek desınler dusmeden öldurecem kendımı ve mektup yazacam esıme bebegm bızı bırakıyordu ama ben onu bırakmadım onunla gıdıyorm dıyecekdım sonra kıme ne hıssettıysem kım benı kırp ıncıtmısse herseyı yazıp sonunada alın bu dunya sıze kalsın dıyıp eşimden özurdıleyecektım ama yapamıyorum yapamıyacamda sanırım çünkü onu çok sevıyorum dıyorm bende gıdersem kafayı yer delırırrm ıyı olacagnı bılsem neyse ama daha kötu olur yapma dıyorm kendıme bıraz daha dayan bıraz daha cabala ümit kesme sakın elbet olacak dıyıp duruyorum şuan kendıme
yokk aksıne halı cam perde bırsey bırakmadm kanamm artsında gıtsın dıye ama cok yoruldm yaaa
bu sefer denerken de demiştimki bu da düşecek desınler dusmeden öldurecem kendımı ve mektup yazacam esıme bebegm bızı bırakıyordu ama ben onu bırakmadım onunla gıdıyorm dıyecekdım sonra kıme ne hıssettıysem kım benı kırp ıncıtmısse herseyı yazıp sonunada alın bu dunya sıze kalsın dıyıp eşimden özurdıleyecektım ama yapamıyorum yapamıyacamda sanırım çünkü onu çok sevıyorum dıyorm bende gıdersem kafayı yer delırırrm ıyı olacagnı bılsem neyse ama daha kötu olur yapma dıyorm kendıme bıraz daha dayan bıraz daha cabala ümit kesme sakın elbet olacak dıyıp duruyorum şuan kendıme
Herkese merhaba bugün bayağı kötü hasta oldum. Boğazım çok ağrıyor ve eklem yerlerim de çok ağrıyor, birazcık da ateşim var. İşten geldim öğlen hala yarıyorum kalmamadım, bi zararı olur mu bebeğime??????
Canim ben de radyomar findikzadede yaptirdim.2012 de,350 veya 375 diye hatirliyorum..ama ensununda ddigi gibi cok rahat.ben sirf bu hsg icin rapor almiyordum.esim buldu da kurtuldum..duz bi yataga yatiyorsun,rontgen ustten karindan cekiliyor.valla ben duydugum hikadelerden sonra kac paraysa vercem diye gitmistim
Canim,ben raporumu z.kamilde cikartmistim.orda hsg hemen cekiliyor ama su an insaat var.o yuzden cekmiyorlar miymis?yani reglin ilk gunu gidiyorsun randevu veriyolar 10.gune filan.orda cektiren coktu..eger yakin bir zamanda baslayacaklarsa bekleye bilirsin bence de:))
Herkese merhaba bugün bayağı kötü hasta oldum. Boğazım çok ağrıyor ve eklem yerlerim de çok ağrıyor, birazcık da ateşim var. İşten geldim öğlen hala yarıyorum kalmamadım, bi zararı olur mu bebeğime??????
Ey yüce rabbim bana ve burada ki arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et
cnm doktor haftaya bebekleri görürsün dedimi merak ettim seninle aynıyız ya benim ilk kontrol perşembe bebişi yada bebişleri görür müyüm acaba çok heyecanlıyım
Ey yüce rabbim bana ve burada ki arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?