2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hiç kolay değil çok haklısın.
Sen nasılsın görüşmeyeli, eşinle durumlar düzeldi mi biraz?
Ben de çok öpüyorum.

canım eşimle bu sıralar iyiyiz artık fazla üzerime gelmiyor gibi:)) geçen haftada semen verdi değerleri oldukca kötü sayı 600 bin, hareket %10, morfoloji 0, semen gradesi IV çıktı..
bazı ilaçlara başladı.. 2 ay sonra deneyeceğim canım tekrardan çünkü laparaskopi histereskopi oldum geçen hafta onun dışında iki ayı dinlenerek geçireceğim.. hayırlısı diyorum artık canım Allahın izni ile anne olacağız ama demekki daha zamanı varmış..

bu sefer denerken de demiştimki bu da düşecek desınler dusmeden öldurecem kendımı ve mektup yazacam esıme bebegm bızı bırakıyordu ama ben onu bırakmadım onunla gıdıyorm dıyecekdım sonra kıme ne hıssettıysem kım benı kırp ıncıtmısse herseyı yazıp sonunada alın bu dunya sıze kalsın dıyıp eşimden özurdıleyecektım ama yapamıyorum yapamıyacamda sanırım çünkü onu çok sevıyorum dıyorm bende gıdersem kafayı yer delırırrm ıyı olacagnı bılsem neyse ama daha kötu olur yapma dıyorm kendıme bıraz daha dayan bıraz daha cabala ümit kesme sakın elbet olacak dıyıp duruyorum şuan kendıme

canım eşin zaten sana bişey alır:) sen almasanda olur senin hediyen zaten göbüşünde var
dışardan eve hazır yiyecek sipariş edersiniz en kolayı bu.. dürüm falan.. çok romantik olmasada yorucuda olmaz:))

aynen ya benm hediyem var dimi :))) inşallah o unutmaz yoksa gebertirim valla

canımm bugünn nerelerdesinn fazla gözükmüyorsun... biryeremi gittin..
Yok canım ya işteyim, sayfadan bugün epey uzaklaştım nedense hala doğru dürüst gelemedim ne bileyim yani bir nedeni yok canım

yokk aksıne halı cam perde bırsey bırakmadm kanamm artsında gıtsın dıye ama cok yoruldm yaaa

kuzum sen iyimisin ya dövcem bak seni benm ablamın hiç çocuğu olmadı kuzenimin eşi 18 yıldır tüp bebekleri hep düşüyo..bizim ne olacağımızı allah bilir.bize bu imtihanı verdiyse rabbim elimizden gelen bişey olabilirmi sence ??? hadi diyelimki hiç çocuğun olmayacak o zamanda aynı şeyimi düşüneceksin ??? sonuçta rabbim sana iyi bir eş vermiş ev vermiş yuva vermiş bunların kıymetini bil lütfen..evlat elbette önemli hepimiz burda onun için yırtınıyoruz ama olmadı diye hiçbirimiz ölümü kendimizi öldürmeyi düşünmüyoruz değilmi ???

Sen ne dediğinin farkında mısın????? Ben inanamıyorum böyle bir şey düşündüğüne. Seninle aynı durumu yaşasam hatta kat kat daha fazlasını yaşasam inan aklımın ucuna bile gelmez kendime böyle bir şey yapmak banane yaaa çocuk olmuyorsa olmuyor umurumda olmaz hele hele canıma kıyacağım ha!!!!

Şu yazdıkların için hemen tövbe et ve bir daha aklına böyle bir şey getirme eğer böyle devam edersen daha da kötü şeyler yaşarsın.

Diyelim senin çocuğun olsa sonra çocuğun hastalansa vefat etse veya gözlerinin önünde erise daha mı hoş olur belki bu sebepten daha kısmetinde yok çocuğun. Ben her zaman Allahtan hayırlısını istiyorum hayırlı değilse asla vermesin zaten.

Herkese merhaba bugün bayağı kötü hasta oldum. Boğazım çok ağrıyor ve eklem yerlerim de çok ağrıyor, birazcık da ateşim var. İşten geldim öğlen hala yarıyorum kalmamadım, bi zararı olur mu bebeğime??????

Son düzenleme:

Canim oyle deme Rabbimin gucune gider. Dua et bende kendimin yanida danada hep dua edicem.
Allah yardimcin olsun insallah

Canım bebeğine risk oluşturacağına sanmıyorum. Sen bol istirahat et, bol sıvı al, vitamin takviyesi ve ağrı kesici ve ateş düşürücü al fakat vitamin, ağrı kesici ve ateş düşürücüyü asla doktoruna danışmadan kullanma.

Ey yüce rabbim bana ve burada ki arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et

Rahmin içine girerek çekilmiyomuydu bu canim ya hep öyle okudum:s

Eşimin bu ayın 24ünde testi var gitcez zeynep kamile bi sorarım bakalim canim saol çok

Kuzummmm deme ole düşünme asla!!! Bak seni seven yanında olan bi eşin var çok şükür! Hepimiz istiyoruz bebeğimiz olsun ama nasip herşey phalanin da dediği gibi belki dünyaya gelseler daha kötü şeyler olacktı biz bilemeyiz ki her şerde bi hayır her hayır gördüğümüzde bi şer olabilir biz bilemeyiz canim benim bak ben eşimle neler yaşadım kanser oldu Allahıma binlerce şükür atlattık ama ona bise olmasındansa sağlığımıza bise olmasındansa bebeğimiz olmasın bebeğimiz olup ona bakamamak da var onun hasta olması da var herşeyin hayırlısı tatlm nolur böyle düşünme! Çok seviyoruz seni yanındayız Allahımdan hayırlısını dile herşeyin ve bu kadar çok isteme neyi çok istersek onunla imtihan olurmusuzyapma böyle kendine tmm tatlm

canım geçmiş olsun sen bol bol uyu sıvı al çorba iç allahıma emanet yavrularımız sen hiç korkma

Ey yüce rabbim bana ve burada ki arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et

nerde oturuyorsun il olarak ankaraya uzak sanırım ezanınız geç okunuyor ramazanda yandınız valla

isyan etme SEHER25 Rabbim ol derse olur veren de O, alan da. Herkes sınavdan geçiyor kimimizi de bebekle sınıyor. Olur Allahımın izniyle karamsar olma sakın silkelen kendine gel ne miş o cana kıymalar çok günah deme öyle ( sabret olacaktır zamanı daha gelmemiş de olabilir Rabbim bilir en iyisini sabır güzel kardeşim dualarımız hep sizlerle Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmaz inanıyorum zamanı gelmemiş olabilir.. Allah'a emanet..

cnm doktor haftaya bebekleri görürsün dedimi merak ettim seninle aynıyız ya benim ilk kontrol perşembe bebişi yada bebişleri görür müyüm acaba çok heyecanlıyım

Evet canim gecen cuma tek kese goruldu haftaya tam belli olur dedi cuma gun gozukcekmis yani.seninde gozukur kesin alttan muayneyle

canımm bazen insan bu tarzda şeyleri şeytana uyup aklından geçiriyor bendede oluyor ama eşinden çok anneni düşün.. sen daha doğmamış bebeğin için bunu düşünüyorsun, ama sende annenin doğmuş bebeğisin sana birşey olursa o aklını oynatır..
ben bu tarz durumlarda hep annemi düşünüp kötü düşünceleri aklımdan uzaklaştırırım.. çok öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…