2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Neden böyle düşünüyorsun,okuyunca çok kızdım sana,sen elinden geleni yapıyorsun.herkesin çocuğu olacak diye bişey yok ki belki benimde olmayacak belki burda ki bir çok kişinin olmayacak ama bu dünyanın sonu değil.ama hepimiz çabalıyoruz olsunn diye insallah da olacak....esin senin yapmaya düşündüğün şeyi yapsa,çocuğum beni terketmeden ben onu terk ediyorum diyip kendine zarar verse?????
İçinin yandiginin farkındayım ama böyle şeyler aklına bile getirme.hayat çoook guzel..akıl vermek bana düşmez ama biraz burdan uzak kal,bir süre girme ,aklını başka şeylerle oyala

Ne güzel demissin yine,çok haklisin....allah senijngonlune göre versin iyi yürekli arkadaşım.suan senin için okadar içten dua ediyorum ki anlatamam.innnnnnsallah saglili,sıhhatli,hayırlı bir evladin olur...bide doğru dua et hayirli ise olsun deme,hayırlısıyla olsun de

bende bugün dr.daydım.c.tesi sabah buz bebeklerimi alıcam nasipse.şimdiye kadar heycan yoktu ama dr. bugün transfer deyince içimi bir sevinç kapladı

Bende haftaya alacam buz bebeğimi)) insallah bunlar son denemelerimiz olur.
Dr kullanmanız için hangi ilaçları verdi canim merak ettim

asilamada 12.gun kanda degerim 22.Bu ne ankama gelir.lutfen akil verin

Vallahi canim tüp bebekde böyle bi değer çıksa iki gün sonra yine yaptırırlar değer ikiye katlnmissa hamilesin derler.ama asilama tupe göre daha doğal bi süreç umutlanmani istemem ama ssanirim hamilesin spermle yumurta tuplerde birleşip embriyo oluşacak rahme gelecek rahme yerleşip betahcg yi yükseltecek nerden baksan normal gebelikte 10 gün felan süren bi süreç bu.bence hamilesin ama dr sor.tabi testi tekrar et

Canim hosgeldinnnn,idrar testi pozitif oluyorsa kanda da sonuç yüksek çıkıyor yani,olmadı yarın kan testi yaptirirsin.insallah ordada sonuç pozitif cikar

canım ne olur böyle yapma asla ümidini kesme bizim de imtihanımız bu malesef olanları kabullenip ne yapabiliriz bundan sonra demeliyiz ben kızımı ölmeden önceki gece 30sn acı çekerken gördüm dayanamadım hayatta olup acı çekmesini istemedim ve istemezdim de sabaha karşı süt sağmaya kalktığımda yanlışlıkla meleğimi cennetine al dedim o dkkalarda ölmüş meleğim bu sözü söyledikten sonra çok ağladım eşim uyuttu beni onu rüyamda gördüm mutlu idi allahım yanına melek olarak aldı onları :) onlara layık olmalıyız asla ölümü düşünme hayat ne kadar zor olsa da dayanmalıyız güzel yönlerini görmeliyiz hep eşinden bahsediyorsun güzel sekilde :) ne güzel bir evliliğin var seni seven yanında olan :) çocuğu olup ta nice insanlar var mutsuz biz bunun da olumlu yanlarını görmeye çalışalım ümit etmeye devam edelim allahım inşallah bize güzel evlatlar nasip edecek her seyin hayırlısı :)
seni burada hepimiz ne çok seviyoruz unutma :) biz görmeden bu kadar seviyorsak yanındakileri düşünemiyorummmmmmmmm :)

merhaba arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlısı olsun hamile kalan arkadaşlar da inşallah bebeklerini sağsalim kucağına alırlar.. daha önce yazmışmıydım bilmiyorum bu sayfaya ama şöyle bir göz gezdirmiştim.
bende bu ay tüp bebek için tedaviye başladım. öncelikle doğum kontrol hapı kullanarak başladım. 20 günüde cetrotide .ğne yaptırmaya başlayacağım adet oluncada yumurta geliştiri ilaçları kullanacağım.. ama tadavimin sonuçlanmasına daha çoook var. yumurtalalr toplandıktan sonra embriyolar dondurulacak ve lucrin kullanacağım. sanırım bir çok kişiye göre benimki çok farklı olacak varmı benim gibi karmaşık tedavi gören bilmiyorum ama bende endometriyozis var o yüzden bu şekilde bir tedavi süreci belirlendi. sabırla bekleyeceğiz yapacak birşey yok. yeter ki sonucu hayırlısı ile olumlu olsun..

asilamada 12.gun kanda degerim 22.Bu ne ankama gelir.lutfen akil verin

canım iki gün sonra tekrarla ama malesef değer düşük inşallah artar tatlım
benim aşılamadan sonra 85 çıkmıştı sonra test yapmadık 10 gün sonra kese görünmedi sancı ağrı dış gebelikmiş lütfen iyice yükselene kadar testleri yenile :)
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin :)

canım hayırlı olsun tedavin :) inşallah sonu bebişli olsun :)
her soruna ve dra göre değişik tedaviler görüyoruz :) güzel olur inşallah :) ilk denemen mi?

iyiyiz canım ama sehere üzüldüm senin eşin nasıl oldu?

canım seherin allah yardımcısı olsun valla eşimin mr haftaya çıkacak bakalım inşşş herşey youlndadır

Son düzenleme:

oldu kuzum ameliyat ama yeniledi dr kötü huylu değil dedi ama hayatımızda ne çok değiştiridi bu ameliyat ve tedvi süreci

canım 3 gündür çıkıyorsa yüksek değer çıkabilir hadi hayırlısı :) ama sen kan testi yaptır kesin sonucu görelim :)

bende bugün dr.daydım.c.tesi sabah buz bebeklerimi alıcam nasipse.şimdiye kadar heycan yoktu ama dr. bugün transfer deyince içimi bir sevinç kapladı

canım heyecanlanman normal bebişleri alacaksın :) nsonu pozitif olur inşallah :)

canım seherin allah yardımcısı olsun valla eşimin mr haftaya çıkacak bakalım inşşş herşey youlndadır

canım inşallah :) dün yazdıklarını okuyunca eşini hastalığından haberdar oldum çok geçmiş olsun :) canım ya hem tüp bebek hem de bu allahım yardımcın olsun inşallah ikisinin sonucu da güzel olsun :)

canım hayırlı olsun tedavin :) inşallah sonu bebişli olsun :)
her soruna ve dra göre değişik tedaviler görüyoruz :) güzel olur inşallah :) ilk denemen mi?
Allah razı olsun canım Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin.. evet canım aynen tedavilerimiz değişiyor ama genelde kısaca bir baktım lucrinle başlatıyorlarmış ama ben cetrotide ile başlayacağım o çok değişik geldi hayırlısı bakalım artık bende buraları sık sık ziyaret edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…