bu sefer denerken de demiştimki bu da düşecek desınler dusmeden öldurecem kendımı ve mektup yazacam esıme bebegm bızı bırakıyordu ama ben onu bırakmadım onunla gıdıyorm dıyecekdım sonra kıme ne hıssettıysem kım benı kırp ıncıtmısse herseyı yazıp sonunada alın bu dunya sıze kalsın dıyıp eşimden özurdıleyecektım ama yapamıyorum yapamıyacamda sanırım çünkü onu çok sevıyorum dıyorm bende gıdersem kafayı yer delırırrm ıyı olacagnı bılsem neyse ama daha kötu olur yapma dıyorm kendıme bıraz daha dayan bıraz daha cabala ümit kesme sakın elbet olacak dıyıp duruyorum şuan kendıme
Sen ne dediğinin farkında mısın????? Ben inanamıyorum böyle bir şey düşündüğüne. Seninle aynı durumu yaşasam hatta kat kat daha fazlasını yaşasam inan aklımın ucuna bile gelmez kendime böyle bir şey yapmak banane yaaa çocuk olmuyorsa olmuyor umurumda olmaz hele hele canıma kıyacağım ha!!!!
Şu yazdıkların için hemen tövbe et ve bir daha aklına böyle bir şey getirme eğer böyle devam edersen daha da kötü şeyler yaşarsın.
Diyelim senin çocuğun olsa sonra çocuğun hastalansa vefat etse veya gözlerinin önünde erise daha mı hoş olur belki bu sebepten daha kısmetinde yok çocuğun. Ben her zaman Allahtan hayırlısını istiyorum hayırlı değilse asla vermesin zaten.
canım biliyorsun benim eşimin beyinde timör var mr çekildi endokrinde kontrolleri vardı onlar yapıldı
bende bugün dr.daydım.c.tesi sabah buz bebeklerimi alıcam nasipse.şimdiye kadar heycan yoktu ama dr. bugün transfer deyince içimi bir sevinç kapladı
asilamada 12.gun kanda degerim 22.Bu ne ankama gelir.lutfen akil verin
Slm kızlar aranıza yeni katıldım umarım aranıza katarsınız şimdiden teşekkurler.....benim transferin 9. Gunu 3 gundur 3değişik idrar testi yaptım 3 dede pozitifi gordum sizce bu testlein yanılma payı varmıdır 13 haziran kan testi gunum ben bilemedim yorumlarınızı bekliorum.....
bu sefer denerken de demiştimki bu da düşecek desınler dusmeden öldurecem kendımı ve mektup yazacam esıme bebegm bızı bırakıyordu ama ben onu bırakmadım onunla gıdıyorm dıyecekdım sonra kıme ne hıssettıysem kım benı kırp ıncıtmısse herseyı yazıp sonunada alın bu dunya sıze kalsın dıyıp eşimden özurdıleyecektım ama yapamıyorum yapamıyacamda sanırım çünkü onu çok sevıyorum dıyorm bende gıdersem kafayı yer delırırrm ıyı olacagnı bılsem neyse ama daha kötu olur yapma dıyorm kendıme bıraz daha dayan bıraz daha cabala ümit kesme sakın elbet olacak dıyıp duruyorum şuan kendıme
merhaba arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlısı olsun hamile kalan arkadaşlar da inşallah bebeklerini sağsalim kucağına alırlar.. daha önce yazmışmıydım bilmiyorum bu sayfaya ama şöyle bir göz gezdirmiştim.
bende bu ay tüp bebek için tedaviye başladım. öncelikle doğum kontrol hapı kullanarak başladım. 20 günüde cetrotide .ğne yaptırmaya başlayacağım adet oluncada yumurta geliştiri ilaçları kullanacağım.. ama tadavimin sonuçlanmasına daha çoook var. yumurtalalr toplandıktan sonra embriyolar dondurulacak ve lucrin kullanacağım. sanırım bir çok kişiye göre benimki çok farklı olacak varmı benim gibi karmaşık tedavi gören bilmiyorum ama bende endometriyozis var o yüzden bu şekilde bir tedavi süreci belirlendi. sabırla bekleyeceğiz yapacak birşey yok. yeter ki sonucu hayırlısı ile olumlu olsun..
slmm kızlarrrr naıslsınızzz
iyiyiz canım ama sehere üzüldümsenin eşin nasıl oldu?
merhaba arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlısı olsun hamile kalan arkadaşlar da inşallah bebeklerini sağsalim kucağına alırlar.. daha önce yazmışmıydım bilmiyorum bu sayfaya ama şöyle bir göz gezdirmiştim.
bende bu ay tüp bebek için tedaviye başladım. öncelikle doğum kontrol hapı kullanarak başladım. 20 günüde cetrotide .ğne yaptırmaya başlayacağım adet oluncada yumurta geliştiri ilaçları kullanacağım.. ama tadavimin sonuçlanmasına daha çoook var. yumurtalalr toplandıktan sonra embriyolar dondurulacak ve lucrin kullanacağım. sanırım bir çok kişiye göre benimki çok farklı olacak varmı benim gibi karmaşık tedavi gören bilmiyorum ama bende endometriyozis var o yüzden bu şekilde bir tedavi süreci belirlendi. sabırla bekleyeceğiz yapacak birşey yok. yeter ki sonucu hayırlısı ile olumlu olsun..[/Q
mrb cnm bende hemen hemen hergün okuyorum ama pek sık yazamıyorum benimde 2.tedavim olcak banada adetten önce 7 gün cetrotide verdi farklı bi tedavi uyguluyo ilk denemede az yumurta toplandı hepsi aynı zamanda büyümüyomuş o yüzden böle bi tedavi uyguluyo herşey uygun olmazsa donduracakmış bizim doktor dondurulmuş embriyonun şansının daha yüksek olduğunu düşünüyo seninki niye dondurulacak inşallah dediğin gibi hayırlısıyla olumlu olur hepimizinki
günaaydın canmmm
günaydın kuzum off tumor diyince kotu oldumnasıl iyi huylu mu oldu mu ameliyet tedavi gördü mü sıkıntısız bişedir inşallah canm benm ya yeni öğrendim bilmiyodum
günaydın canmm iyisindir inşallah
günaydın hatunlar nasılsınız bakim iki hatun
Geçmiş olsun canim ya ben bilmiyordum,acil sifalar versin allahım.insallah sonuçlar da temiz cikmistir
Slm kızlar aranıza yeni katıldım umarım aranıza katarsınız şimdiden teşekkurler.....benim transferin 9. Gunu 3 gundur 3değişik idrar testi yaptım 3 dede pozitifi gordum sizce bu testlein yanılma payı varmıdır 13 haziran kan testi gunum ben bilemedim yorumlarınızı bekliorum.....
bende bugün dr.daydım.c.tesi sabah buz bebeklerimi alıcam nasipse.şimdiye kadar heycan yoktu ama dr. bugün transfer deyince içimi bir sevinç kapladı
canım seherin allah yardımcısı olsun valla eşimin mr haftaya çıkacak bakalım inşşş herşey youlndadır
Allah razı olsun canım Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin.. evet canım aynen tedavilerimiz değişiyor ama genelde kısaca bir baktım lucrinle başlatıyorlarmış ama ben cetrotide ile başlayacağım o çok değişik geldi hayırlısı bakalım artık bende buraları sık sık ziyaret edeceğimcanım hayırlı olsun tedavin :) inşallah sonu bebişli olsun :)
her soruna ve dra göre değişik tedaviler görüyoruz :) güzel olur inşallah :) ilk denemen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?