2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet canim bende yattim uykum yok bakayim dexim heran heryerdeyim :) çay icin tesekkur.sey sorcaktim sen samsunun neresindensin :)

bende öyle her yerdeyim bi gebe hatunların oldugu yerde değilim hep gebe olmak için çabalayanların topiğindeyim
kürler maydonoz buharları otlar çöpler vs. her topikte bi deneyimim söz konusu

bu arada atakumdayım canım

Ay bende izliyorum aglayarak valla herseyin
Hayirlisi canım

merak etme bizimde bebiklerimiz olcak canım
güzel şeyler düşün kendini üzme tamam mı

dogrusu nasıl olcaktı kızzz

küçük aga mı

Doğrusu bu

evet hem sabah okula git,öğleden sonralrı gez,akşamda dizileri seyret..
hayat sana güzel valla ohhh missss

bılmem bugun yordu benı vallahı.ilactan mı ne şu estrofemı 3 tane içiyom bı degısık hıssedıyom kendımı
hasta gıbı halsız gıbı..ama dızılerımden vazgecmemmmmmmmm gecememmmmmmmmmm
al sana canta

Canim bence gebe kalanlarin topigindede bulun hikayelerini oku ben hep oyle yaptim ve onlari okudukca hep pozitif dusundum rahatliyordum okudukca.piskolojik olarak cok faydasi oluyor.fakulteyede cok yakinsin kolay olur senin icin

afiyet olsun hemencik sallama çay yapıver sende canım:126: pratik oluyor o açıdan

bu arada melindam yine sohbeti bıraktı kaçtı farkettinz değil mi

Ben burdayım telefondan giriyorum bağlantı gidiyor oyüzden sanırım gozukmuyorum

maşşalllah canım nazar değmesin aman hep iyi olda gez eğlen
bende kullandım ama farketmedim yanetkilerine bir bak istersen:26:
ısırırım baaaak seniiiii

çanta değil kız o araba araba

Canim bence gebe kalanlarin topigindede bulun hikayelerini oku ben hep oyle yaptim ve onlari okudukca hep pozitif dusundum rahatliyordum okudukca.piskolojik olarak cok faydasi oluyor.fakulteyede cok yakinsin kolay olur senin icin

yani gezdiğim oluyor ama paylaşımda bulunamıyorum işte
ama bütün gebe kalmak için alternatif tıp ve kocakarı ilaçlarını denemiş ve yorum yapmış bulunmuşlugum var
inşallah bir gün bende anne olanların topiklerinde gezinirim
evet bi raylı sistemle giderim hemencik
yrn eşim için omüye urologa gideceğiz idris hoca orda olursa bi görüşeyim diyorum
hem rapor vs işlerini de konusurum dedim

ya sen aşağıda görünüyorsun ama hiç yazmıyorsun ondan dedim

bakın bizzat yasadıgım bı olayı anlatacam,ilk tayınım antepe cıkmış nizipe ordada cok yakın bı arkadas edındım.5 yıllık evlılılerdı cocukları olmuyor zaten ondan ogrenmıstım bu kadınlar kuubunu neyse 5 defa asılama felan denemısler olmuyor olmuyor,esıne bosanalım benım çocugum olmuyor ben sana bu mutlulugu yasatamıyorum dıyor.ben bunun kanına gırdım gel adanaya gıdelım başkent ıyı orda bıde tup deneyelım dedım.geldı.kontrollerede beraber gelıyorduk en sonunda yıne kontrole geldık eşi antepte kalmıstı yumurta erken catlamıs toplanmadan aglıyor tabı.eşini hemen cagırıp asılama denedıler.bır umutta boylece bıttı.
bende tayın ıstedım adanaya geldım 3 ay sonra benı arıyor hıssettım ve telı acar acmaz hamılesın dımı dedım ve guzel bır kahkaha evettttttt dıye bır cıglık.hemde kendı kendıne oldu.ardından 2.bebegını dogurdu....umudumuzu hiç yıtırmeyelimmmm

baaak baaak bide dalga geçiyorsun araba araba diyeeee
döverim haaaa

çanta kızım o bıkerem ıyı bak araba bu
kadınlar cantalarıylan bırbırlerıne vuruyorlarbuda sana gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…