- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Bağlantıdan kuzum ben burda sohbet varken gidermiyim hiç hazır kocişte uyumuskençanta değil kız o araba araba
yani gezdiğim oluyor ama paylaşımda bulunamıyorum işte
ama bütün gebe kalmak için alternatif tıp ve kocakarı ilaçlarını denemiş ve yorum yapmış bulunmuşlugum var
inşallah bir gün bende anne olanların topiklerinde gezinirim
evet bi raylı sistemle giderim hemencik
yrn eşim için omüye urologa gideceğiz idris hoca orda olursa bi görüşeyim diyorum
hem rapor vs işlerini de konusurum dedim
ya sen aşağıda görünüyorsun ama hiç yazmıyorsun ondan dedim
bakın bizzat yasadıgım bı olayı anlatacam,ilk tayınım antepe cıkmış nizipe ordada cok yakın bı arkadas edındım.5 yıllık evlılılerdı cocukları olmuyor zaten ondan ogrenmıstım bu kadınlar kuubunu neyse 5 defa asılama felan denemısler olmuyor olmuyor,esıne bosanalım benım çocugum olmuyor ben sana bu mutlulugu yasatamıyorum dıyor.ben bunun kanına gırdım gel adanaya gıdelım başkent ıyı orda bıde tup deneyelım dedım.geldı.kontrollerede beraber gelıyorduk en sonunda yıne kontrole geldık eşi antepte kalmıstı yumurta erken catlamıs toplanmadan aglıyor tabı.eşini hemen cagırıp asılama denedıler.bır umutta boylece bıttı.
bende tayın ıstedım adanaya geldım 3 ay sonra benı arıyor hıssettım ve telı acar acmaz hamılesın dımı dedım ve guzel bır kahkaha evettttttt dıye bır cıglık.hemde kendı kendıne oldu.ardından 2.bebegını dogurdu....umudumuzu hiç yıtırmeyelimmmm
baaak baaak bide dalga geçiyorsun araba araba diyeeee
döverim haaaa
:125::125::125: kurabiye ister min
bakın bizzat yasadıgım bı olayı anlatacam,ilk tayınım antepe cıkmış nizipe ordada cok yakın bı arkadas edındım.5 yıllık evlılılerdı cocukları olmuyor zaten ondan ogrenmıstım bu kadınlar kuubunu neyse 5 defa asılama felan denemısler olmuyor olmuyor,esıne bosanalım benım çocugum olmuyor ben sana bu mutlulugu yasatamıyorum dıyor.ben bunun kanına gırdım gel adanaya gıdelım başkent ıyı orda bıde tup deneyelım dedım.geldı.kontrollerede beraber gelıyorduk en sonunda yıne kontrole geldık eşi antepte kalmıstı yumurta erken catlamıs toplanmadan aglıyor tabı.eşini hemen cagırıp asılama denedıler.bır umutta boylece bıttı.
bende tayın ıstedım adanaya geldım 3 ay sonra benı arıyor hıssettım ve telı acar acmaz hamılesın dımı dedım ve guzel bır kahkaha evettttttt dıye bır cıglık.hemde kendı kendıne oldu.ardından 2.bebegını dogurdu....umudumuzu hiç yıtırmeyelimmmm
çanta kızım o bıkerem ıyı bakaraba bu
kadınlar cantalarıylan bırbırlerıne vuruyorlarbuda sana gülüyor
Bağlantıdan kuzum ben burda sohbet varken gidermiyim hiç hazır kocişte uyumusken
gerçekten haklısın umudumuzu yitirmeyelim.olur olur daha gencizzz
valla isterim.iki tane halley yedim şimdi ama daha fazla yemek istiyorum.kendimi engelliyorum yaaa..
ne olcak bu benim sonumm..
Bağlantıdan kuzum burda sohbet varken briç gidermiyim Ohhh kocişte uyuduçanta değil kız o araba araba
yani gezdiğim oluyor ama paylaşımda bulunamıyorum işte
ama bütün gebe kalmak için alternatif tıp ve kocakarı ilaçlarını denemiş ve yorum yapmış bulunmuşlugum var
inşallah bir gün bende anne olanların topiklerinde gezinirim
evet bi raylı sistemle giderim hemencik
yrn eşim için omüye urologa gideceğiz idris hoca orda olursa bi görüşeyim diyorum
hem rapor vs işlerini de konusurum dedim
ya sen aşağıda görünüyorsun ama hiç yazmıyorsun ondan dedim
aynen öyle umudumuz hep var bizimde olacak Allah ın izniyle
çanta diyen kimdi yaa onlara:44:
sanırım parsen di parsen
ohhhh misss al ozaman çay ikram edeyim sana
ama hazır sallama çay haberin olsun
genciz tabiiiiiiiiiii,bana yaşlı dıyenı vururum ulennn.al sana yıne canta
valla isterim.iki tane halley yedim şimdi ama daha fazla yemek istiyorum.kendimi engelliyorum yaaa..
ne olcak bu benim sonumm..
2 halley miiiiiiiiihemde diyetteeeeeeeeeeeee
bide üstüne kurabiş mi yicennnn.
al sana yeşil çayhemde sallama
senin niye avatar resmin yook:26:
sen benimle dalgamı geçiyon kızımmmmmmmmm
heeeeeeeeeeeeeeyttttttttttt
genciz tabiiiiiiiiiii,bana yaşlı dıyenı vururum ulennn.al sana yıne canta
ivittttttttt.ama ben diyette değilim kii.bıraktım diyetii..:26:
şöyle çikilatalı muhallebili bişeyler olsa asla hayır dememmm
ayy kan şekerim düştü,bi tane daaa halley yiyim bari hahahahah
ben pek bılgısayardan gırmıyom genelde telden veya ipadden ondada olmuyorveya beceremıyom
burda şişko sarı kafa resmi yok yoksa gösterirdim sonunu
Bağlantıdan kuzum burda sohbet varken briç gidermiyim Ohhh kocişte uyudu
Ayy inşallah bitanem darısı bize Rabbim yeterki ol desin bizim komsununda asılama filan tutmadı10 sene sonra kendi bebis arkasından da hemen ikinci oldu şimdi korunuyor
sendin dimi çantaları araba sananele verdin kendini
ben desdomuydu sen miydin derken cvp buldum soruma
bak budasulama yapıyor çiçeklere
ne zaman başladın ne zaman bıraktın kız
hımm pc den girdiğin bi zaman yap kalıcı olur canım
telefondan zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?