2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
az önce lavaboya gıttım pıhtı geldı acaba bumu kı dedm aglamay basladm eşimede bellı etmedm ne ıyı ne cok kotu ıste sen canm?????????????

canım niye bukadar kendini yıpratıyorsun.senide olacak merak etme.benim bir arkadaşım dört tane düşük yaptı.sonra ikizleri oldu.şimdide kafayı yiyor
bende iyiyim şükürler olsun.evde pinekliyorum

zaman öyle çabuk geçiyorki merak etme canım.bu üç ayda çabuk geçer.gez toz eğlen bu arada bebek düşünme biraz beynin boşalsın.
inşallah hayırlısıyla bu sefer olur..

gezceğim kişileirn de hep bebikleri var yaaaa:84::84::84:
eşimlede fırsat olunca tatillerde geziyoruz ama kafamı meşgul edecek başka bir ugraş bulmam lazım acilinden
topuk dikenin için saraçoğlunun bi kürü falan yokmu acaba hoş bebek düşünürken kürlerden uzak durmak lazım ama:26:

Aaaa hiç sevmem dedikoduyu

ahahahhaha külahıma anlattt işte külahım :131::131::131:
aslında bizimki tam olarak dedikodu değil yorum yapmakk diyelim kısaca

yani mümkünmü desdocum aklına takmamak burayı da takip etmiyim diyorum ama merak ediyorum sizleri de:18:
napsam bilemedim tam olarak bi yaz gelsede biraz daha neşe gelse hayatıma

Son düzenleme:
hoşbulduk cicim.nasılsın bugün.özlüyorum sizinle konuşmayı valla

Vallahi bugün yorucuydu,okul öğleden sonraya kadardı,sonra annemi izmite yolcu ettim,arkadaşla çarşı dolandik eve geldim,esimde maça gitti bende vurdum kafayı yattim.kucukaga için uyandım))) ne kadar salak dizi izliyon demeyinde

e benimde bütün arkadaşlarımın bebekleri var.iyi oluyor bizde bebekleri sevip sevip veriyoruz analarına
yok canım bunun kürü yok çareside yok

bende burdakılerı merak edıyorum vallahı..arkadaslar bazen şikayet edıyorlar ne o tel elınden hıc düşmüyor dıye arada fırsat bulunca eşimi arayacagıma buraya gırıp kızlar ne yapmış dıyıp okuyorum vallahı.eşimle artık aramaızda sohbette etmıyoz benım yuzumden

merak etme bizimde bebiklerimiz olcak canım
güzel şeyler düşün kendini üzme tamam mı

Sarı kafa yanlış oldu kız

dogrusu nasıl olcaktı kızzz

küçük aga mı

yine gezmişsin çarşı pazar.bigünde gezme be kızım bitirdin Adanayı.bize kalmadı yanii.
bende odiziye bakıyorum şimdi,seksenler bitti küçükağaya geçtim

e benimde bütün arkadaşlarımın bebekleri var.iyi oluyor bizde bebekleri sevip sevip veriyoruz analarına
yok canım bunun kürü yok çareside yok

hahha sevip sevip analarına veriyozzz iyimiş valla dogru tespit

dimi ama merak ediyoruz yani :18:
arkadaşlarına da tavsiye et bakalım telefonu bırakabiliyorlar mı

hahha sevip sevip analarına veriyozzz iyimiş valla dogru tespit

dimi ama merak ediyoruz yani :18:
arkadaşlarına da tavsiye et bakalım telefonu bırakabiliyorlar mı

aslında onlarda gırıyor hepsı hamıle,sadece sorunları olunca acıp okuyorlar neler yapılması gerekıyor dıye.üye olmaya zorsunuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…