az önce lavaboya gıttım pıhtı geldı acaba bumu kı dedm aglamay basladm eşimede bellı etmedmne ıyı ne cok kotu ıste sen canm?????????????
zaman öyle çabuk geçiyorki merak etme canım.bu üç ayda çabuk geçer.gez toz eğlen bu arada bebek düşünme biraz beynin boşalsın.
inşallah hayırlısıyla bu sefer olur..
Aaaa hiç sevmem dedikoduyu
Aslında herkes diyor ya aklına takma rahat et diye hani bende kızarım insanlara ama doğru söylüyor biraz akli dağıtıp rahat olmak lazım,en azından tedaviye ara vermisken diğer zamanlarda istesende yapamıyorsun,hergün dr kontrollleri felan illaki akıldan cikmiyor.
hoşbulduk cicim.nasılsın bugün.özlüyorum sizinle konuşmayı valla
gezceğim kişileirn de hep bebikleri var yaaaa:84::84::84:
eşimlede fırsat olunca tatillerde geziyoruz ama kafamı meşgul edecek başka bir ugraş bulmam lazım acilinden
topuk dikenin için saraçoğlunun bi kürü falan yokmu acaba hoş bebek düşünürken kürlerden uzak durmak lazım ama:26:
ahahahhaha külahıma anlattt işte külahım \_/
aslında bizimki tam olarak dedikodu değil yorum yapmakk diyelim kısaca
yani mümkünmü desdocum aklına takmamak burayı da takip etmiyim diyorum ama merak ediyorum sizleri de:18:
napsam bilemedim tam olarak bi yaz gelsede biraz daha neşe gelse hayatıma
gezceğim kişileirn de hep bebikleri var yaaaa:84::84::84:
eşimlede fırsat olunca tatillerde geziyoruz ama kafamı meşgul edecek başka bir ugraş bulmam lazım acilinden
topuk dikenin için saraçoğlunun bi kürü falan yokmu acaba hoş bebek düşünürken kürlerden uzak durmak lazım ama:26:
ahahahhaha külahıma anlattt işte külahım \_/
aslında bizimki tam olarak dedikodu değil yorum yapmakk diyelim kısaca
yani mümkünmü desdocum aklına takmamak burayı da takip etmiyim diyorum ama merak ediyorum sizleri de:18:
napsam bilemedim tam olarak bi yaz gelsede biraz daha neşe gelse hayatıma
Sarı kafa yanlış oldu kız
Vallahi bugün yorucuydu,okul öğleden sonraya kadardı,sonra annemi izmite yolcu ettim,arkadaşla çarşı dolandik eve geldim,esimde maça gitti bende vurdum kafayı yattim.kucukaga için uyandım))) ne kadar salak dizi izliyon demeyinde
Vallahi bugün yorucuydu,okul öğleden sonraya kadardı,sonra annemi izmite yolcu ettim,arkadaşla çarşı dolandik eve geldim,esimde maça gitti bende vurdum kafayı yattim.kucukaga için uyandım))) ne kadar salak dizi izliyon demeyinde
e benimde bütün arkadaşlarımın bebekleri var.iyi oluyor bizde bebekleri sevip sevip veriyoruz analarına
yok canım bunun kürü yok çareside yok
bende burdakılerı merak edıyorum vallahı..arkadaslar bazen şikayet edıyorlar ne o tel elınden hıc düşmüyor dıye arada fırsat bulunca eşimi arayacagıma buraya gırıp kızlar ne yapmış dıyıp okuyorum vallahı.eşimleartık aramaızda sohbette etmıyoz benım yuzumden
merak etme bizimde bebiklerimiz olcak canım
güzel şeyler düşün kendini üzme tamam mı
dogrusu nasıl olcaktı kızzz
küçük aga mı
Sarı kafa yanlış oldu kız
ne gülüyon kızben burda salya sümük aglıyom:84::84::84:
ne gülüyon kızben burda salya sümük aglıyom:84::84::84:
hahha sevip sevip analarına veriyozzziyimiş valla dogru tespit
dimi ama merak ediyoruz yani :18:
arkadaşlarına da tavsiye et bakalım telefonu bırakabiliyorlar mı
Merhaba kizlar nasilsiniz?
niye ağlıyosun sen yaaabak sarı kafaya ceee yapıyor sana
kızzzzzzzzzzzzzz küçükaga lösemi ona aglıyom
ayy kıyamamne diye aglıyorsun ne oldu sinem e? neden üzgünler? nereye gidiyo bunlar? neyi kutladılar?
bende yeni açtımizliyorum bende
kızzzzzzzzzzzzzz küçükaga lösemi ona aglıyom
Merhaba kizlar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?