Canim ben yurtdisinda yasiyorum.memorial hakkinda bilgi topluyom.burdakilerden yardim istiyorum lutfennn.
canım hoşgeldin sen memorial de tedavi olcaktın değil mi
bi arkadaş var yurtdışından gelcekmiş de
gemingos muş:44: adı aşağıda yazıyor şuan online sanırsam
hastane hakkında fikir istiyordu da
bak canım ensu arkadaşımız geldi ona bi danış istersen
Canim ben yurtdisinda yasiyorum.memorial hakkinda bilgi topluyom.burdakilerden yardim istiyorum lutfennn.
canımmm maşallahh
ay ne güzell çok çok sevindim hemde ikizzzz
Allahım kat kat artırsın canım.. kucağına almayı nasip etsin..
tebriklerr
canımmm maşallahh
ay ne güzell çok çok sevindim hemde ikizzzz
Allahım kat kat artırsın canım.. kucağına almayı nasip etsin..
tebriklerr
canımm geldimm:)) evet şişli memorial..
cnm ben memnunum önden laparaskopi ve histereskopi istedi semra hanım bende orada oldum, temmuzda baskılama tedavim var ağustosta tüp bebek deneyeceğim..
şu ana kadar sorun yok 1,5 aydır hastaneye 6-7 defa gittim memnunum.. şişli memoriala gidiyorum ben..
Bahaneye bak
ayy uçaklar geçip duruyor dedin bir de üstüne küçükçekmece dedin komşum musun nesin acaba sen benim?
Ben de halkalıda oturuyorum canım aynı dertten muzdaribim.
kızlar 15. gün betahcg 4667 çıktı!
Ağlamaktan konuşamıyorum, yazamıyorum, çok şaşkınım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Tskr ederim canim.bir haftadir aradim onlari bana geri doneceklerini soylediler henuz arayan yok sanki biraz ilgisiz gibiler.
Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzEvet kuzum dün transfer yapıldı,insallah olur bu defa çok dua ettim.
Ayın 30 unda hastaneye gelin yapalim.dediler ama 29 pazar gunude yaptırabilirsiniz dediler geriye 9 gün kaldı yani:18::18:
Bu sefer taktik degistirtim,oyle idrara sıkışık değildim hatta sonda yapacaklardı yok ben sikisigim hissediyorum dedim allahtan sonra rahmin içini gördüler,odaya geçtikten yarım saat sonra felan kalkıp lavoboya gittim..bunu bukadar uzun anlattım çünkü en büyük kabusumdu
Amin bitanemHerkese Hayırlı Cumalar
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım...
Doğru yerdeyizoooooooo melindaaa hanım teşrif ettiniz efendim
görüyorum sizi aşağıda ama yukarda yazınıza rastlamadım
neden öle uzaktan bakıp kaçıyorsunuz bayan melindam
alıntı yaparken yine 2013 topiğinden alıntıladım sonra kafam dank etti bakkkkk
dogru yerdeyiz değil mi:18:
Maşallah canım çok güzel bi sonuç. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Tebrik ederim.
canım senden haber bekliyordum çok çok çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Canimmmmm masaallahtebrik ederim...gozunaydin yaaaa...oyle sevindim ki. .Allahim kucagina almayi nasp etsin cnm...seninle ayni merkez ve donmus transferi olunca cok buyuk umit girdi icimeee Allahim tum isteyenlere nasip etsinnnn....
hangi konuda geri dönüş bekliyorsun cnm.. ben ilk aradığımda fiyat ve işleyiş hakkında tüm bilgileri telefonda vermişlerdi..
istanbul dışıysan zaten testlerini mail atıyorsun ilgili doktorlara..
ilk gidişinse hastayı görmeden telefonla pek bilgi vermiyorlar hatalı yönlendirmemek adına..
nur hanıma bir mail at istersen.. maili özelden yazarım sana..
Bana tedaviyle ilgili biraz bilgi vermelerini istiyorum ve burdan yaptirmam gereken testlerin olup olmadigini ogrenmek istiyorum.
Doğru yerdeyizkuzucum bu aralar çok disardayim telden okuyorum sizi cevap yazmaya fırsatım olmuyor ama hepinizden haberim var ben fal gönderdim dün teyzeye uzaktan yatılı misafir gelcek dedi bugün arkadaş arıyor yarın size geliyoruz ben şok nerden bildi ki:26:attığı tuttu
mailde kisaca durumunu anlat testlerin isimlerini sor cnm onden yaptirip oyle gelecegim dersin.. nur hn cevap yaziyor..
geri donulmediginide yazarsin..
Çoook teşekkür ederim, bugün bana bayram oldu. Allah hepinize nasip etsin.
Ballım senin sonucunu ben de merakla bekleyeceğim. İnşallah sevinçli haberini paylaşacağız.
Tskr ederim canim.bana fiyat konusundada bilgi verirsen sevinirim.
Tskr ederim canim.bana fiyat konusundada bilgi verirsen sevinirim.
Ayy sakin sakin okuyodum anca fırsat bulup bu mesajına gelince koptum deli gibi gülüyorum ya işyerinde :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?