2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım hoşgeldin sen memorial de tedavi olcaktın değil mi
bi arkadaş var yurtdışından gelcekmiş de
gemingos muş:44: adı aşağıda yazıyor şuan online sanırsam
hastane hakkında fikir istiyordu da
bak canım ensu arkadaşımız geldi ona bi danış istersen

canımm geldimm:)) evet şişli memorial..

Canim ben yurtdisinda yasiyorum.memorial hakkinda bilgi topluyom.burdakilerden yardim istiyorum lutfennn.

cnm ben memnunum önden laparaskopi ve histereskopi istedi semra hanım bende orada oldum, temmuzda baskılama tedavim var ağustosta tüp bebek deneyeceğim..
şu ana kadar sorun yok 1,5 aydır hastaneye 6-7 defa gittim memnunum.. şişli memoriala gidiyorum ben..

Tskr ederim canim.bir haftadir aradim onlari bana geri doneceklerini soylediler henuz arayan yok sanki biraz ilgisiz gibiler.

ayy uçaklar geçip duruyor dedin bir de üstüne küçükçekmece dedin komşum musun nesin acaba sen benim?
Ben de halkalıda oturuyorum canım aynı dertten muzdaribim.

Ayyy ne güzelll ben sefaköydeyim. bu sene daha beterler hiçç durmuyolar vallaa.

Son düzenleme:
Tskr ederim canim.bir haftadir aradim onlari bana geri doneceklerini soylediler henuz arayan yok sanki biraz ilgisiz gibiler.

hangi konuda geri dönüş bekliyorsun cnm.. ben ilk aradığımda fiyat ve işleyiş hakkında tüm bilgileri telefonda vermişlerdi..
istanbul dışıysan zaten testlerini mail atıyorsun ilgili doktorlara..
ilk gidişinse hastayı görmeden telefonla pek bilgi vermiyorlar hatalı yönlendirmemek adına..
nur hanıma bir mail at istersen.. maili özelden yazarım sana..

Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Amin bitanem
Doğru yerdeyizkuzucum bu aralar çok disardayim telden okuyorum sizi cevap yazmaya fırsatım olmuyor ama hepinizden haberim varben fal gönderdim dün teyzeye uzaktan yatılı misafir gelcek dedi bugün arkadaş arıyor yarın size geliyoruz ben şok nerden bildi ki:26:attığı tuttu
kızlar 15. gün betahcg 4667 çıktı!
Ağlamaktan konuşamıyorum, yazamıyorum, çok şaşkınım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

canım senden haber bekliyordum çok çok çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin

kızlar 15. gün betahcg 4667 çıktı!
Ağlamaktan konuşamıyorum, yazamıyorum, çok şaşkınım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Canimmmmm masaallah tebrik ederim...gozunaydin yaaaa...oyle sevindim ki..Allahim kucagina almayi nasp etsin cnm...seninle ayni merkez ve donmus transferi olunca cok buyuk umit girdi icimeeeAllahim tum isteyenlere nasip etsinnnn....

Maşallah canım çok güzel bi sonuç. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Tebrik ederim.

canım senden haber bekliyordum çok çok çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Canimmmmm masaallah tebrik ederim...gozunaydin yaaaa...oyle sevindim ki..Allahim kucagina almayi nasp etsin cnm...seninle ayni merkez ve donmus transferi olunca cok buyuk umit girdi icimeeeAllahim tum isteyenlere nasip etsinnnn....

Çoook teşekkür ederim, bugün bana bayram oldu. Allah hepinize nasip etsin.
Ballım senin sonucunu ben de merakla bekleyeceğim. İnşallah sevinçli haberini paylaşacağız.

Bana tedaviyle ilgili biraz bilgi vermelerini istiyorum ve burdan yaptirmam gereken testlerin olup olmadigini ogrenmek istiyorum.

Bana tedaviyle ilgili biraz bilgi vermelerini istiyorum ve burdan yaptirmam gereken testlerin olup olmadigini ogrenmek istiyorum.

mailde kisaca durumunu anlat testlerin isimlerini sor cnm onden yaptirip oyle gelecegim dersin.. nur hn cevap yaziyor..
geri donulmediginide yazarsin..

gezz gezzz ohh misss bende pazara çıkcam şimdi
kızzz ne bileyim yaa banada 2 gün önce telefon görüşmende tartışma yaşıcaksın dedi
bi arkadaşım vardı onla tartıştım bende ona şok oldum
bilmiyom yani telefonumuzu mu dinlliyo napıyo töbe töbee biliyo bi şekilde
yada atıyo tutuyo iştee amann fal işte

Çoook teşekkür ederim, bugün bana bayram oldu. Allah hepinize nasip etsin.
Ballım senin sonucunu ben de merakla bekleyeceğim. İnşallah sevinçli haberini paylaşacağız.

Cnmmm tebrik ederim rabbim saglikla kucagına alacağın günleride göstersin insallah...

Tskr ederim canim.bana fiyat konusundada bilgi verirsen sevinirim.

ben fiyatını tam olarak bilmiyorum canım ama iğneler hariç 6000-6500 arası diyorlardı..
bana indirim yapıldı daha önceden raporlu olarak tedavi yaptırdığım için rapor hakkı bitenlere özel bi indirimleri varmış.. ben ne denilse kabul edecektim onlar bu indirimi söyleyince oldukca sevindim.. 4700 gibi benim fiyatım iğneler hariç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…