2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kız deluuuuuuu( tatlı anlamda)
bazı tüp bebeğin tutmama sebebı kadının bağışıklık sıstemının güçlü olması,bu durumda kadının vücudu embriyoyu yabancı bır madde olarak kabul edıyor ve atıyor vücuttan,o yüzden erkegın kanını felan alıp kadına enjekte ediyorlar...
Ben olmasam ne yapacaksınız çok merak edıyorum

Yok daha neler ne kanı yahu istersen transferi eşlere yaptıralım

Yaaaa çok istemiştim bu sefer olcak demiştim...Kızlar bakın nasılda silik testlerim öfffffff :'((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

desdo canım haklısın bunun adı Paternal Lenfosit İmmünizasyonu (Lenfosit Aşısı) olarak geçiyor..
ben bunu kendimde araştırmıştım lenfosit testlerim sorunsuz çıkınca vazgeçmiştim..

Ayyyyyy bak dalga geçiyor cıddıyım kız ben,hatta benım bı arkadaşım Adana'da hıc oyalanma bız 4 sene denmedik burda olmadı sonran istanbula gıttık bana esımın kanını enjekte ettıler ıkı ay mı uç aymı herneyse sonra bebek tutunmuş bı tane 13 yasında kızı var..tabı kanı işlemden geçirip enjekte edıyorlar.lenfosit aşısı mı ne denılıyor

Eki Görüntüle 1163382

Yaaaa çok istemiştim bu sefer olcak demiştim...Kızlar bakın nasılda silik testlerim öfffffff :'((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benım zaten ısrar testı sabah kı ıdrarla yapılır,o yüzden sılık olması normal...sen yarın kan tahlılını yap bak ne güzel bı sonuç alacaksın.şimdi hıc strese gırme yanı

kızlar 15. gün betahcg 4667 çıktı!
Ağlamaktan konuşamıyorum, yazamıyorum, çok şaşkınım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Çok çok çok tebrikler... Bundan sonraki tüm süreçlerin de bayram sevinçleri yaşatsın hep.
Sağlıkla kucağına alacağın güne kadar, şansın da huzurun da daim olsun.

Mutlu haberlerin ve eksik etmediğin dileklerin için çok teşekkürler

ne kadar güzel dilekler, ben çok teşekkür ederim. hepinizin sevincini paylaşmak nasip olsun inşallah...

ayy canım daha 19 temmuza bir ay var:)) 36,9 diyelim

40 serisine gelince ayları geçtim günleri sayacaksınız sanırım
Her yaşınız ayrı güzellikte geçsin, ben şahsen -bebeğe olumsuz etkisi dışında- çokkk ama çok memnunum

Hızla geçiyor zaman iki üç haftaya tammm tü tü tüüüüüü "41" kere maşallah yaşında olacağım
Aman nazar değmesin

duygucuğum canımm ne güzel seni görmek..
yaşımı çok seviyorum aslında anladımki 30 dan sonra bir bayan daha güzel oluyor.. ruhu, giyimi, tarzı herşeyi oturuyor yayduğımız enerji daha güzel oluyor.. ama işte bu tüp bebek konuları pek yaşı sevmiyor:)
gerçi görsenizzz tip olarak 27 mi yoksa 28 mi dersiniz:))
canım sende yengeçsinn demek su grubuyuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…