Bir tane yapıştırsaydın beyine
Canım şaka bir yana paylaştığın yazıyı okudum, bu konuda araştırma yapacağım dedikleri gibi olabilir, olmadı ilişki olmazda spermler enjektörle içeri veririz :26::26::26:
gitti.bu arada kuaföre bile gidip geldim..
yağmur yağmaya başladı iyi oldu hava serinledi birazz..
Kız deluuuuuuu( tatlı anlamda)
bazı tüp bebeğin tutmama sebebı kadının bağışıklık sıstemının güçlü olması,bu durumda kadının vücudu embriyoyu yabancı bır madde olarak kabul edıyor ve atıyor vücuttan,o yüzden erkegın kanını felan alıp kadına enjekte ediyorlar...
Ben olmasam ne yapacaksınız çok merak edıyorum
Bunca yıl yasımı yanlış hesapladıgımı anladım sayenızde
ayy canım daha 19 temmuza bir ay var:)) 36,9 diyelim
Sende miiii?
Kız deluuuuuuu( tatlı anlamda)
bazı tüp bebeğin tutmama sebebı kadının bağışıklık sıstemının güçlü olması,bu durumda kadının vücudu embriyoyu yabancı bır madde olarak kabul edıyor ve atıyor vücuttan,o yüzden erkegın kanını felan alıp kadına enjekte ediyorlar...
Ben olmasam ne yapacaksınız çok merak edıyorum
Yok daha neler ne kanı yahu istersen transferi eşlere yaptıralım
Yok daha neler ne kanı yahu istersen transferi eşlere yaptıralım
Eki Görüntüle 1163382
Yaaaa çok istemiştim bu sefer olcak demiştim...Kızlar bakın nasılda silik testlerim öfffffff :'((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar 15. gün betahcg 4667 çıktı!
Ağlamaktan konuşamıyorum, yazamıyorum, çok şaşkınım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Canım benım zaten ısrar testı sabah kı ıdrarla yapılır,o yüzden sılık olması normal...sen yarın kan tahlılını yap bak ne güzel bı sonuç alacaksın.şimdi hıc strese gırme yanı
Çok çok çok tebrikler...Bundan sonraki tüm süreçlerin de bayram sevinçleri yaşatsın hep.
Sağlıkla kucağına alacağın güne kadar, şansın da huzurun da daim olsun.
Mutlu haberlerin ve eksik etmediğin dileklerin için çok teşekkürler
ayy canım daha 19 temmuza bir ay var:)) 36,9 diyelim
yaaa ben deeeeee ... 35 yaşındayım.30 da evlendim. 30 dan önce evlenmem 35den öncede çocuk yapmam dedim. büyük konuşmuşum galiba
Eki Görüntüle 1163382
Yaaaa çok istemiştim bu sefer olcak demiştim...Kızlar bakın nasılda silik testlerim öfffffff :'((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
40 serisine gelince ayları geçtim günleri sayacaksınız sanırım
Her yaşınız ayrı güzellikte geçsin, ben şahsen -bebeğe olumsuz etkisi dışında- çokkk ama çok memnunum
Hızla geçiyor zamaniki üç haftaya tammm tü tü tüüüüüü "41" kere maşallah yaşında olacağım
Aman nazar değmesin
benim testim bundan silikti 153 çıkmıştı gelsene buraya sen
Çok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?