2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kız şu fala nerden gönderiyorsunuz bana özelden atsanıza adresi yerim sizi

o adresi bana da özel yazsana kızzz

Inşallah herkese nasip etsin ama ateşim çıkıyor 37.5 oluyor doktorum iğnedendir dedi böle bi sıkıntı yaşayan varmı

Sahil canım benım,inşallah bende pozitif sonuc yazarım buraya....hayırlısıyla olur ınsallah

bloğundan tamamını okudum.Ve inan gözlerim doldu.Ama senin adına çok sevindim gerçekten ikiz bebişlerin olmasına da çok sevindim.arkadaşların da okumasını öneriyorum.Hem hisleri paylaşmak he de bilgi edinmek amacıyla...

Gördüm canım ben özelden yazamıyorum sadece hastane 5000 tl tutuyor ankada da dediğin gibi laboratuvar çalışması da önemli o yüzden karar veremedik çok karışık kafamız

Evet yaaa uyanık desdo canım çekti demiyorda bizi kandırıyor burada

Okalar açıkladım durumu ama ınandıramadım hem benım onunla( kocamla)kanlı bıçaklı olmama az kaldı.saglık Ocağı'na gıttık ya rapor almaya ağır ağır yürüyorum arabaya falan tabı duymayacagımı sanıyor arkamdan sessızce sankı amelıyat oldu dıyor soylenıyor,allah yarattı demeyecem işte ama çocuğumun babası

Bir tane yapıştırsaydın beyine
Canım şaka bir yana paylaştığın yazıyı okudum, bu konuda araştırma yapacağım dedikleri gibi olabilir, olmadı ilişki olmazda spermler enjektörle içeri veririz :26::26::26:

Gördüm canım ben özelden yazamıyorum sadece hastane 5000 tl tutuyor ankada da dediğin gibi laboratuvar çalışması da önemli o yüzden karar veremedik çok karışık kafamız

Hatcem sen ne becerıksız çıktın kızzzzzz
En yukarıda bildirimler kısmı var oradan bak bıde alıntı yapıp yaz yoksa bende bana yazdıklarını goremeyebılırım...canım başkentte sımdı hemen alırlarmı seni bilmiyorum genelde randevuları dolu ölüyor.başkentte hastaneye sımdı 3000 oduyorsunraporsuz raporun varsa daha uygun tatbiki ama bılemeyecem.ılaclara da 2000-2500 ödesen ıste 5500 falan tutar.
Ben feza beye çok güvenmiyorum ama hastane bana hastane gıbı gelmedı acıkcası yanı orda sadece fezan beyi görmeyen gitmiştim bana hastanenın ıyı olduğunu söyledi ama bılmıyorum,sonuçta oraya ortak olmuş kötü dıyecek halı yok...amaz hiç aklını karıştırma feza bey guvenılecek bı Dr çünkü..hatta ben Turhan çetinde yaptıracaktım ama kuzenım falan başkentte olsun dıye bayağı ısrar ettı.hem maddi olarakda Turan çetinden cok uygundu ben sadece hsg fılmıne 500 lıra hıstereskopıyede 1250 lıra veremiştim normalde daha uygun başka yerlerde.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…