Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Amin bitanem
Doğru yerdeyizkuzucum bu aralar çok disardayim telden okuyorum sizi cevap yazmaya fırsatım olmuyor ama hepinizden haberim var ben fal gönderdim dün teyzeye uzaktan yatılı misafir gelcek dedi bugün arkadaş arıyor yarın size geliyoruz ben şok nerden bildi ki:26:attığı tuttu
canım senden haber bekliyordum çok çok çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin
gezz gezzz ohh misss bende pazara çıkcam şimdi
kızzz ne bileyim yaa banada 2 gün önce telefon görüşmende tartışma yaşıcaksın dedi
bi arkadaşım vardı onla tartıştım bende ona şok oldum
bilmiyom yani telefonumuzu mu dinlliyo napıyo töbe töbeebiliyo bi şekilde
yada atıyo tutuyo iştee amann fal işte
aramıza hoşgeldin
nerde yaptırcaksınız şehir olarak ?
aramıza hoşgeldin
transferin hayırlı ugurlu olsun sonu da bebişli olsun inşallah
sana şöle diyim benim sonucum negatifti ve ne kasıgım battı ne bi ağrı oldu
bu agrılar iyiye işaret denilebilir.
ayrıca 5.gün embriyosu ise şansın biraz daha fazla elbet
Rabbim ol desin ve olsun inşallah
5 gün sonra test yapıcaksın ozaman. bizede hbr ver olur mu
29 yasindayim.sen?
36 yaşındayım:))
phalaya göre 37 gerçii :))
Kuzum transferin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Amin bitanem
Doğru yerdeyizkuzucum bu aralar çok disardayim telden okuyorum sizi cevap yazmaya fırsatım olmuyor ama hepinizden haberim var ben fal gönderdim dün teyzeye uzaktan yatılı misafir gelcek dedi bugün arkadaş arıyor yarın size geliyoruz ben şok nerden bildi ki:26:attığı tuttu
canım senden haber bekliyordum çok çok çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Merhaba mesajinizi aldim ancak cevap veremiyorum sayidan dolayi. Kusura bakmayin biraz geciktim size yanit yazmakta, erken dogum yaptim daha ancak toparlaniyorim. Ben suleymaniyeden direkt dis heyet raporu aldim tedavimi orada baslatmadim. Email adresinizi gonderebilirseniz ordan da yazisabiliriz. Ya da uzun uzun tedavi surecimizi takip etmek isterseniz bambaskabiryolculuk...............tr den blogumu da okuyabilirsiniz. Sormak istedikleriniz icin dedigim gibi email adresinizi yollarsaniz elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim.
ama ben şimdi 36 oldum e sende 37
Acıbadem ve ankada ile görüştük ankada düşünüyoruz ama emin olamadık baskentle de görüşmeyi düşünüyoruz sen daha önce başka yerle çalıştin mı başkent dışında
kız dur benim kociş geldi,ondan..
gitsin devam ederizz...
ilaçlar sende alınganlık yaptı sanırsam
Sesime gel sesime gel....huuuuuuuuuuuuu
Evet yaaa uyanık desdo canım çekti demiyorda bizi kandırıyor burada
Gıttımı kocacıgın
Okalar açıkladım durumu ama ınandıramadımhem benım onunla( kocamla)kanlı bıçaklı olmama az kaldı.saglık Ocağı'na gıttık ya rapor almaya ağır ağır yürüyorum arabaya falan tabı duymayacagımı sanıyor arkamdan sessızce sankı amelıyat oldu dıyor soylenıyor,allah yarattı demeyecem işte ama çocuğumun babası
Gördüm canım ben özelden yazamıyorum sadece hastane 5000 tl tutuyor ankada da dediğin gibi laboratuvar çalışması da önemli o yüzden karar veremedik çok karışık kafamız
ama ben şimdi 36 oldum e sende 37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?