2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
parsenimmmm hoşgeldinnn
hayata bakış açımız tüp oldu artık desene
dogal yolla hamiş kalanları dışlama pozisyonuna geldim o dereceeee

hoşbulduk canım
yani çok güzellerdi ama büyük ihtimal tüp bebektiler
moda zaten yaptırmak biz modaya uyuyoruz kızım yoksa çocuk yapamadığımızdan değil yani

Selam arkadaslaarr... hep okuyorum yazdiklarinizi.. bayiliyorum bu topigin enerjisine yaa.. ben aranizdan erken ayrilmak zorunda kaldım ama hep takipteyim.. siznle mutlu olup sizinle üzülüyorum .. ve size hep dua ediyorum..

hoşbulduk canım
yani çok güzellerdi ama büyük ihtimal tüp bebektiler
moda zaten yaptırmak biz modaya uyuyoruz kızım yoksa çocuk yapamadığımızdan değil yani

sevdim bu fikri dogal yolla kalanları modaya uymadıkları için dışlıyorum ozaman
biz elitiz demişti desto dogruymuş

hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer olucak canım
salı opu sonra transfer Allah ın ziniyle gün sayacagız senin için de sevineceğiz inşallah

sağol canım:) inşallah :) hepimize Allahım bu dünyada meleklerimizi versin inşallah :)

Selam arkadaslaarr... hep okuyorum yazdiklarinizi.. bayiliyorum bu topigin enerjisine yaa.. ben aranizdan erken ayrilmak zorunda kaldım ama hep takipteyim.. siznle mutlu olup sizinle üzülüyorum .. ve size hep dua ediyorum..

Allah razı olsun...sizinde az kalmış RAbbim sağlıklı dogumlar nasip etsin
evlatlarınızı(belki ikizdir diye) sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar ben artık eve gidince yazacamburda olursaniz;((((
Bu arada çok saçma bi filimdi

sen filmi izledin mi de saçma diyorsunnnnn yaaaaa
izlemedin ya ondan saçma gelmiştir belki şekerim

ee hadi kop gel sinemedan eve de öyle yaz madem bekliyoruz söz veremiyeceğim ama burdayım ben şimdik
tabiki elitiz
farklıyız yani

elitiz tüpçüyüz varmı ötesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…