senin egunal ın yeni açacağı topikten haberin yok dimi
geçmiş sayfaları okumadın yani bugün
geyik bölümünde bi topik açılcak tüpçülerin geyik mekanı gibi bişi olcak
yarın duyurcaktı egunal
artık orda geyik yapcaz böle oynucaz coşcazzzzz
rabbim kucağında sevdirsin,sevindirsin canım benim..
isimleride çok güzel
amin canım inşallah,doğuma girerken bize dua et olur mu lütfen
33.hafta erken değilmi..
aslında diğer tedavilerim gibi gitmiyor :) pek iyi değil diğerlerine göre :) bir taraf yumurtlamadı :) ağlıyorum sonra da amaaaaaaaaaaan napayım diyorum drum ağladığımı duyunca hergün kontrole çağırdı titizleniyor :) hatta pozitifi alalım seni yemeğe götüreceğim dedi adam adak adadı yaaaaaaaaaaa :)
Evet benim kizlar biraz sabirsiz.. iki kere geliyorlardi zor tuttuk.. 28. Haftadan beri evde yatiyorum.. belki inanmazsiniz ama dedim gibi hep dilimde duamdasiniz..
harikasın aferin kız,seni örnek alıyorum diyorum işte.beni yine yanıltmadın
biraz evde dinlen artık..
Telefondan görüntü nasıl ekleyebilirim 5. Gün test yaptımda azcık :) belli belirsiz ince bi çizgi var sanki offf offf akilsiz başım
Evet benim kizlar biraz sabirsiz.. iki kere geliyorlardi zor tuttuk.. 28. Haftadan beri evde yatiyorum.. belki inanmazsiniz ama dedim gibi hep dilimde duamdasiniz..
Her gittiğim yerde ayağımı uzattım merak etme arabada da arka koltuklara oturuyom uzatiyom.benim ki söferrr
Vallahi hayranım enerjinize..telden girdiğinden sarı kafalar çıkmıyor bende;(((
Bu arada film b... Gibiydi.yani benim tarzım değildi
ohh bunu duyduğum iyi oldu bende gelirim
ağlanıcak bişey yok canım,bi tane olsun sağlıklı olsun yeter..
ben tüp yaptırırken bir arkadaşın onbeştane yumurtası çıktı altı yada yedş tanesi döllendi,bir tane transfer ettiler diğerleri donduralacak kadar iyi olmamış..elde var sıfır yanii..
onunda tutmadı.kaliteli olsun bi tane olsun canımcım üzülme.
kaç yumoş var şimdi..
oooo dr.la yemeğe ha adamı nasıl üzdüysen artık
ivittttgel tabikisi
nasıl bişi çıkcak merak ediyorum
burayı takip edemiyordum şimdi 2 favori sayfam olucak
Allah razı olsun..ikizler genelde öyle sabırsızlar
Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin sağlıkla büyütün inşallah
bende aynı şekilde 14 yumi elde var sıfır
mesaj bölümünde sitedeki gibi çıkmıyor mu ?
transferden 5 gün sonra çıktıysa süper valla
5.gün embriyosu mu?
Evet .. 3 hafta sonra geliyorlar Allahin izniyle.. bu topigin ilk gebesi bendim inaniyorum ki hepimizin kucaklari dolu ayrilicaz burdan
Evet cnm yaa 5.gun.. predictor ile yaptım ince silik bi çizgi görebiliyoruz esimde gördü.. aslında jel estroferm ve bi iğne kullanıyorum günlük pregnly diye bunların içinde bhgc hormonu olabilir mi
Evet cnm yaa 5.gun.. predictor ile yaptım ince silik bi çizgi görebiliyoruz esimde gördü.. aslında jel estroferm ve bi iğne kullanıyorum günlük pregnly diye bunların içinde bhgc hormonu olabilir mi
aman takma kafanaaaaaaaaaaaaa
boşverrrrrrrrrrrr biz mi taşıcaz dünyanın yükünü amannnnn
o halde son geyikler yapılsın burada Eki Görüntüle 1165062 Eki Görüntüle 1165063 Eki Görüntüle 1165064 Eki Görüntüle 1165062 Eki Görüntüle 1165063 Eki Görüntüle 1165064 Eki Görüntüle 1165062 Eki Görüntüle 1165063 Eki Görüntüle 1165064 Eki Görüntüle 1165062 Eki Görüntüle 1165063 Eki Görüntüle 1165064 Eki Görüntüle 1165062 Eki Görüntüle 1165063 Eki Görüntüle 1165064 Eki Görüntüle 1165062 Eki Görüntüle 1165063 Eki Görüntüle 1165064 Eki Görüntüle 1165062 Eki Görüntüle 1165063 Eki Görüntüle 1165064
canıımm demek kki bu sefer olacak inşallah
zoru başaracaksın
ağlama sakın kaç yumi görünüyor peki
enerji bizim işimizzz:)))))
canımm ağlama senherşey güzel olacak Allah ın izniyle
ağlanıcak bişey yok canım,bi tane olsun sağlıklı olsun yeter..
ben tüp yaptırırken bir arkadaşın onbeştane yumurtası çıktı altı yada yedş tanesi döllendi,bir tane transfer ettiler diğerleri donduralacak kadar iyi olmamış..elde var sıfır yanii..
onunda tutmadı.kaliteli olsun bi tane olsun canımcım üzülme.
kaç yumoş var şimdi..
oooo dr.la yemeğe ha adamı nasıl üzdüysen artık
canım süpeeeeeeeeeeeeeeeeer :)Telefondan görüntü nasıl ekleyebilirim 5. Gün test yaptımda azcık :) belli belirsiz ince bi çizgi var sanki offf offf akilsiz başım
öle deme ama bende 14 yumi duyunca ne kdr sevinmiştim
demekki dedim neymiş yumi sayısı değil kalitesi önemliymiş
inşallah 2.denemede artık
tabi bu ay gebe kalmazsam
bilemiyorum ama inşallah hamilelikten çıkmıştır o çizgi
şimdi kesin bişey demek için çok erken,sende çok erken yapmışsın testini
Rabbim inşallah güzel haberlerin devamını getirsin gönlündekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?