2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ohh bunu duyduğum iyi oldu bende gelirim

rabbim kucağında sevdirsin,sevindirsin canım benim..
isimleride çok güzel
amin canım inşallah,doğuma girerken bize dua et olur mu lütfen
33.hafta erken değilmi..

Evet benim kizlar biraz sabirsiz.. iki kere geliyorlardi zor tuttuk.. 28. Haftadan beri evde yatiyorum.. belki inanmazsiniz ama dedim gibi hep dilimde duamdasiniz..

ağlanıcak bişey yok canım,bi tane olsun sağlıklı olsun yeter..
ben tüp yaptırırken bir arkadaşın onbeştane yumurtası çıktı altı yada yedş tanesi döllendi,bir tane transfer ettiler diğerleri donduralacak kadar iyi olmamış..elde var sıfır yanii..
onunda tutmadı.kaliteli olsun bi tane olsun canımcım üzülme.
kaç yumoş var şimdi..
oooo dr.la yemeğe ha adamı nasıl üzdüysen artık

Evet benim kizlar biraz sabirsiz.. iki kere geliyorlardi zor tuttuk.. 28. Haftadan beri evde yatiyorum.. belki inanmazsiniz ama dedim gibi hep dilimde duamdasiniz..

sağol canım sakın kalkma ikizler biraz erkenci oluyo
hadi hayırlısı güzel doğumların olsun inşeAllah

Telefondan görüntü nasıl ekleyebilirim 5. Gün test yaptımda azcık :) belli belirsiz ince bi çizgi var sanki offf offf akilsiz başım

mesaj bölümünde sitedeki gibi çıkmıyor mu ?
transferden 5 gün sonra çıktıysa süper valla
5.gün embriyosu mu?

olsun canım sağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse gelsinler..
kavuş sende bebişlerine inş..
sagol canım allah razı olsun

ohh bunu duyduğum iyi oldu bende gelirim

ivitttt gel tabikisi
nasıl bişi çıkcak merak ediyorum
burayı takip edemiyordum şimdi 2 favori sayfam olucak

Allah razı olsun..ikizler genelde öyle sabırsızlar
Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin sağlıkla büyütün inşallah

bende aynı şekilde 14 yumi elde var sıfır

aman takma kafanaaaaaaaaaaaaa
boşverrrrrrrrrrrr biz mi taşıcaz dünyanın yükünü amannnnn

mesaj bölümünde sitedeki gibi çıkmıyor mu ?
transferden 5 gün sonra çıktıysa süper valla
5.gün embriyosu mu?

Evet cnm yaa 5.gun.. predictor ile yaptım ince silik bi çizgi görebiliyoruz esimde gördü.. aslında jel estroferm ve bi iğne kullanıyorum günlük pregnly diye bunların içinde bhgc hormonu olabilir mi

Evet .. 3 hafta sonra geliyorlar Allahin izniyle.. bu topigin ilk gebesi bendim inaniyorum ki hepimizin kucaklari dolu ayrilicaz burdan

Canım seni yeni gördüm sağ salim bebeklerini kucağına alırsın inş. Sen kaçıncı denemende hamile kaldın? Hamile kaldıktan sonra acaba bir şey olur mu? Iyi midir? Bi sorun olur mu gibi sorulara boğuldun mu?benim ilk hamileliğim de...

Evet cnm yaa 5.gun.. predictor ile yaptım ince silik bi çizgi görebiliyoruz esimde gördü.. aslında jel estroferm ve bi iğne kullanıyorum günlük pregnly diye bunların içinde bhgc hormonu olabilir mi

pregnly mi o neden?
ne işe yarıyor acaba:26::26::26::26:
bilmiyorumdaaa

bilemiyorum ama inşallah hamilelikten çıkmıştır o çizgi
şimdi kesin bişey demek için çok erken,sende çok erken yapmışsın testini
Rabbim inşallah güzel haberlerin devamını getirsin gönlündekini nasip etsin

aman takma kafanaaaaaaaaaaaaa
boşverrrrrrrrrrrr biz mi taşıcaz dünyanın yükünü amannnnn

öle deme ama bende 14 yumi duyunca ne kdr sevinmiştim
demekki dedim neymiş yumi sayısı değil kalitesi önemliymiş
inşallah 2.denemede artık
tabi bu ay gebe kalmazsam

canıımm demek kki bu sefer olacak inşallah
zoru başaracaksın
ağlama sakın kaç yumi görünüyor peki

enerji bizim işimizzz:)))))

canımm ağlama sen herşey güzel olacak Allah ın izniyle

kızlar hormonlardan dalgalıyım ruhsal olarak ondan galiba :) adetin ikinci ve beşinci günü baktığında 18 yumi büyüyordu :) sonra o gece eşimle kavga ettik saçma bir sebepten sonraki gün baktı sağ taraf büyümemiş sol iyi ama :) sonra büyüyo gibi yaptı sağdan 2 tane :) bugün baktı yok drum geride keldı sağdakiler dedi:) beklersem soldakiler için iyi olmaz solda 5-6 tane var :) bunlar yeter dedi :) bakalım kaliteli olurlar inşallah :) biliyorum önemli olan sayı değil kalite ama :) bazen kafamın içinde saçma ses deli ediyor ama onu dinlemiyeceğim :) salı girecem opuya ne kısmetse artık :) Allahım yardım etsin :) hep hayırlısı olsun diyorum :) Allahım hayırlısını ver bizim için :)
çok sağ olun çok seviyorum sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:13:

Telefondan görüntü nasıl ekleyebilirim 5. Gün test yaptımda azcık :) belli belirsiz ince bi çizgi var sanki offf offf akilsiz başım
canım süpeeeeeeeeeeeeeeeeer :)

öle deme ama bende 14 yumi duyunca ne kdr sevinmiştim
demekki dedim neymiş yumi sayısı değil kalitesi önemliymiş
inşallah 2.denemede artık
tabi bu ay gebe kalmazsam

yani sayısı değil,kalitesi önemli bi kaçtane olsun bizim olsun yeter..
hakkat kız belki bu ay kalırsın,belli mi olur
bişey sorcam bu dr.lar üçüncü gün beşinci gün transfere yuminin kalitesine ve gelişimine göre karar verniyorlarmı..
ben bundan sonra yaptırırsam beşinci gün transfer edin dicem.olurmu acaba..:26::26::26:

jel ilaç iğne kullanmaktan bıktım yoksa bosuna eziyet cekmek istemiyorum onun verdiği bi stresle yaptım yoksa çok çok erken bencede..hayırlısı yaa sacmaliyorum iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…