hıııı tabii tabii açarım anca diğer odadakini açarım salonda eşim kişisi 22 adamın koşturmasını izliyiii
muhabbet elit olmalı o zaman...
haliyle başlığı gören içerikte elit üslup arar
örneğin;
mybaby24 kuzum nasılsınız bu akşam iyisinizdir umarım
ya da
desdo canım bugün gününüz nasıl geçti inşallah eşinizle olan tartışmanız bir son bulmuştur
gibi
atıcaklar seni cinemadan
mısırda yiyomusun:125::125::131::131:
Tom cruise oynuyor diye girdik,ama habire ölüp diriliyor)))
Elit insanlarız kizimmmmm biz.bi seviyemiz var yani)) ama karar senin
Haahahhahhahhahaa
öle geyik olmazzz benceee
star tv deki kızlara bakın
Maşallah Maşallahhhh güzelliklere bak yaaaaa
ikizzz ikizzz harikalarrrrrrrr
Kimse yok sinemada eşimle ben bide arkada 3 kişi ayağımı uzattım ohhhhhh mis gibin....
ben bu guzelliklerin annesinin yerinde olsam asla tv ye cikartmam kesinlikle nazaraa inaniyorum..:)
bende gelicemmmmmm
şekerim bugün gene kahve içtim ayy ben gırgır olsun diye baktırıyorum malum hergün içince bide böle bişey bulunca bakılsın dedim ne çıktı bugün bak
falınız
etrfaında sana derdini anlatacak birisi var dikkat et. .....bebek hayali kuran birisinin dilekleri gerçekleşmek üzere mutluluk yakın...üç vakte kadar uzun süredir beklediğin hayırlı bir haber alacaksınbi hoşuma gittiiii anlatammmmmmmm
zannımca kocan senin için cinema kapatmış öyle düşün pozitif ol
Esimin fikri sürrealist sohbetler olsun diyor)) anam ben size dedim biz elitiz diye
Aaaaaa yapmasın ama böyle simaririm ben)))
Ayyyyyyyy Allah ım bizede böyle ikizler versin inşallahhhhhh
çok begendim yaaaaa
tüp bebek mi acaba onlar daaaaaaaaa:44::44::44::44::44::44:
Kendim görmediğimden seninde zevkine güvenerek Amin diyorum
bende gelicemmmmmm
şekerim bugün gene kahve içtim ayy ben gırgır olsun diye baktırıyorum malum hergün içince bide böle bişey bulunca bakılsın dedim ne çıktı bugün bak
falınız
etrfaında sana derdini anlatacak birisi var dikkat et. .....bebek hayali kuran birisinin dilekleri gerçekleşmek üzere mutluluk yakın...üç vakte kadar uzun süredir beklediğin hayırlı bir haber alacaksınbi hoşuma gittiiii anlatammmmmmmm
Aaaaaa yapmasın ama böyle simaririm ben)))
tüp bebek mi acaba onlar daaaaaaaaa:44::44::44::44::44::44:
Güldenim inan işin ucunda kedim olmasa bukadar takmazdım...Ama inan çok utandım bebeğimi düşünmem lazımdı çok gerildim bebeğimi de huzursuz ettim... Evet çok istedim anne olmayı Allah nasip etti ben neler yapıyorum(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim.zaten bi daha sinemaya gidelim dersem bugünü hatırlatacak;(((((Allah ım sinemadan da yetiyor hatun yaa
kızz filmi kaçırdın bak
eşim ben izlemeyince ,bana can alıcı sorular soruyo kalakalıyorum sonra kızıyo neden izlemiyorsun diye
her saniyesini benimle paylaşmak istiyorrr adamcagız napsın
ama bu yüzden hep ben magdur oluyorumm
şuan senin yerinde mümkün değil buraya cvp yazamazdım
Sürrealizmin Akımının Özellikleri
*Bilinçaltının, bilinç alanına olan egemenliği savunulur. Aynca bilinç ile bilinç dışını birleştirme esas alınır.
*İçinden geldiği gibi yazmak bu akımın en belirgin özelliğidir.
*Akılcılığın karşısında olan sürrealistler, geleneksel ve biçime dayalı inanç ve değerleri düşünceden silmişlerdir.
*Sürrealist şairlerin dizelerindeki sözcükler, mantıksal bir sıra izlemek yerine bilinçdışı psikolojik süreçlerle bir araya gelir.
Sürrealizmin Temsilcileri
André Breton başka bir deyişle egunal
Paul Eluard başka bir deyişle desdo
Louis Aragon başka bir deyişle mybaby24
bizi anlatıyor özetle bunuda tuttum beğendim
Sürrealizmin Akımının Özellikleri
*Bilinçaltının, bilinç alanına olan egemenliği savunulur. Aynca bilinç ile bilinç dışını birleştirme esas alınır.
*İçinden geldiği gibi yazmak bu akımın en belirgin özelliğidir.
*Akılcılığın karşısında olan sürrealistler, geleneksel ve biçime dayalı inanç ve değerleri düşünceden silmişlerdir.
*Sürrealist şairlerin dizelerindeki sözcükler, mantıksal bir sıra izlemek yerine bilinçdışı psikolojik süreçlerle bir araya gelir.
Sürrealizmin Temsilcileri
André Breton başka bir deyişle egunal
Paul Eluard başka bir deyişle desdo
Louis Aragon başka bir deyişle mybaby24
bizi anlatıyor özetle bunuda tuttum beğendim
Kendim görmediğimden seninde zevkine güvenerek Amin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?