gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşş
teşekkur ederım aysen, çok yumurta cok dert maleseftatlım önce hayırlı olsun... sonra da kocaman bir maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh diyelim.... yumurtalarının sayısı kadar kalitesi de bol olur inşallaahhh... korkma tatlım...
inş arkadaşım, dinlenıyorum ama gecmıyorahhh canım geçmiş olsun dinlen bakalım inşallah ohss olmaz :18:
cnm sen pko musun? geçmiş olsun
bir iki ay dinlene bilirisnkızlar bugün kırmızılar geldi sanırım hamile değilim3. Deneme için bu regli sayılıyormu yoksa şubat reglisimi sayılacak :26:
teşekkur ederım aysen, çok yumurta cok dert malesefaz öz olaydı. çok ağrım var hala
inş arkadaşım, dinlenıyorum ama gecmıyor
33 yumurtayı duyunca anladın dı mı canım, evet pko.luyum malesef.
Hala acım ağrım var benım, ılk denememde bu kadar olmamıştı. Bugun ikidir istifra edıyorum. Tuvaletımı yaparken ağlıyorum, anlamadım ki niye böyle
ewet söyledim.... çok ağladı yazık cnm benim.. tel de söyledim... sonra eve geldi... bana bi buket çiçek yaptırmışşş ... kıyamam yaaaa....
amin canım inş darısı tüm isteyen bacılarıma
Dün toplandı,canım maşallah 33 yumurtanın kaçı döllendi ben kaçırdımmı acaba transfer oldunmu
O pisikolojiyi biliyorum eşin için ağladım
Bende diyorumki eşim benle değilde başkasıyla evlense şimdiye baba olurdu
Gerçekten bu eksiklik duygusu bazen benide esir alıyo
Dün toplandı,
canım daha haber yok yumurtaların durumundan. Embrıyolog aramadı. Bilmiyoruz, herşeyden bihaberim.
Kendı canımla ugrasıyorum, inan aramalarını bile beklemedım. Bulantıdan acıdan gözum bırsey gormuyor
Dün toplandı,
canım daha haber yok yumurtaların durumundan. Embrıyolog aramadı. Bilmiyoruz, herşeyden bihaberim.
Kendı canımla ugrasıyorum, inan aramalarını bile beklemedım. Bulantıdan acıdan gözum bırsey gormuyor
lavaboda zaten ağlama halindeyim. kimse aramadı. Dun ebe pazar gunu ararlar sızı demıştı, o yuzden ben de bugun aramadım canım.canım benimde 11 yumurtam toplandı ve çok ağrılarım oldu 4 gün sürmüştü ağrılarım senibki daha fazla iğne batması olduğu için normaldir heralda özellikle lavaboda daha çok canın yanıyor ama yumurta toplanmasının ertesi günü kaçtanesinin döllenmiş olduğunu embriyoloklar arayıp söylüyolar seni neden aramadılar bence sen arayıp sora bilirsin
cnm allah şifa versin... çokk öok sancılı geçiriyoruz süreçlerimizi Rabbim yardımcımız olsun...
Herkes iyimiiiiiii
evet tatlım gelmedi gelmezde....))) o öyle burayı yokladı aklınca konuştu...ve gitti....bendebebekistiyorum transferin hayirli olsun agrilarin yerlesme agrisi olabilirsonucun bebisli olur insallahaysegulum o arkadasumiz da gelmedi hi daha gercekten de bebek aski yok galiba :) ne bilyim canik ben ya biz boyleda bebek icin cirpininca inanamiyorum erkekler de olmuyormus ama kadinilarda dogustan annelik geni oldugunu duymustum dusununsenize daha 2 yasinda oyuncak bebeklerimiz kucamizda uyut yedir altini temizleyani dogustan annelik ic gudusu oluyor bizlerde
bana göre hala tatmin edici bi yanıt verememiş...histereskopi yapsada aynı protokolü uygularsa yine bi anlamı yok....sen gidince daha baskın bi konuşma yap..canım arkadaşımdarısı başıma cnm... :)) şimdi dr umla konuştumm.. dr bey bu istikrarlı başarısızlığımın sebebini bana açıklarmısın dedim... :)) adam çok güldü... psikolojik olarak yeni tedaviye hazırsın ancak... mart adetini beklemek zorundayız dedi... yani ocak şubat olcam.. martta başlıycam.. ama şubat adet bitimi çağırıyor histereskopi yapacak... çünkü bi öncekinde yapmıştım.. oldu.. sonra düştü.... hatta cok şaşırdı... ebriyo çok kaliteliydi.. blast olacak kadar ama bi tane diye riske atamadık ... bende bu sonucu beklemiyordum dedi....
işte sözün ve kelimelerin bittiği yer....negatifi almak değil eşe bun u söylemek en negatif olanı ...aslında aynı duyguları onlarda paylaşıyor ve bizim içinde onlar çok üzülüyorlar...aldığımız ilaçlar ve stresten dolayı çok üzülüyorlar ama işte biz daha zayıfız bu konuda onlar açığa çıkaramadan içlerinde yaşıyorlar acılarını buda bizi mahvediyorewet söyledim.... çok ağladı yazık cnm benim.. tel de söyledim... sonra eve geldi... bana bi buket çiçek yaptırmışşş ... kıyamam yaaaa....
lavaboda zaten ağlama halindeyim. kimse aramadı. Dun ebe pazar gunu ararlar sızı demıştı, o yuzden ben de bugun aramadım canım.
Bi tane olsun iyi olsun, başka birsey ıstemıyorum.dondurmayı da düşünmedıgımız için, gerı kalan 32sinin inan önemı yok.Acım oldukca önce can sonra canan halindeyım
Zaten bı tane koyacakmış doktor 2.denemem olmasına ragmen, yasım 29.
cok sagol canım, keşke bu kadar sıkıntının sonu hepımız için iyi olsa
Herkes iyimiiiiiii
Herkes iyimiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?