2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar bişe soracam bu donmuş denerken lucrin diye bir igne vuruluyosun ya o açıldında kullanım süresi ne kadar acaba :44: bilen varmı

Amin canım..
iyiyiz kuzum senide böyle görmek mutlu etti beni umut dolu

inşallah canım iğneli döneme geçmeden gelsin kuzucun...

bi de salı günü tam büyümüş olurmuş hemen opu dermiş ne sabırsız kadınım yaaaa bi an önce olsun istiyorum napiyim valla şaka bi yana doktor ilaca başla dediğinde 5-6 tane folikül var dedi yumurta mı yani o dedikleri yani sadece 6 tane mi büyücek acaba cannım

kızlar bişe soracam bu donmuş denerken lucrin diye bir igne vuruluyosun ya o açıldında kullanım süresi ne kadar acaba :44: bilen varmı

yanlış bilgi vermek istemem ama açılsada son kullanma tarihine kadar durabiliyor diye hatırlıyorum ben..
yinede doktora sormak lazım..

o psikoloji hepimizde oluyor herhalde ben de esim arkadasların cocuklarıyla oynarken düşünüyorum üzüyorum kendimi
daha sabah söyledim biraz daha uğrasalım olmazsa bosayabilirsin beni dedim sarıldı saçmalama dedi ama düşümeden duramıyor insan

hadi hayırlısı olsun canım inş tüpe gerek kalmadan gelir bebişin

henüz 4 günde opuya gideni görmedim
5-6 folikül büyüme adayı yumilerin canım..
ilk aşamada görülen onlardır uyarı iğnelerden sonra ortaya çıkan yumilerde olabilir..
sen 5-6 gibi düşün şimdilik artadabilir..

malesefffffff bende aynıyım baskalarınn çocuklarını sevme yanımda dıyorum içim parçalanıyor erıyorum resmen elin çocuklarını sevdikçe yaaaaaaaa

yanlış bilgi vermek istemem ama açılsada son kullanma tarihine kadar durabiliyor diye hatırlıyorum ben..
yinede doktora sormak lazım..

hmm inşallah öyledir soracam hemşirelere bende geçenkınden kaldıda elımde ondan dedm daha yarısı duruyor az bır mıktarını kullandım ben yazık ya 200 tl verdık ona

hayırlı olsun geçen gün umutsuz konusmustun cok üzülmüştüm şimdi tedaviye başlamana sevindim devamı da güzel gelir insallah :)

bunları düşünen birtek benim sanıyordum bende hep eşim için üzülüyorum, bizimki sebepsiz infertiliteymiş eşimde hiç sorun yok ama benim hep kistlerim oluyo ve bence temel sorun bu aslında, biliyorum belki bazılarınız kızabilir yadırgayabilir beni ama ben bu süreçte hep eşimin elinden bu kadar çok sevdiği istediği bişeyi yaşama hakkını almış gibi hissediyorum, sizler gibi 1-2-3 belki 4 kez deneyecem tabiki vazgeçmicem olmazsa ama yinede insan bunu aklına getiriyor üzülüyor, eşime bir kere bunu söyledim ve kıyameti kopardı hayatında ilk defa bana bağırdı ve bana sen yetersin dedi ama beynim de hep aynı soru işareti işte

biz iyiyiz şükür canım sen nasılsın

iyisiniz canım maşallah aldım haberlerinizi..
bende iyi gibiyim diyelim..
bugünümüze şükür...

hmm inşallah öyledir soracam hemşirelere bende geçenkınden kaldıda elımde ondan dedm daha yarısı duruyor az bır mıktarını kullandım ben yazık ya 200 tl verdık ona

sor bencede kullanılıyor diye biliyorum ama iğne bu tahminle olmaz hem öğren banada söle

Amin canım inşallah böyle güzel haberlerle dolar topiğimiz

valla bi tane olsun kaliteli olsun kucağıma sağlıkla almak nasip olsun dimi ama
gerçi ben hep ikiz hayalindeyim ama allah ne nasip ederse kabulümüz tabiki

canlarım benim içim parçalanıyor yaşadıklarınızı okuyunca kıyamam size ben...
eşlerimizi başkalarının çocuklarını severken görmek üzüldüklerine şahit olmak ve zaman zaman kendimizi suçlamak hepimizin yaşadığı şeyler ama bizim tercihimiz değildi bu yaşadıklarımız Rabbimin takdiri..Sınavımız büyük...Bebeklerimiz gelincede mutluluğumuz büyük olacak

hayırlı olsun geçen gün umutsuz konusmustun cok üzülmüştüm şimdi tedaviye başlamana sevindim devamı da güzel gelir insallah :)

sağol canım amin inşallah gerçi doktor biraz riskli başladık dedi ama umut işte insanın içi kurak toprakta olsa bi yer bulup yeşeriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…