slmmmmmmmmmmmm nasılsınız hatunlar
ben bu gün doktora gittim donmuşları uzattırdım bu ay prolaktin yüksek çıktı bende kafam az daha toplansın bende gelicem aranıza allah yardımcınız olsunallah emeklerimizi boşa çıkarmasın
ayy ne güzel rabbim nasıl nasip etti bilemiyoruz tabi herşeyde vardır bi hayır inşallah benimkide aşılamayla olur.. inşallah 2014 bizler için anne olma zamanıdır hepimiz bu yılda anneliği tadalım inşallahhhhhh..
canım henüz bağımlı değilsin biraz zamanı var sonra kopamayacaksın burdan
biraz yüksek gibi ama önemli olan 4 gün sonunda yumilerin nasıl cevap verdiği hızlı büyüme olduysa doktorun dozu azaltır zaten..
Amin canım..
iyiyiz kuzum senide böyle görmek mutlu etti beni umut dolu
yeni yenı kendıme gelıyorum işte ablacım ne olsun sen bılıyomusun şu lucrini açıldıktan sonra ne zamana kadar kullanılabılınıyorkii
kızlar bişe soracam bu donmuş denerken lucrin diye bir igne vuruluyosun ya o açıldında kullanım süresi ne kadar acaba :44: bilen varmı
sözde bizde sebepzi infertiliteydi sonra pko lu oldum bir ara eşime ileri hareketli spermlerde sorun var dediler vs..
dün gece eşim uyudu onu izledim acaba gerçekten sorun bendemi acaba sen baba olurmuydun ben olmasaydım dedim içimden ve gece gece üzdüm kendimi...demekki bu aralar bu psikolojiye sahibiz hayırdır inşallah
iyi akşamlar kızlar bu ay klomen kullanmıştım tüpe geçmeden son kez kullanalım dedik. bugün yumurta kontrolüne gittim solda 3 sağda 1 tane yumurtam gelişmiş doktorum çok iyi dedi ama eşimin değerlerine bakınca normal ilişkiyle zor dedi aşılama deneyelim dedi bende kabul ettim bu gece 12 de ç iğnesini vurulacağım pazartesi de aşılama olacak inşallah tutar tüp bebeğe gerek kalmaz
bi de salı günü tam büyümüş olurmuş hemen opu dermişne sabırsız kadınım yaaaa bi an önce olsun istiyorum napiyim valla şaka bi yana doktor ilaca başla dediğinde 5-6 tane folikül var dedi yumurta mı yani o dedikleri yani sadece 6 tane mi büyücek acaba cannım
o psikoloji hepimizde oluyor herhalde ben de esim arkadasların cocuklarıyla oynarken düşünüyorum üzüyorum kendimi
daha sabah söyledim biraz daha uğrasalım olmazsa bosayabilirsin beni dedim sarıldı saçmalama dedi ama düşümeden duramıyor insan
yanlış bilgi vermek istemem ama açılsada son kullanma tarihine kadar durabiliyor diye hatırlıyorum ben..
yinede doktora sormak lazım..
iyi akşamlar 2014 ün güzel anne adaylarııııııı
misafirim vardı sabahtan beri yemek hazırla ağırla topla yıka bu saat oldu aklım sizde kaldı ya bağımlımı oldum ben aceppppp
bu arada ben puregon 275 vuruluyorum 2. günüm bu doz yüksek değilmi yaw 4 gün vurul gel demişti doktor
o psikoloji hepimizde oluyor herhalde ben de esim arkadasların cocuklarıyla oynarken düşünüyorum üzüyorum kendimi
daha sabah söyledim biraz daha uğrasalım olmazsa bosayabilirsin beni dedim sarıldı saçmalama dedi ama düşümeden duramıyor insan
keseyi görmüşsün canım çok sevindim
biz iyiyiz şükür canım sen nasılsın
hmm inşallah öyledir soracam hemşirelere bende geçenkınden kaldıda elımde ondan dedm daha yarısı duruyor az bır mıktarını kullandım ben yazık ya 200 tl verdık ona
evet teyzesi gördük şükür inş kalp atışınıda sağlıkla kucağımıza aldığımızıda görürüzve inş sizlerinde burdan güzel mutlu haberlerinizi tez zamanda alırız darısı tüm bacılarıma
henüz 4 günde opuya gideni görmedim
5-6 folikül büyüme adayı yumilerin canım..
ilk aşamada görülen onlardır uyarı iğnelerden sonra ortaya çıkan yumilerde olabilir..
sen 5-6 gibi düşün şimdilik artadabilir..
hayırlı olsun geçen gün umutsuz konusmustun cok üzülmüştüm şimdi tedaviye başlamana sevindim devamı da güzel gelir insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?